![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
jak zobacze na wlasne oczy te ich 1000 koni to uwierze, pozatym moj nowy motor bedzie mial ponad 1000 koni i to prawdziwych. widziales co tip z sprezarkami vtg robil z 1000 konnego 9ff? jak grubo dlubniesz sprzeta to bedziesz mial powazne problemy z opanowaniem tej skrzyni....ale sam sie przekonasz ![]() nie masz w audi skrzyni mercedesa, ktora moze byc zrobiona przez amg na 1300Nm -------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
jakbys troche poczytal to byl wiedzial ze najmocniejsze sprzety sa w manualu....sa szybsze szczegolnie powyzej 200km/h... Nie będę się kłócił, ale chyba czytamy rózne lektury. Czasy sie zmieniają... Roo - o zasadach Unlim 500+ mozna poczytac na dragtimes.info. P.s w Audi seryjna skrzynia nie wytrzyma 1300Nm, ale mozna wystroic tak aby Nm nie przekraczał 1000Nm, do tego skrzynia będzie miała lzej o 500kg niz w RS6. Kolejne Stage to juz trzeba będzie pomyslec nad jej wzmocnieniem. Wszystko sie da jak sie ma fundusze również w Twoim przypadku. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
dobra, ja sie nie znam, ja jestem od zmiany biegow
![]() -------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 15 July 2025 - 14:45 |