![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Szkoda auta ale to tylko samochód...ważne, że wszyscy cali. Skoro trafiliście do szpitala to kierowca Lublina może mieć ciepło
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Współczuję Stan... Szkoda pięknego GT-Ra
![]() -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Szkoda auta ale to tylko samochód...ważne, że wszyscy cali. Skoro trafiliście do szpitala to kierowca Lublina może mieć ciepło Ciepło to by miał dopiero jakby zostali na min 7 dni w szpitalu,tak będzie wyplata z funduszu gwarancyjnego ( oczywiście jeżeli wina kierownika Lublina + %% ) Szkoda wozu,ale dobrze że Wy cali ! -------------------- 2.0 TFSI CLDA powered by R PERFORMANCE
www.VAG-racing.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Nie z funduszu tylko z OC sprawcy jak była policja uzna jego winę.Wystarczy że pojechali do szpitala i wtedy nie tylko za samochód będzie płacić.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: LBI ![]() |
mijal mnie ten gt-r chwile przed dzwonem. powiem tylko tyle, to nie byla pora na taka zabawe w godzinach szczytu...
-------------------- Audi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 January 2010 ![]() |
mijal mnie ten gt-r chwile przed dzwonem. powiem tylko tyle, to nie byla pora na taka zabawe w godzinach szczytu... a co na światłach za nim stałeś? czy gdzie Cię mijal? bo zjezdzajc z Francuskiej na rondo za dużo okazji do mijania to raczej nie było.( Na rondzie waszyngtona w strone centrum auto stało na światłach) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 10 January 2008 ![]() |
trochę nie potrafię zrozumieć takiego przebiegu zdarzeń i zakresu uszkodzenia auta w przypadku jazdy obu aut z podobnymi prędkościami.
-------------------- Nordschleife 7.34 BTG /// 1430kg@340KM _https://youtu.be/7it0StugULU
Tor Poznań 1:42 /// 1320kg@370KM _https://youtu.be/bQfTU5LYmNw |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: LBI ![]() |
bylem juz sa swiatlami, slyszalem go z tylu a potem tylko mi mignal.
-------------------- Audi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Współczuję - auto widziałem na żywo pod SiMR'em kilka tygodni temu, na prawdę robiło wrażenie.
PS. A nie jest to tak, że nagrzany kierowca automatycznie dostaję winę za zdarzenie na drodze? -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
trochę nie potrafię zrozumieć takiego przebiegu zdarzeń i zakresu uszkodzenia auta w przypadku jazdy obu aut z podobnymi prędkościami. Tamten samochód(Lublin) jechał ponoć 30km/h zaopatrywał budę jakaś obok stadionu dawnego x lecia...jechał środkowym po czym jak my go wyprzedzaliśmy wbił się na nas...przy wyprzedzaniu nie wiem jaka mieliśmy prędkość ale w momencie uderzenia i po tym co się dało odhamować 40km/h w momencie uderzenia.Jak miał w tył powietrzu zawiśniety na masce GTR'a to jak zaczął krecić kierownicą to dostawczak poszedł na bok na tory. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
No dobra moze jechał troche za szybko.ale narąbany gosciu zmienił pas i tyle, poza tym to nie Stan prowadził więc spokojnie..Najważniejsze ze nic się kierowcy i pasażerowi nie stało a jeśli auto było dobrze ubezpieczone to problemu nie widze żadnego...najwyżej sobie Stan teraz kolorek inny zamówi bo ten mu się po kilku miesiącach może znudził
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
a ja z kolei nie potrafię zrozumieć braku ogłady kogoś, kto wydzielił wątek - gdyby wypadek (mniej lub bardziej egzotycznym autem) miał jakiś inny user, może bez tak bujnej przeszłości forumowej jak Stan, to też jego temat nazwalibyście "Pudelkiem" ? Chłopak mógł mieć jak widać uszkodzony rdzeń (!!!) także siedząc na fotelu pasażera, skoro temat już został wydzielony a nie usunięty to z szacunku dla życia/zdrowia ludzkiego wstrzymałbym się od nazywania tematów w taki sposób. Stan może się w tej sprawie nie odzywa (udaje, że nie widzi?), ale ja bym się wkur.ił niemiłosiernie. widzisz bo to jest tak...że incognito jest ludziom łatwiej. Ale na żywo pierwsi lecą co by mi rekę podać...spotach impreazch itd... Osobiście wisi mi to...nie wszyscy muszą mnie lubić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Zmieniłem tak, żeby nikogo nie raziło.
Nie sądzę, żeby ktoś z moderatorów chciał sprawić komukolwiek (w tym Stanowi) przykrość czy naśmiewać się z cudzego nieszczęścia. Niefortunne sformułowanie i proszę już nie roztrząsajcie tego. Staszek, jeśli chcesz, by temat zniknął lub został zamknięty - proszę o PW. Pozdro -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
Luz nie przeszkadza mi to...niech użytkownicy widzą co robią tzw,, wczorajsi kierowcy". Jedyne co mi pozostaje powiedzieć że Nissan R35 to bardzo bezpieczne auto i uważajcie na wszystko co jezdzi po naszych drogach lub wygląda podejrzanie...szczególnie jak jest to jakis stary dostawczak obity rdzą...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Print jestes pewien ze on będzie cokolwiek płacić musiał ?
Serio pytam - nie wiem jak to jest... niby dlaczego miałby płacić ? -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
Nie pochwalam jazdy na % żeby było jasne ale przecież jakby GTR jechał z 60-70km/h to by wyhamował przed tym Lublinem z palcem w dupie.
Poza tym gość skręcił na lewy bo zaczynał się bus pass a że GTR zjawił się tam gdzie jeszcze sekundę temu go nie było....jednak nawet jakby był trzeźwy to zrobiłby tak samo... Także znęcajcie się dalej nad kierowcą Lublina ale chyba każdy ogarnięty widzi OCB. |
|
|
![]()
|
|
Nie pochwalam jazdy na % żeby było jasne ale przecież jakby GTR jechał z 60-70km/h to by wyhamował przed tym Lublinem z palcem w dupie. Poza tym gość skręcił na lewy bo zaczynał się bus pass a że GTR zjawił się tam gdzie jeszcze sekundę temu go nie było....jednak nawet jakby był trzeźwy to zrobiłby tak samo... Także znęcajcie się dalej nad kierowcą Lublina ale chyba każdy ogarnięty widzi OCB. od kiedy lewym pasem jezdzi się 30km/h ? A wiesz jak by wyglądał przód R35 jak by uderzenie było z dużą prędkością? Z ciekawostek może uda mi się zdobyć foto dzisiaj przodu jest o tyle ciekawy gdyż przód (przednia belka) jest nie naruszona a całe uderzenie poszło przez maskę i grill. zresztą na tym zdjeciu to nawet widać; Skąd takie skutki ![]() to srebrne z przodu to jest pas przedni.Gdy by auto uderzyło z dużą prędkością prawdopodobne że belka tylnia Lublina znalazła by się w środku auta lub GTR wjechał by pod Lublina...i pewnie raczej nie skłonny bym był tu w ogóle pisać. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 10 January 2008 ![]() |
tam jest nakaz zmiany pasu na lewy o ile dobrze kojarzę. więc zarzut co do 30km/h lewym wydaje się nietrafiony. gtr zapewne jednak wyhamował sporo zanim uderzył... można wiele wersji przedstawiać ale nie ma to sensu. na moście są chyba kamery więc ustalenie dla policji przebiegu wydarzeń nie powinno być trudnością.
-------------------- Nordschleife 7.34 BTG /// 1430kg@340KM _https://youtu.be/7it0StugULU
Tor Poznań 1:42 /// 1320kg@370KM _https://youtu.be/bQfTU5LYmNw |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
od kiedy lewym pasem jezdzi się 30km/h ? Od kiedy to jadąc 60km/h wywracasz na bok dostawczaka ? Spoko ja rozumiem to jak opisujecie sprawę, bo tak trzeba i każdy z nas by tak pewnie zrobił. Tylko nie róbcie z ludzi na forum idiotów i najlepiej nic nie piszcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Od kiedy to jadąc 60km/h wywracasz na bok dostawczaka ? Spoko ja rozumiem to jak opisujecie sprawę, bo tak trzeba i każdy z nas by tak pewnie zrobił. Tylko nie róbcie z ludzi na forum idiotów i najlepiej nic nie piszcie ![]() Jak jedziesz dostawczakiem, masz tył w powietrzu i kręcisz kierownicą.(swoją drogą tam był krawężnik który mu w tym pomógł) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 10 September 2025 - 19:56 |