![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Ja też jestem za vette ![]() Viettka jest na szczycie listy ![]() Przykro mi ale jako ortodoksyjny fanatyk grupy VAG, nie przychodzi mi nic na myśl z Włoch lub USandA co mogłoby w minimalny sposób zastąpić niemiecką technologię. Wychodzi na to, że zdradzę niemiecką technologię. Der Deutschetechnologieverrater bin ich ![]() Powód jest prosty: Niemcy budują auta zwalniające kierowcę z obowiązku umiejętności jazdy - samochód ma komputerownię, która myśli za mnie. A ja lubię myśleć samodzielnie ![]() Jesli chodzi o osiagi to cos sie znajdzie poza Vag ale juz jakosc i trwalosc z tym moze byc przy wiekszych mocach problem.No chyba ze jakies feffari z kompresorem. Jeśli ktoś wstawia kompresor do ferrari, to ja już mu współczuję... |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 24 May 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jakby Złoś nie chciał zdradzać niemieckiej technologii to albo R8 V10 albo jakieś prosie.
Złoś a co myślisz o AlfieRomeo 4C?? Od nas gość o wzroście 190cm przymierzał się na targach i się mieści ...zmienia brere 3,2Q4 na coś takiego ( w garażu jego rodziny same alfy ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
rozumiem, że zlos ma budżet nieograniczony... jak już rozmawiamy o R8 V10 czy Ferrari to może ja pójdę krok dalej i rzucę Bugatti? Ewentualnie Zonda F też chyba nie jest przeładowana elektroniką i pozwala kierowcy samodzielnie myśleć
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jakby Złoś nie chciał zdradzać niemieckiej technologii to albo R8 V10 albo jakieś prosie. Nie myślałem, bo nie widziałem tego auta na żywo, że już o torze nie wspomnę Złoś a co myślisz o AlfieRomeo 4C?? Od nas gość o wzroście 190cm przymierzał się na targach i się mieści ...zmienia brere 3,2Q4 na coś takiego ( w garażu jego rodziny same alfy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
To chyba ta vetka z nad morza bedzie dla ciebie
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1W-_MFc7N10...eature=youtu.be -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
To jest vettka Muzyka chyba?
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Bardzo udane i fajne jest też moim zdaniem porsche GT3, 996 MkII 380 ps kupisz w granicach 40k euro - no ale fakt że ta buda wygląda nieco staro i teoretycznie na prostej auto nie robi takiego szału jak corvetty, ale będzie bezawaryjne i przy delikatnej jeździe pali zadziwiająco mało
![]() Kiedy pracowałem w Porsche jeździłem dużo właśnie tym GT3 MkII 381 koni i powiem, że wolałem znacznie to auto od mocniejszego niby 996 turbo i auto jest dużo szybsze niż się spodziewasz po 381 koniach. Standard wykończenia wnętrza też nieco inny niż w Vette ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() plusem też jest to, że zadbane GT3 praktycznie nie traci na wartości i sprzedasz je w Niemczech bez problemu ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 24 May 2011 ![]() |
skad ja znam to auto
![]() ps no osiagowo nie do pobicia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
jakbys chcial GT3 w troche bardziej torowej specyfikacji to odezwij sie na priv.
tyle ze ja osobiscie nie chcialbym tym jezdzic na codzien. Co innego Vette, calkiem przyjemne auto gdyby nie ten plastik ![]() -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
Lotusa Panie!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Prosiak też fajna opcja
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
W taki oto sposób gruby projekt Golfa R20 przeszedł w stadium co kupic jak to sprzedam.
Hmm... -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 September 2010 ![]() |
-------------------- www.mikis525.pl
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
a może by tak przenieść tą radosną twórczość do "chcę kupić auto"
bo wchodzę na "projekty" z nadzieją, że coś nowego się zadziało, a tu kolejna strona o dupie Maryni |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 09 October 2011 Skąd: Krk ![]() |
straszny spartan w srodku ta vette i jakosc wykonania na poziomie golfaII. gtra Panie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 15:39 |