![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 19 October 2010 Skąd: 34 ![]() |
Oczywiscie ze czytałem, ten 1 gosciu nie wie czego zalozyciel tematu oczekuje, tu nie chodzi o turbosprezarke o jakiej on tam pieprzy, ale o e-turbo ktore w wiadomym przypadku daje cos KM i niech nie gada ze nic nie daje bo widze ze jego wiedza jest warsztatowa - nie praktykowana , nie testowana, a tutaj nam przedstawiaja dane i wyniki dotyczace przebiegu ekperymentow jakich on sam nie widział...!
kazdy wie ze e-turbo osiagajace srednio 0.3 bara nigdy nie osiagnie wzrostu mocy co prawdziwa turbosprezarka mechaniczna kręcona spalinami i tworząca od 0.7-1.2 bara, a juz tutaj nie wspominam o semiturbo dajace max 0.2 bara, zwykly malutki juz silniczek o mniejszej mocy niz e-turbo, jest duzo rozwiazan ja wybralem e-turbo. E-turbo było testowane przez inż Pirowskiego i w jego wiedze i wyniki nie wątpie, sa do wglądu... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 September 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
nie taniej przycisk Mpałer? podaj oznaczenie silnika i przelozenia skrzyni, mam zestaw fajny, spodoba ci sie ![]() Czy chodzi ci o Franie może?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Hamowania- chiptuning
Elektronika samochodowa BMW , Mercedes-benz Kodowanie kluczy |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
to zamontuj pokaz wyniki z hamownii i zaskoczysz nas wszystkich takim wynalazkiem - powodzenia
![]() -------------------- _Obrazek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Nie mogę uwierzyć, że to nie wkręt. Jeśli to real topic, autor jest moim nowym bogiem, lepszym od Casey'a !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
ma, wystarczy podpiąć pod "siłe"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
![]() -------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
te e-turbinki są bardzo dobre
dają 50% przyrostu mocy i 100% więcej szybkości przy rozpalaniu grilla. ale taniej wychodzi suszarka do włosów... co do samochodów, to polecam naklejkę m-power dodaje 5KM podepnij do dolotu, dmuchawę do liści, to będzie hit. aż dziwne że żaden z producentów nie zainteresował się e-turbinami... przecież to takie świetne rozwiązanie... ps. no i e-turbo ma taką przewagę nad zwykłym, że ma dostęp do internetu |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Myślałem, że to forum jeszcze trzyma poziom...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
IMO za tak żenujący poziom "marketingu" (w sumie adekwatnym do wynalazku) R4 powinien zawisnąć. Bo przecież nie udawajmy, że chciał to kupić
![]() Byle daleko stąd. A kysz! -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 21 August 2025 - 17:30 |