![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 March 2007 Skąd: Gliwice/Rybnik ![]() |
Męska decyzja
![]() Dołączam się do pytania, gdzie takie poszerzenia można dostać? -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
można wiedzieć czy w PL dorwałeś ten silnik czy po za granicami naszego kraju ? ( może być na pw ) a i turbinki takie jak były w planach czyli od EVO czy się zdecydowałeś jeszcze na coś innego ?
![]() czekam na postępy z pracy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
a ja zadam może najmniej istotne pytanie na tym forum: co to za czarne felgi są na tej e46 na pierwszych zdjęciach??
Pzdr. -------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 26 October 2006 ![]() |
Szukałem go wszędzie ale najtaniej trafiłem w polsce
![]() Praktycznie wszystkie elementy wykorzystane w budowie tego auta customowe(klatki, duże hamulce, pedalboxy, adaptery, zbiorniki paliwa itd itd) można zamówić -kupić u mnie ![]() Tak plan związany z tym motorem zakładał turbiny od evo |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Co to za poszerzenia na tyle? Mozna to gdzieś w PL dostać? Tylko że same poszerzenia na wiele Ci się nie zdadzą bez dopasowanych progów i zderzaka ![]() ![]() -------------------- SPONSORED BY detergens.pl Sprzątanie biur Warszawa
SPONSORED BY www.hydrotransfer.pl Hydrografika Warszawa |
|
|
![]()
|
|
u mnie do oryginalnego zderzaka dorobione będą przejściowe trójkąty niwelujące poszerzenie do zera, felga to bbs
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 23 April 2009 Skąd: z lasu ![]() |
Co się stało temu E46, że go rdza tak zaczęła chrupać?
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 25 January 2006 Skąd: Krosno ![]() |
borsuk bo pewnie dlugo stala na trawie a tam zdeka wilgotno od ziemi.
-------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
a chcialem byc pierwszy w pl z bi, no nic odpuszczam
![]() -------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 02 February 2009 ![]() |
Czy ten motor będzie wysterowany jakimś stand alonem czy seria ecu + jakaś świnia? Jak wygląda taki LS2 wymiarowo w stosunku do M60?
-------------------- FTWL Motorsport - części i akcesoria do instalacji turbo
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
![]() ![]() w calach, czyli *2.54 i masz cm, na zdjęciu LS6 z corvette -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
u mnie do oryginalnego zderzaka dorobione będą przejściowe trójkąty niwelujące poszerzenie do zera, felga to bbs Ok a jak poradzisz sobie z progami?? Też jakieś przejściówki?? Będziesz miał więcej takich komplecików?? -------------------- SPONSORED BY detergens.pl Sprzątanie biur Warszawa
SPONSORED BY www.hydrotransfer.pl Hydrografika Warszawa |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
na życzenie klienta elementy karbonem 3d w s2000 i powiem szczerze że to fajny gadżet ale z malowaniem nie ma co konkurować (jeżeli element jest narażony na ciągły wpływ wody i piasku jest już średnio) tu sie kolego niestety bardzo mylisz ![]() Co do auta to trzymam kciuki,bo zapowiada sie bardzo mesko. Juz samo V8 bedzie robic robote,a co dopiero na dwoch suszareczkach...mmmmm pysznie.... -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
Ok a jak poradzisz sobie z progami?? Też jakieś przejściówki?? Będziesz miał więcej takich komplecików?? progi bedą miały przejściówkę lub całe bedą w karbonie, możemy mieć każdą ilość (do puki chłopakom starczy sił i cierpliwości na klepanie) tu sie kolego niestety bardzo mylisz ![]() oklejenie moim zdaniem ma duży sens w przypadku nowych aut w starych według mnie nie ale to oczywiście moje subiektywne zdanie, pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Co za projekt !! Trzymam kciuki.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Co za projekt !! Trzymam kciuki. Dokładnie jeden z ciekawszych projektów na tym forum ! -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie jeden z ciekawszych projektów na tym forum ! Dzięki za miłe słowa ale projekt lepiej oceniać po efektach ![]() Czas na hamulce Prace nad pedal box"em" zrezygnowałem z aluminiowego korpusu (bo podobną wytrzymałość uzyskam wykonując ten element z grubszego materiału a wtedy całość wygląda zbyt ciężko) korpus -stalowy, pedały -alu, ośka- kwasówka Przygotowałem je pod pompki wilwooda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: Szczecin ![]() |
Pedal box wygląda bardzo profesjonalnie. Cały projekt też sprawia takie wrażenie
![]() -------------------- Uzależniony od motoryzacji, techniki i rajdów :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 20 June 2009 Skąd: Zamość ![]() |
świetny projekt ! mialem okazje cos podpatrzec i robi niesamowite wrazenie
![]() bedzie ztego swietne auto ![]() fajnie bedzie oblukac go po skonczeniu ale z tak profi podejsciem troche jeszcze zejdzie bo kazda drobnostka jest dokladnie robiona i tak trzymac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Prace nad pedal box"em" zrezygnowałem z aluminiowego korpusu (bo podobną wytrzymałość uzyskam wykonując ten element z grubszego materiału a wtedy całość wygląda zbyt ciężko) korpus -stalowy, pedały -alu, ośka- kwasówka Przygotowałem je pod pompki wilwooda bardzo to ładne... mozesz to wykonać jeszcze raz ![]() ja mam pompki tiltona ale to pewnie to samo... kupilem na ebayu zestaw z alu stelazem ale wygląda bardzo cięzko i mi sie nie miesci.. daj znać na PW czy ogarniesz temat, lub kto to robił bo jestem zainteresowany -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 05 July 2025 - 05:46 |