![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 26 October 2006 ![]() |
tak jak pisałem wszystko co jest montowane w tym aucie jest robione przez nas w związku z czym nie ma problemu z wykonaniem takiego zestawu, ten typ został wykonany w 2 egzemplarzach (jest to zestaw z większa przestrzenią pomiędzy pedałami co w moim odczuciu jest bardziej komfortowe) 2 egzemplarz został sprzedany za 1300zł w zestawie jest jeszcze balanser jak będę miał chwilę wkleję zdjęcie gotowego pomalowanego kompletu
nie mam miejsca w warsztacie do malowanie zewnętrzny elementów :/, wyjazd do lakiernika ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
tak jak pisałem wszystko co jest montowane w tym aucie jest robione przez nas w związku z czym nie ma problemu z wykonaniem takiego zestawu, ten typ został wykonany w 2 egzemplarzach (jest to zestaw z większa przestrzenią pomiędzy pedałami co w moim odczuciu jest bardziej komfortowe) 2 egzemplarz został sprzedany za 1300zł w zestawie jest jeszcze balanser jak będę miał chwilę wkleję zdjęcie gotowego pomalowanego kompletu poproszę, wygląda ładnie i profi a przede wszystkim mozna zrobić odległości pod konkretne wymagania, własnie w combrake bardzo blisko sa te pedały czy ta cena którą napisałeś dotyczy pedalboxa z balance barem bez pomp ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
mam pytanko po co było zawijane nadkole skoro i tak na to idzie potem nakłądka ? Czy takie prace (łącznie z tyminakładkami) wykonujecie również na innych wozach bo byłbym zainteresowany - poszerzenie nadkoli w taki profi sposób bo wóz jeżdzi sporo po bezdrożach i ważne jest dla mnie żeby to sie trzymało i nie popękało. Czy da się u was zamówić same takie nakładki ? -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: Gliwice ![]() |
Czy da się u was zamówić same takie nakładki ? Czytasz coś w temacie czy tylko same zdjęcia oglądasz? Praktycznie wszystkie elementy wykorzystane w budowie tego auta customowe(klatki, duże hamulce, pedalboxy, adaptery, zbiorniki paliwa itd itd) można zamówić -kupić u mnie
![]() -------------------- '91 Sierra kombi 24V (BOA)
|
|
|
![]()
|
|
i wszystko jasne oprócz tego zawijania nadkoli... w jakim to było celu ?
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
chyba zeby kolo nie obcieralo wkoncu bedzie duzo szerzej osadzone
-------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
na moje oko to chodzi o to że taki płat blachy wywinięty na krawędzi byłby zarąbiście ostry i policja mogła by nie być zadowolona i prawda jest tez taka ze jak by niedajboze przeciągnąć takim płatem blachy kogoś po nodze to szkody by były poważne (u pieszego) . Sam dumam jak wykonać takie wywinięcie
|
|
|
![]()
|
|
Tak jak pisałem tylne koła maja 11,5 cala w związku z czym musiałem zrobić tam miejsce, w przeciwnym razie nie dało by się zglebić auta .
Tylny błotnik w nadwoziu samonośnym to zwykle istotna część konstrukcyjna, dlatego konieczne jest połączenie jej z poszyciem wewnętrznym, mi w tym celu wygodniej i szybciej było wywinąć poszycie zewnętrzne a następnie całość pospawać. Robimy tego typu usługi w różnych autach. czy ta cena którą napisałeś dotyczy pedalboxa z balance barem bez pomp ? Dokładnie tak! |
|
|
![]()
|
|
no to teraz już wiem o co chodzi . dzieki za info i jeszcze się odezwę.
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 14 January 2010 Skąd: lublin ![]() |
jest kosa!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Dobry wybór koloru
![]() pozdr -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Robi się konkretnie.. będziesz odpalał auto NA czy od razu wstawiasz suszary?
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 25 January 2006 Skąd: Krosno ![]() |
Brak wiatru w prawym przednik kole szkoda felgi a tak pozatym kosa !
-------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
ciekawie moze sie komponować kremowy z pomaranczem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 12 October 2008 Skąd: Łomża ![]() |
Jeśli chodzi o dobór kolorów
![]() -------------------- Usunięto komercyjna sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Grudziądz/Gdańsk ![]() |
Widzę, że dbasz o najdrobniejsze szczegóły-to cieszy oko
![]() -------------------- Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44 |
|
|
![]()
|
|
miałem już 2 całe czarne auta ze skręcaną czarną felgą , miałem też białe auto robione w jednym kolorze teraz czas na coś mniej poukładanego, taką mieszankę kolorów widziałem w pewnej lubelskiej restauracji (w prawdzie tam chodziło o meble ) ale spodobała mi się ta kompozycja.
zielone zawieszenie jest niewidoczne z zewnatrz to co widoczne auto, komora i silnik to 3 główne kolory czerwony czarny-karbon szary i delikatnymi akcentami kremowego mam nadzieję że będzie to grało ale zobaczymy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 06:39 |