![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 26 October 2008 Skąd: Częstochowa ![]() |
Co Wy sie tak uczepiliscie tego Fiata? Jakis uraz pomaluchowy czy niektorym zal dupe sciska, ze jego vw czy hunda ma silnik z plasteliny? Fiacikowe JTD/Multijet bardzo dobre motory, benzyny od dawna pancerne, bijace innych producentow pod wzgledem wytrzymalosci (1.4 z UT/PGT, 2.0 16vt, t-jet), ale ciagle jest jakis smiech z Fiata.
Projekt naprawde mega, gratuluje wytrwalosci ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 October 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
A kto się czepia? Jest mega wynik i nie widziałem postu, który to podważa. Zadziwia taka moc z tak małej pojemności
![]() -------------------- Sierra RS Cosworth 2.0T YB
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
a mnie to nie dziwi.fiaty od zawsze dużo znosiły, ale zawsze nie były traktowane poważnie, bo to fiaty
-------------------- yaris TS 120hp ---> Tjet Ess
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 October 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
Może jeszcze inaczej. Żeby osiągnąć taki wynik z litra, to Rafalek114 robił takie cuda, że nawet nie chciał nikomu powiedzieć. Kopara opada, że tutaj jest to na serii:)
-------------------- Sierra RS Cosworth 2.0T YB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Co Wy sie tak uczepiliscie tego Fiata? Jakis uraz pomaluchowy czy niektorym zal dupe sciska, ze jego vw czy hunda ma silnik z plasteliny? Fiacikowe JTD/Multijet bardzo dobre motory, benzyny od dawna pancerne, bijace innych producentow pod wzgledem wytrzymalosci (1.4 z UT/PGT, 2.0 16vt, t-jet), ale ciagle jest jakis smiech z Fiata. Projekt naprawde mega, gratuluje wytrwalosci ![]() ![]() ale co się tak obruszasz? ![]() ![]() Wynik jest jaki jest, jeśli na seryjnym bloku to tym bardziej gratulacje dla producenta silnika. -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 27 October 2010 Skąd: SC ![]() |
Póki co seria korba seria blok przejechane 2 tys km i nic nie pokojącego sie nie dzieje oby tak dalej . Plany przyszłościowo co do mocy i napedów są nie stety kasa wszystko werfikuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 April 2009 Skąd: Wrocław/Warszawa ![]() |
Nie mam pytań... Jeszcze jestem w szoku... Idę policzyć czy rama od mojego Kozmo wytrzyma taki silnik ;-)
-------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
www.KOZMO.pl www.facebook.com/kozmo.cars |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 26 March 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
W sklepach z akcesoriami do quadow. Był tez gość na Olx który robił na wymiar osłony, ale juz nie widzę tego ogłoszenia.
-------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Wariaci i tyle, pozytywnie oczywiście
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 10 June 2013 Skąd: Mrowino ![]() |
Czekam na film jak to śmiga
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 20 May 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Co do pokrowców tu są:
http://olx.pl/oferta/neoprenowe-pokrowce-n...D5-ID4X2Hp.html Jestem ciekaw jak to się sprawdza w użytkowaniu. A sej mega autko, jestem ciekaw ile te oryginalne korby wytrzymają z taką mocą. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 21 March 2013 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 14 June 2009 ![]() |
to żeś teraz dojebał... uprzedzę pytania i hejty, tak, miałem taki silnik.. nie jeden ![]() A i owszem pancerny, tylko wiesz... ten silnik jest jak Media Markt, nie dla... ![]() No dobra, zeby nie było dymu - silnik znosi dużo, tylko trzeba się z nim odpowiednio obchodzić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 07 November 2013 Skąd: Limanowa ![]() |
Póki co seria korba seria blok przejechane 2 tys km i nic nie pokojącego sie nie dzieje oby tak dalej . Plany przyszłościowo co do mocy i napedów są nie stety kasa wszystko werfikuje. 2 tyś zrobiłeś na e85 ? Tania jazda nie jest ale gratuluje -------------------- ET 10.6 @ 220 KM/H
E36 Coupe Drag 1/4 Mili |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 10 November 2013 ![]() |
Czemu tania nie jest, samo paliwo jest tanie. Drożej by było na 100 oktanowej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 April 2007 Skąd: Płońsk ![]() |
ale spalanie duuużo większe. Tylko czy to się bierze pod uwagę w takich projektach>? Nie sądzę
![]() -------------------- _https://www.facebook.com/punto16vT
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 27 October 2010 Skąd: SC ![]() |
|
|
|
![]()