![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Może mi ktoś coś więcej powiedzieć o tym golfie ?? http://moto.allegro.pl/vw-golf-r-salon-pol...2032896397.html Moc podobna tuner ten sam , a rozbieżność cenowa spora...... Dla mnie ręczna skrzynia tutaj na + To jest absolutnie pierwsza eRka zrobiona na taką moc przez CompSport i w ogóle jedna z pierwszych R20 w Polsce. Pokazuje się od czasu do czasu w handlu, pierwszy właściciel sprzedał ją (pewien jestem tak na 90%) dość szybko i słyszałem, że miał zamiar kupić eRkę z DSG. Możliwe, że sprzedaje ją 2 lub 3 właściciel, ale niczego nie dam sobie za to uciąć. Nie znam ich osobiście. Nie mam informacji o dzwonach, auto może być niedzwonione (jednak lakier opukać trzeba). Rozbieżność cenowa: - ja mam DSG, on nie (proszę tylko bez dyskusji co jest lepsze, niech będzie, że jedno i drugie jest zajefajne) - ja daję 3 komplety dobrych opon i komplet kutych felg - DSG zapewnia lepsze osiągi na penisówkach o jakieś 0,3-0,4 sek 0-100 km/h Zapewne są jeszcze jakieś różnice, ale należałoby oba auta postawić obok siebie i pogonić zdrowo, żeby się dogrzebać ![]() P.S. Blocket.se dopuszcza tylko Skandynawów do ogłoszeń. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 03 December 2010 ![]() |
Ja bym na Twoim miejscu zrobił fotki do ogłoszeń na jakiś ładniejszych felgach, chociażby oryginalnych. Wiadomo o gustach się nie dyskutuje, ale te czerwone felgi jakoś nie pasują do tak ładnego auta jakim jest erka20, mają design do auta starszego o epokę. Oryginalne są najbardziej neutralne, jeżeli chodzi o gusty, ani się ich nie kocha, ale też nie nawidzi, więc dla oka dla wszystkich napewno będą wyglądać ok. Te obecne felgi jakoś mnie odstraszają
![]() Swoją drogą każda R miała DYNAUDIO? Nie każdy zna tą firme, a warto podkreślić, że imho lepiej to gra niż chociażby BOSE z audi. Przynajmniej w volvo tak jest. |
|
|
![]()
|
|
Ja bym na Twoim miejscu zrobił fotki do ogłoszeń na jakiś ładniejszych felgach, chociażby oryginalnych. Wiadomo o gustach się nie dyskutuje, ale te czerwone felgi jakoś nie pasują do tak ładnego auta jakim jest erka20, mają design do auta starszego o epokę. Oryginalne są najbardziej neutralne, jeżeli chodzi o gusty, ani się ich nie kocha, ale też nie nawidzi, więc dla oka dla wszystkich napewno będą wyglądać ok. Te obecne felgi jakoś mnie odstraszają ![]() Swoją drogą każda R miała DYNAUDIO? Nie każdy zna tą firme, a warto podkreślić, że imho lepiej to gra niż chociażby BOSE z audi. Przynajmniej w volvo tak jest. Może masz rację z tymi felgami... Na żywo wyglądają lepiej, a fotki są jakie są. Może powinienem cyknąć na serii, a fele pokazać tylko jako dodatek. Zamawiając golfinkę masz wybór: navi RNS 510 samo lub z Dynaudio. Różnica w cenie ok. 1800 zeta. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 23 May 2010 Skąd: CHEŁMNO ![]() |
![]() Nie ma się co zastanawiać! Namawiam Cię jak pryszczaty nastolatek nad którego łóżkiem wisi plakat Golfa GTI. ehhehehe W TopGear jak zbroili Avantime tylko wymiana zawieszenia poprawiła czas na torze. Hamulce i pozbycie się wagi nawet pogorszyło wynik. ![]() -------------------- Seat Leon FR
|
|
|
![]()
|
|
Nie ma się co zastanawiać! Namawiam Cię jak pryszczaty nastolatek nad którego łóżkiem wisi plakat Golfa GTI. ehhehehe W TopGear jak zbroili Avantime tylko wymiana zawieszenia poprawiła czas na torze. Hamulce i pozbycie się wagi nawet pogorszyło wynik. ![]() Dzięki, doceniam ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 03 December 2010 ![]() |
No ale chyba wiesz co chce sobie kupić zlos? Corvette. Teraz porównaj to nawet do najlepiej zrobionego golfa R. Jasne, R będzie szybsza w zakrętach, ale przyjemność z ich pokonywania będzie o wiele większa w Corvetta i jeszcze ten dzwięk.
Jedyny co przemawia za golfem to cichociemność. Dlatego ja bym chciał to: http://www.youtube.com/watch?v=Wr3-VPoxrfE...feature=related Ten filmik też Ci troche wytłumaczy czemu ktoś chciałby corvette, chociażby dla samego dzwięku i napędu na tył. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Ale Panowie jak mozna porownac samochodu dla ludu z Corvett - no jak? Nawet jak jest to R
Autor okreslil czego szuka.. a wy go przekonujecie nadal nad golfem ![]() Mialem okazje jechac z06 - wrazenia nie do opisania. Nawet nie zastanawialem sie nad jakosciami materialow A co do sprzedazy - kazda fura ma swojego klienta POZDRO! ![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 11 September 2010 Skąd: słupno ![]() |
Obawiam się, że kolega Zlos nie określił jeszcze konkretnie, że to będzie Corvette.
Obawiam się, że z napędu 4x4 już się nie wyrasta, można jedynie do niego dorosąć. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 December 2010 Skąd: Szczecin ![]() |
Ale Panowie jak mozna porownac samochodu dla ludu z Corvett - no jak? Nawet jak jest to R Autor okreslil czego szuka.. a wy go przekonujecie nadal nad golfem ![]() Mialem okazje jechac z06 - wrazenia nie do opisania. Nawet nie zastanawialem sie nad jakosciami materialow A co do sprzedazy - kazda fura ma swojego klienta POZDRO! ![]() No i wreszcie Ktoś mądrze ujął prawie wszystko w jednym poście... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 03 May 2011 Skąd: lublin ![]() |
przykra wiadomosc golf chyba pojdzie na zyletki wczoraj zlosia odwozil do domu taxi na bani i rozwalil autko w drobny mak
ZLOSIOWI nic sie niestalo caly i zdrow info zaczerpniete z forum vwgolf |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
O fuck
![]() |
|
|
![]()
|
|
nic konkretnego felgi popekane klapa tylna oderwana miska uszkodzona skrzynia tez ponoc zadna poduszka niestzrelila nawet gosc zaszalal i scial kilka znakow i slup z tego co zlos pisam u nas na forum to autko na zyletki i teraz walka z ubezpieczeniem
jak dojdzie do siebie psychicznioe to moze maznie tu cos i da jakies foto |
|
|
![]()
|
|
Współczuje, bo wątpię żeby kwota z AC pokryła mody, ale najważniejsze ze nic Złosiowi sie nie stało.
Przykre info. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 Skąd: Kraków ![]() |
No faktycznie szkoda auta, tak to jest jak ktoś nie ogarnięty dostanie kluczyki do takie auta.
A Złoś raczej sam tu nic nie napisze - ma ban do 2015.. |
|
|
![]()
|
|
ubezpieczenie pujdzie z taxi na bani oni maja ubezpieczonych swoich kierowcow jezdzacych czyjimis samochodami i z ich ubezpieczeniem beda przepychanki ale tak czy siak szkoda autka wszyscy chcieli by niesprzedawal a skonczylo jak moglo najgorzej
|
|
|
![]()
|
|
No i tak czeka go sporo pierdzielenia sie.
Tak jest jak ktoś nagle dostaje mocną zabawkę i myśli ze umie jeździć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 October 2008 Skąd: Bielawa ![]() |
Zlos ma bana, dlaczego?
Na zdjeciach nie wyglada tak zle, auta nie po takich wypadkach sie PROFESJONALNIE naprawia w PL. Dobrze ze mu sie nic nie stalo. Z drugiej strony, nie dalbym prowadzic obcej osobie wlasnego auta z ponadprzecietnymi osiagami. Tym bardziej dziwie sie ze nie zareagowal jak przyciskal gaz do dechy ![]() -------------------- Czerwone sa szybsze.....Tak, tak, taktaktakkktakta
Corrado 1.8 20VT+ Audi UR Quattro 2.1 10VT Audi Coupe Quattro 2.2 20VT+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 January 2005 Skąd: GGC Inc. ![]() |
otro :/ szkoda autka...
-------------------- Sierra P100 pick-up 89r. - SOLD
Silvia S15 Nurburgring facelift edition - SOLD M3 E46 LCI www.nissantech.pl |
|
|