![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
aaa, a ty wyjales 200k i dales! a co tam .urwa, krol sie bawi, zlotem placi! VTG nie jezdzilo na sss i ludzie jakos byli, wiec nie mow mi ze ludzi przyciagaja tylko 9 sekundowce i wspaniali organizatorzy! poza tym moze dla ciebie m5 jest byle jakie, moze Hondy sa glosne i wolne, a na 10 sekundowe golfy robisz kupe, to juz twoja sprawa co o tym myslisz, wnioski moze kiedys wyciagniesz sam. Warunkowo to sie kogos dopuszcza raz a nie z rundy na runde, poza tym jak sam piszesz, organizator tu stawia warunki a nie holota! Jedno jest pewne, tu trzeba chlopa a nie pajaca do organizacji, jak widac, jest odwrotnie!
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
kosiniak, ja nie przyciągam ludzi, startowałem kiedyś, jeszcze istniała klasa Prof, wyników nie miałem i robiłem to dla funu. Jak się nauczę to się poganiam na moto, raczej też dla zabawy. Nie mam ambicji być główną gwiazdą
![]() Jak już się licytujemy, to najbardziej ludzi przyciągaja dziewiątkowe i ósemkowe auta i kompletnie nieistotny z punktu widzenia sportowego odrzutowiec. Mówię o przygodnych kibicach, z których są pieniądze, pozwalające robić zawody, a nie o setce-dwóch, osób naprawdę znających się na sporcie. Zawody robimy dla wszystkich, moglibyśmy np. ograniczyć liczbę zawodników w przynudnawej street FWD, ale nikt tego nie zrobi, bo "gdzie ci biedni ludzie mają jeździć". Zresztą po coś pisaliśmy statut stowarzyszenia, z "krzewieniem kultury motoryzacyjnej" itp. żeby nie były to puste frazesy. Widzów przyciąga może pieciu najsławniejszych, ale sport tworzy cała reszta, czasem nienajszybszych obiektywnie, którzy walcza ze sobą - ja to doskonale rozumiem. Ju-by, akurat ten na niby-slickach był nam osobą kompletnie nieznaną, podbił kiedyś przed przyjazdem na zawody na forum SSS i zapytał czy może ich użyć, dostał (niestety albo i "stety") pozwolenie na jazdę na tych konkretnych oponach, bo z wyglądu i właściwosci były bardziej uliczne niż np. R888. W następnym sezonie tylko literka E będzie zezwalała na starty w street. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
( inna sprawa że troche ciężko wymontować skóry a pożniej po zawodach je włożyć spowrotem). A co to ma w ogóle do rzeczy? I po co ktoś miałby wypruwać M5? Bo chyba nie rozumiem ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
Ja Ciebie doskonale rozumiem, ale dla 2 czy 3 aut (zakladam ze reszta sie nie liczy i jest niepotrzebna), tez publiki nie nazbierasz
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dlatego bardzo się cieszymy, kiedy mamy zgłoszonych 170 zawodników, chociaż to oznacza ogrom roboty - im wiecej zawodników, nawet sredniaków, tym większa szansa że kilku z nich pójdzie na grubo i zmajstruje kiedyś rekordowy bolid.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 24 May 2004 Skąd: Tłuszcz | WWL ![]() |
Nie wiem co palisz, ale odstaw to, mnie ani Marlonowi w SSS nikt złotówki nie płaci za to, że harujemy dla was i robimy wam zawody z profi pomiarem
![]() Co do fur, ale wybacz, z golfów i innego agrotuningu wyrosłem w czasach, kiedy młodzież jarała się pismem "Spoiler" pamietasz takie coś? Ludzi nie kręci VTG, ludzi kręcą fury, które zapier* 8 albo 9 sekund, nieważne czy na nitro, elfie, czy gnojówce z orlenu. Będzie więcej fur typu Corrado, Tajfun, litewskie albo szwedzkie audiole == bedzie wiecej fanów, proste jak cep. Chcesz robić profi zawody? Odezwij sie na naszym forum, przekonaj że umiesz. Peace ![]() -------------------- Prawie robi wielką różnicę .....ale prawie jest niewazne ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
jak juz tak daleko siegamy to ja dodam ze fajnie wszystko spoko ale dziewczyna dostala puchar z 3 miejsce na miss a miala byc nr 2 bo tak publicznosc zaglosowala nooo ! i dziwnie sie poczula ! noo ! hehe mam nadzieje ze tym akcentem rozluznilem poslady
![]() -------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 24 May 2004 Skąd: Tłuszcz | WWL ![]() |
Oj tam, oj tam. Colta bym nieklasyfikował pod agrogatunek. Zbyt profi robota
![]() -------------------- Prawie robi wielką różnicę .....ale prawie jest niewazne ...
|
|
|
![]()
|
|
k64 - ja nic nie zrozumiałem. Ale takie rzeczy można wyjaśniać na bieżąco, a nie po dwóch tygodniach na forum (i to nieodpowiednim).
buber - agrotuningu na zawodach nie ma, objawem dziwnych pomysłów wywołującymi wesołość i politowanie to są auta typu mój ex kadett ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
Tomek, chyba nie tylko Ciebie, ja juz nie mam sily, basta........
|
|
|
![]()
|
|
Sorry, Buber trochę dziś popłynął, urodziny ma
![]() Robimy zawody dla wszystkich, nieważne czym kto startuje, chociaż nie będę ściemniał że jestem zafascynowany siedemnastkowymi civikami. Staramy się robić to najlepiej jak umiemy i Wasze uwagi w miarę możliwości wprowadzamy w życie. Dyskusje o regulaminie itp sprawach odbywają się na odpowiednim forum, ruszą w najbliższym czasie. EOT z mojej strony, -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
mowi co mysli, to wazne............tylko w tym wypadku zenujace, pograza sie i sss jako jego przedstawiciel.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT mowi co mysli, to wazne............tylko w tym wypadku zenujace, pograza sie i sss jako jego przedstawiciel. hmmm....skąd ja to znam ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem dlaczego nasi zawodnicy uważają nas za swoich wrogów, kompletnie tego nie rozumiem i chyba umrę już taki głupi. Nie jestesmy PZPNem ani nawet PZSnow
![]() Panowie, jeśli macie pomysły i chcecie pomóc, także w badaniach na starcie czy w pracy biura zawodów, to ja zapraszam do współpracy. Co prawda to nie przynosi zysków, ale i nie kosztuje zlotówki a może pozwoli nam wspólnie podnieść jakość zawodów. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
nikogo nie traktuje jak wroga, drazni mnie osobiscie pisanie o jakis warunkowych dopuszczeniach i to z imprezy na impreze skoro jest regulamin i inni potrafia go przestrzegac a pozniej jeszcze wmawianie ze to bylo ok. O tym co pisal ten wyzej, nad toba, to juz nawet nie wspominam :/ Moglem miec 2 miejsce w Ełku, 3 w Białej ale nie mialem, w sumie nie jezdze na zawody dla miejsc tylko dla funu i pobicia swojego czasu ale, skoro moge cos z tego miec to czemu nie? Tez place jak kazdy, czytam regulamin jak kazdy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
mnie tylko jedna rzecz denerwuje na takich zawodach, mowie oczywiscie jak zawodnik, ze klasa street jest jak by traktowana po macoszemu....do DRAG mozna rozgrzewac opony ile sie chce, lejecie im wode, mogą poczekac ze startem cala otoczka jest robiona a w Street....? Wiekszosc startuje na oponach semi-slick, ktor tez wypadalo by dogrzac, sam przekonałem sie o tym w BP....raz udało łaskawie mi sie ruszyc po wczesniejszym "zmoczeniu " kół i przypaleniu ich ( juz jak street w klasie moto konczyl jazdy ) i jakos udalo sie lepiej pojechac, a w szczegolnosci ruszyc! Nie mam auta majacego sryliona KM ale przez wiele lat bylo on bydowane i jestem z niego bardzo dumny bo drugiego w PL takiego nie ma jak narazie, z takimi modyfikacjami...i chcial bym tez byc choc troche doceniany jakos kierowca klasy street
![]() Poza tym Panie stojące na srodku dojazdu do linii startu odznaczajace kolejny przejazd na numerze startowym nie są zbytnio ogarniete w tym co robia, bo jak mozna stac na srodku i machac reka zeby podjechac jak zawodnik chce rozgrzac gume przed startem....ma w nią wjechac??? NAuczcie moze te kobiety trochę co i jak, bo mam wrazenie ze one nic nie rozumieja z wyscigów na 1/4........ -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Tak czy inaczej życzyłbym sobie, abyście (SSS) kontynuowali swoją pracę i sie rozwijali. Mam wrażenie, że bez Was ten sport może całkiem u nas zdechnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Toldi, jeśli idzie o grzanie opon to trzeba zawsze kiwnąąć komuś z obsługi, w streecie to na tyle rzadko się zdarza, ze może być tak jak mowisz. Ogólnie nie ma zadnego problemu, możesz walić burnout najlepiej przez linie startu.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
Tak czy inaczej życzyłbym sobie, abyście (SSS) kontynuowali swoją pracę i sie rozwijali. Mam wrażenie, że bez Was ten sport może całkiem u nas zdechnąć. +1 -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 11 September 2025 - 19:29 |