![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Tutaj niema żadnej części z AMS.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 30 October 2007 Skąd: mmz ![]() |
panowie jakie 9-tki... 8 zycze:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
9 będa bankowo, a oczywiście i ja życze jak najniższych 8. Potwierdza się profesjonalizm Marcina że umie zbudować na prawdę szybkie auto bez topowych i przereklamowanych częsci jakimi w pewnym stopniu są części od AMSu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Twierdzisz, że części z AMSu są przereklamowane?
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Myślę, że twierdzi, iż to samo można uzyskać na innych częściach, pewnie taniej itd. trzeba tylko trochę bardziej pokombinować i nie iść na łatwiznę.
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
dokładnie, a nawet można uzyskać więcej
![]() Gruby siedzisz w tej branży i tego nie wiesz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT Twierdzisz, że części z AMSu są przereklamowane? też tak twierdze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Nie ma co gadać o gratach...
Kiedy pierwsze starty ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Nie ma co gadać o gratach... Kiedy pierwsze starty ? Było ![]() ![]() pozdr -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 30 October 2007 Skąd: mmz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
co Ty pewnie wcześniej na Brzeskiej:D Na Brzeskiej to tylko street ![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
też tak twierdze ![]() Ojj jak patrzę na projekty ams to wszystko kuca do ich zabawek. Są pewnie pierwsi we wszystkim + opracowanie to kosztuje sporo $$$ CZemu w projektach ams nic nie wubucha, bądź się ukręca itd. itp.. - fakt że ich modyfikacje kosztują wiadro $$$ kolejna też jest do nich baaaaaaaaaaaardzo wielka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
CZemu w projektach ams nic nie wubucha, bądź się ukręca itd. itp.. - fakt że ich modyfikacje kosztują wiadro $$$ kolejna też jest do nich baaaaaaaaaaaardzo wielka. Tego akurat nie wiemy, bo są za daleko i się o awariach nie słyszy. Nie byłbyś też zachwycony tym, jak traktują klientów - Polaków, pomimo że właścicielem firmy jest Polak. Kupowałem u nich sporo klamotów. Robią sporo fajnych, sprawdzonych i niezawodnych części, ale w ich ofercie jest też wiele rzeczy, które nawet w Polsce można kupić/zrobić taniej. Nie zmienia to jednak dla mnie faktu, że należy im się duży szacunek za wkład w postaci badań/testów i opracowanie wielu ciekawych rozwiązań. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Chyba nie zawsze tak pięknie z AMS jest - Tomekkk miał chyba z nimi jakieś przejścia o ile mnie pamięc nie myli...
Edit : No i zostałem skillowany ![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
Ale przecież ams nie ma monopolu na "zabawki".
Nie masz hajsu na ich sprzęt, czy ci się nie podoba, to nie kupujesz. Po co komentować, że za drogo czy jak ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
Podejrzewam że ten samochód zrobi duża karierę także zagranicą! Teoretycznie EVO tuninguje się "od zawsze", ale jak widać, wciąż można zaskakiwać.
Co do AMS, to my w Polsce jeszcze liczymy, kalkulujemy i wybieramy, ale sa tacy klienci którzy chca AMS i to bez znaczenia, że te same wtryski czy turbo można kupić na ebay.com -30%. Ma być AMS, jakość AMS i wynik taki jak obiecuje AMS. Co do firmy, to jeśli ma swoja pozycję na rynku, a klienci wala drzwiami i oknami to czemu mają mieć niższe ceny? Jeśli chodzi o podejście do klienta, to nie mi to oceniać - nie miałem kontaktu z tą firmą, ale w USA można spotkać się z różnymi praktykami jeśli oni coś wysyłają za ocean. Czasami są to zaskakujące sytuacje. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
Kilka fotek z zeszłego sezonu:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
te opony balony, brak spojlera jakoś biją po oczach... no ale wiadomo wszystko podporządkowane uzyskane jak najlepszemu wynikowi na 400m
modyfikacje są imponujące, tylko tak troche szkoda takiej bazy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no ale wiadomo wszystko podporządkowane uzyskane jak najlepszemu wynikowi na 400m Każde kilo się liczy ![]() http://i55.tinypic.com/15gcz20.jpg -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT Każde kilo się liczy biggrin.gif nooooo, teraz to regularne 14.XX będa grane ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 07 July 2025 - 17:15 |