![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
moja kobieta kilka minut temu :mówisz,ze to forum o samochodach a co wejdziesz to sie cieszysz jak głupi......
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
btw, kometa-nie miałes wczesniej moze swifta?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 April 2011 ![]() |
wiem ze to może wygląda jak bajka ze 1,6 to złomy i wolne itd sam jak by mi ktoś kiedyś powiedział ze 1,6 takie osiągi to mało by było wiarygodne ale tak jest 10 razy wszystko było mierzone sprawdzane hajsu tez w to wpakowałem ale chciałem mieć oryginał tylko z większą mocą ( ( wiem tez ze to podnosi ciśnienie jak ktoś ma większy power w 1,6 a ktoś 2.0 albo 2,5 ) ma taki sam albo mniejszy i oto chodzi
![]() nie chce tu robić teraz wykładów co jak i gdzie .... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
wiem ze to może wygląda jak bajka ze 1,6 to złomy i wolne itd sam jak by mi ktoś kiedyś powiedział ze 1,6 takie osiągi to mało by było wiarygodne ale tak jest 10 razy wszystko było mierzone sprawdzane hajsu tez w to wpakowałem ale chciałem mieć oryginał tylko z większą mocą ( ( wiem tez ze to podnosi ciśnienie jak ktoś ma większy power w 1,6 a ktoś 2.0 albo 2,5 ) ma taki sam albo mniejszy i oto chodzi ![]() nie chce tu robić teraz wykładów co jak i gdzie .... ta i turbinka elektryczna i da rade 260 ![]() ten silnik we fiescie sobie dobrze radzi, ale nie wciskaj mi tu bajek o jakis rezystorkach i dzikich wezach ![]() a w escorcie to on juz ma ciezej jak w starej fiescie z 90r ![]() wiec nie wiem gdzie ty widzisz 230 na tym licznik jak sie na 220 konczy ![]() jedyne co to turbo mozna w nim latwo zrobic nic wiecej -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
no ale Mr.kometa ma dodatkowo podtlenek......
![]() -------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
LPG czy CNG? Oto jest pytanie
![]() -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
|
|
![]()
|
|
na liczniku jest 220 ale to widać ze skazówka poszła dalej za te 220 ... dla tego mowie ze 220 letko leci
to nie są bajki komp steruje dawką paliwa jak masz na elektr.wtrysku wiem ze to czarna magia i te dzikie węże jak sam napisałeś dla ciebie ale zapytaj się dobrego elektryka to samo ci powie ( a jesli chodzi o samą turbinę tez nic nie da bo do turbo jeszcze jest potrzeby komp co steruje tą mieszanką paliwowo powietrzną na zwykłym kopie jak byś wsadził turbinkę obojętnie czy elekt czy tą napędzaną spalinami przegrzejesz tłoki, pierścienie ,cylindry czyli w ten sposób zepsuł być mieszankę paliwowo powietrzną i nic by to nie dało prócz pustego portfela i rozwalonego silniczka ![]() |
|
|
![]()
|
|
98 + N2O i odblokowany zapłon .
|
|
|
![]()
|
|
o to jest odp
|
|
|
![]()
|
|
doucz sie chlopcze powaznie bo pieprzysz bzdury...
-------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
|
|
![]()
|
|
jestem douczony dlatego muszę popoprawiać takich ludzi jak ty żeby nie pisali byle czego bo ktoś to czyta a później się dziwi że nic nie działa nic nie chodzi tak samo jak zadałem pytanie jak byś był douczony odpowiedział byś pogrążasz się sam w sobie ... tak że daj innym się wypowiedzieć na temat odblokowania ( tobie już dziękuje za udział w tym forum )
|
|
|
![]()
|
|
jakbym byl niedouczony chlopcze to kilka lat wstecz bym sie bawil w ten silnik, a wolalem isc w N7a bo tu jest MOC a nie w 1.6
![]() END OT -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
|
|
![]()
|
|
Prawda jest taka ,ze KOMPLETNIE nic nie wiesz , chciabym zobaczyc zdjecie tego silnika aaa i ile w niego dmuchasz tego n2o? a ten zapłon to po co odblokowałes? zeby tłok po ciemku w swiece nie wyrznoł czy jak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 12 November 2008 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Po pierwsze człowieku weź sie kur** ogarnij.
Przyszedłeś gdzieś z onetu i raz, że piszesz totalne bzdury, to jeszcze nawet tych bzdur nie umiesz pisać!!!! Takim językiem to możeś trollić na gg z kolegą z klasy. Moim zdaniem do zamknięcia, bo aż się nóż otwiera. Poczytaj troche najpierw kolego... -------------------- Z cyklu: Keep AE86 Alive!
_http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=86682 |
|
|
![]()
|
|
do zamknięcia to ty jesteś cepie ! (pluj mu w pysk to ci powie że deszcz pada ) co za tłumok ! .. jak taki znawca z ciebie to powiedz gdzie jest blokada bo wszyscy na to czekamy wykaż się teraz no dawaj ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 February 2004 Skąd: MIASTO MOCY... WROCŁAW ![]() |
Blokada to jest kolego u Ciebie w domu w apteczce bo najwyraźniej zapomniałeś wziąść leków...
-------------------- Fuel Games Part I am 21.05.2011 Rothenburg 1/4 ET 13,6 SCIERWOLOT
https://picasaweb.google.com/112471818709940932677/SIERRACOSWORTHKOSIARZ http://www.youtube.com/user/Kosiarzzz http://tnij.org/cosworth Mój projekt |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
A ja się pytam, gdzie jest mod ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
widzę że tak się tym przejąłeś że aż o lekach zacząłeś pisać no super
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
nagraj jakiś filmik jak to jedzie:) po co ci dobra pogoda chyba przy silniku 1.6 i mocy nawet neich ci bedzie 130ps
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
A może to jest RST ?
![]() |
|
|
![]() ![]() |