![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak czy inaczej dobrze, że wątek poszedł w stronę wyścigów, a nie bicia piany na forum. Oby wszystkie spory na forum tak się kończyły
![]() -------------------- F32 alpine white
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Widzę, że mimo filmów dalej są wymówki. Jak można zaspać skoro za każdym razem kierownik Supry trąbił. Po prostu film z kładki pokazuje prądkość nie wyższą niż 200, a Supra nie zaspała co widać na filmie z mojego samochodu. Startów było 2, pierwszy gorszy w wykonaniu supry, drugi lepszy. Obydwa wygrane Widze ze dalej podnosisz swoje ego . Chlopie jakie wymowki . Pierwszym razem przejechalismy ile ? az dp drugiej kladki bo twierdziles ze twoje 100 km/h z RL to nasze 60 licznikowe ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Supra pożarła saaba
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
no niestety, tak jak pisalem, saab jest szybki ale Supra, zapierrrr***a strasznie
![]() ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 28 December 2008 ![]() |
Wyscig fajny, supra musiala wygrac. Dobrze ze chociaz rs4 zostalo w tyle
![]() Ta supra to ta zielona co startowala w tym roku na bemowie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Nik praktycznie trzymał się Saaba .. kolejny rywal już czeka w kolejce na Saaba
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Do tego to rs6
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 06 January 2011 Skąd: Gloucester ![]() |
widac ze saab dostaje lanie, ewidentnie na ok 4 długosci i sie oddala Czyli ze 100 koni wiecej w saabie i 100kg mniej by sie przydało to by po równo jechały takze tego duzo nioe brakue zwykłemu saabowi do raasowej fuuury jaka jest supra
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Widzę, że mimo filmów dalej są wymówki. ![]() Byłem, widziałem, jechalem i naprawde jezdzi ten Saab calkiem ładnie, no bo wsumie 400 koni i nieduza waga bez tylnej kanapy, jednak tu trzeba przyznac ze Supra odlatuje, nim szybciej tym dalej i to juz nie ta liga zupełnie. To był megawpiwrdziel na własne zyczenie. Zeby nawiazac walke z Supra to brakuje tu ok 150 koni, a 550hp w Saabie to juz są grube mody, wtedy wyscig byl by ciekawy. A jak narazie to przepasć i te dwa auta dzieli przepasć w przyspieszeniu. Nie wiem co oznacza dla Ciebie "szału nie robi" ale wg mnie to Supra zlała Saaba jak małe dziecko, co do Nissana Zki to juz wogule nie ma o czym mowic, bo wyscig wyglądał by na żałosny. Na miejacu Saabino pogodzil bym sie z tym, a jak nie to poprostu modzic dalej i tyle. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
musimy sprecyzowac :
- 1 dlugosc to jest jedna długosc - 2 dlugosci to dwie dlugosci ... ale 5 dlugosci i wiecej to na streecie jest : lanie/baty/wpierdol* ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak sie wlasnie spodziewalem ze tak ten temat sie zakonczy. Kolego od Saaba, jak bardzo bys nie byl sympatyczny to niestety nie potrafisz przegrywac i nie masz jaj zeby napisac ze cos jest znacznie szybsze od twojego Saaba. Szkoda, po prostu nie ma sensu sie z toba ganiac i tyle.
Zobacz sobie film ktory ja osobiscie nagralem z pierwszego wiaduktu, jechaliscie ogniem od dolu, czyli w tym miejscu pokonaliscie okolo 300 - 350 metrow. Jak to nie jest ogromna roznica to ja juz nie wiem. Dla ciebie to jest "szalu nie robi" ja jestem innego zdania: -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 04 September 2011 Skąd: wwa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Hehe, jak w ostatnim filmiku ktoś mi powie, że jest mniej między autami niż długość tira, to ja już nie wiem...
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
Brt pozamiatał filmem!!!
Jest miazga bez cienia wątpliwości! -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 25 March 2008 ![]() |
no to chyba brt zakonczyl wkoncu ta smieszna rozmowe. Saabik szybki jest ale Supra jest jeszcze Szybsza.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 10 March 2011 Skąd: 22 ![]() |
Tak sie wlasnie spodziewalem ze tak ten temat sie zakonczy. Kolego od Saaba, jak bardzo bys nie byl sympatyczny to niestety nie potrafisz przegrywac i nie masz jaj zeby napisac ze cos jest znacznie szybsze od twojego Saaba. Szkoda, po prostu nie ma sensu sie z toba ganiac i tyle. Zobacz sobie film ktory ja osobiscie nagralem z pierwszego wiaduktu, jechaliscie ogniem od dolu, czyli w tym miejscu pokonaliscie okolo 300 - 350 metrow. Jak to nie jest ogromna roznica to ja juz nie wiem. I wszystko w temacie po tym filmiku ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
RS Nikolasa idzie prawie równo z Saabem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
RS Nikolasa to jak narazie idzie równo z lawetą na której jedzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Heh... Kej Oł..
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
![]() Byłem, widziałem, jechalem i naprawde jezdzi ten Saab calkiem ładnie, no bo wsumie 400 koni i nieduza waga bez tylnej kanapy, jednak tu trzeba przyznac ze Supra odlatuje, nim szybciej tym dalej i to juz nie ta liga zupełnie. To był megawpiwrdziel na własne zyczenie. Zeby nawiazac walke z Supra to brakuje tu ok 150 koni, a 550hp w Saabie to juz są grube mody, wtedy wyscig byl by ciekawy. A jak narazie to przepasć i te dwa auta dzieli przepasć w przyspieszeniu. Nie wiem co oznacza dla Ciebie "szału nie robi" ale wg mnie to Supra zlała Saaba jak małe dziecko, co do Nissana Zki to juz wogule nie ma o czym mowic, bo wyscig wyglądał by na żałosny. Na miejacu Saabino pogodzil bym sie z tym, a jak nie to poprostu modzic dalej i tyle. Nikolas, uwierz mi, że te 2 wpierdole były mi potrzebne do tego, żeby coś dalej zacząć robić przy furze. Nie miałem już motywacji bo nikt mnie nie mógł zjeść z rolki. Tak więc wyluzujcie wszyscy. Do 550KM aby z Suprą stanąć znów w moim Saabie potrzebny jest tylko dobry Garrett i ręka Coobcia -------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 01:02 |