![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Launch Control http://www.youtube.com/watch?v=jSqD4ls175k Start na zwykłych oponach, na jedynce i dwójce jest problem żeby utrzymać się na jednym pasie na ulicy
![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Daniel - będziecie w Sosnowcu?
|
|
|
![]()
|
|
Raczej tak.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Wygląda na to, że też pojadę w dragu, więc do zobaczenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
Kilka nowych fotek wykonanych przez YGD :
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I jeden filmik http://www.youtube.com/watch?v=O3u_W-kuykc przejazd bez nitro na zwykłym paliwie i na w miarę małym doładowaniu. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Plastic is fantastic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Bez strzałów i ognia ? Nie liczy się
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2010 ![]() |
Bez "gleby" cię na majó(v)wke wpuścili?
![]() ![]() A co do filmiku to skoro na takim "spokojnym" setupie tak jezdził to jakich czasów mozna się spodziewać na tej nawierzchni i na bardziej radykalnych ustawieniach? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
lajtowe to znaczy jakies? 0,3Bara?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Bez "gleby" cię na majó(v)wke wpuścili? ![]() ![]() A co do filmiku to skoro na takim "spokojnym" setupie tak jezdził to jakich czasów mozna się spodziewać na tej nawierzchni i na bardziej radykalnych ustawieniach? To był jakiś konkurs na ilość chamów w aucie ? Ile chamów zmieściło się w samochodzie Twojego kumpla ? -------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
nie rozumiem wlasnie takiego pisania, skoro sie dalo lepiej to czemu nie jest lepiej? jak mi auto nie dziala, to nie jade i tyle. Nie rozumiem tego wypisywania a to ze boost lajtowy a to ze opona drogowa albo paliwo ze stacji. Kazdy tu oczekuje mega wyniku a nie wypisywania jakis usprawieldiwien, lud sie domaga, pokazcie w koncu na co stac auto, bo narazie to owszem, jest bardzo szybko, ale skoro da sie syzbciej, to prosimy pojedzcie szybciej! na pelnej kurwie, duzym booscie, mega slicku i rakietowym paliwie! k...a jego mać!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
RAKIET FJUEL !!!!!!!!!!!!!!! DABL BLASTA !! Niema opiertalania się - 9 s musi być
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 17 June 2008 ![]() |
Spokojnie, to tylko pierwszy prawdziwy start na tym setupie i nie chcą od razu zażynać Evo do granic możliwości, by później głowić się nad ewentualnymi awariami. Narazie jest w miarę ok jak na pierwszy start w tym sezonie i jestem przekonany, że może osiągnąć rekord Tomka Nagórskiego sprzed pięciu lat, a być może pogonić Pawła i walczyć o...
![]() |
|
|
![]()
|
|
nie rozumiem wlasnie takiego pisania, skoro sie dalo lepiej to czemu nie jest lepiej? jak mi auto nie dziala, to nie jade i tyle. Nie rozumiem tego wypisywania a to ze boost lajtowy a to ze opona drogowa albo paliwo ze stacji. Kazdy tu oczekuje mega wyniku a nie wypisywania jakis usprawieldiwien, lud sie domaga, pokazcie w koncu na co stac auto, bo narazie to owszem, jest bardzo szybko, ale skoro da sie syzbciej, to prosimy pojedzcie szybciej! na pelnej kurwie, duzym booscie, mega slicku i rakietowym paliwie! k...a jego mać! ![]() Amen! Nie ma ze to ze tam to.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 08 July 2010 ![]() |
Nik ty tam cos napisz w tamcie 5,0 bo pustka. Coś sie dzieje ?
|
|
|
![]()
|
|
Temat o EVO wiec PW zaraz puszczę. Dzieje się
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
CYTAT Nie siedziałeś tam więc to nie ten konkurs... Walić konkurs, kup sobie słownik ![]() Nie zapominajcie, że choćby i Biały kot z VTG też nie szedł pełnym ogniem od początku. Całkiem sporo czasu się zeszło ekipie, która tamten samochód budowała, aby złamał 9s. Ja rozumiem, że lud chce igrzysk, ale najpierw należy porządnie przetestować sprzęt, stopniowo iść z mocą - nie wiem i nie znam się aż tak, ale w zasadzie opanowanie auta, które schodzi poniżej 10s na 1/4 nie jest dziecinnie proste. Miejcie to na uwadze ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Co do doładowania to narazie było 1.5B.Po co od razu dawać pełnym ogniem jak można zrobić to stopniowo , lepiej poćwiczyć na mniejszej mocy.Wielu wydaje się że na ćwiartce to się wsiada do auta wciska gaz i koniec (żadna filozofia) w aucie co ma 300 km to może i tak ale nie w takim aucie,tu mały błąd może sporo kosztować.Jeżdżąc golfem wydawało mi się że ma ostry start a jak wystartowałem evo i na jedynce i dwójce stawiało mnie bokiem to przekonałem się że jednak golf to miał spokojny start w porównaniu do evo , a przyśpieszał do setki w 3.5s.Druga sprawa znając życie to jak by teraz był zrobiony dobry czas to zaraz by były gadki a to że to była majówka nie żadne oficjalne zawody to może źle sprzęt rozstawili albo co innego.Wiem jak było u mnie.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 08 July 2025 - 00:36 |