Shoutbox 0 nowych PW 

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Opolski Sprint Samochodowy, sezon 2011
killme
post Wed, 04 May 2011 - 07:16
Post #41

Super User

CYTAT(molo_ @ Tue, 03 May 2011 - 23:11) *
dlatego pokazało falstart, bo w bmw na lini gosciu puscil sprzegło na biegu i mu skoczylo i zamiast cofnąć to tak to zostawił, i fotokomorka od samego poczatku trzymała falstart

No to w takim razie czegos nie rozumiem - bmw lekko drgnęło, nissan sie jeszcze ustawiał w tym czasie - nie było jeszcze procedury startowej, więc światła powinny pokazywać złe ustawienie w takim razie na jego torze przecież, lub przynajmniej ktoś z obsługi powinien zareagować!

--------------------
Skoda 120 1.4T
525d F11
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wed, 04 May 2011 - 07:16
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Simon
post Wed, 04 May 2011 - 13:58
Post #42

Forum Killer

W klasie diesli faktycznie słabawo było - moje terenowe Polo Cross niewiele odstawało od napompowanej i wybebeszonej czołówki tej klasy smile.gif. Gdzie te czasy jak co zawody jakieś rekordy padały...

+Quote Post
tomp
post Wed, 04 May 2011 - 16:46
Post #43

Forum Homee

CYTAT(majkitdi @ Tue, 03 May 2011 - 20:33) *
byl tez tomp ( 330d e46 300ps ) ale chyba jaka awaria bo tylko jeden przejazd z kiblowatym czasem.

to miejsce to jakaś pomyłka co tam przyjade, to sie jakaś pierdoła stanie. Pierwszy raz przyjechałem kiedyś ITRem, pęł kolektor wydechowy sad.gif Przyjechałem pierwszy raz BMW, to w pierwszym przejeździe pękł mi taki śmieszny plastik za 5zł w mechaniźmie wybierania biegów. W niedzielę, pierwszy start, wbiłem się jako pierwszy do kolejki bo pogoda z dupy, a organizatorzy... Start tragiczny, kupa kamieni, dziwnie jechał pod koniec, a po nawrotce poczułem zapach paliwa. Niestety przy doprowadzeniu paliwa do wtrysku 4 cylindra coś się wysypało, czas 14.5 sad.gif Potencjał na 13.xx jest smile.gif

--------------------
"The smarter you play, the luckier you'll be"

+Quote Post
buryy
post Wed, 04 May 2011 - 20:54
Post #44

User

CYTAT(killme @ Wed, 04 May 2011 - 07:16) *
No to w takim razie czegos nie rozumiem - bmw lekko drgnęło, nissan sie jeszcze ustawiał w tym czasie - nie było jeszcze procedury startowej, więc światła powinny pokazywać złe ustawienie w takim razie na jego torze przecież, lub przynajmniej ktoś z obsługi powinien zareagować!

Obsługa finały miała w nosie, wychodząc z założenia, że zawodnicy wiedzą jak się ustawiać. Ponieważ kierowca BMW sam nie dopilnował właściwej procedury, na własne życzenie stracił 3 miejsce. Nad czym tu dyskutować?

--------------------
FUN:
Golf 1 400+
S4B5 450+
AudiCoupeQuattroV8T 600+

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Friday, 12 September 2025 - 03:59