![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 10 December 2004 Skąd: Malbork/Gdańsk ![]() |
absolutny brak pytan - a ja sie jaram felgami Porsche
![]() -------------------- VW Arteon R-Line 2.0 TSi 2023 - his
VW Golf VIII Life 1.0 TSi 2020 - her Oba Mondstein Grau :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 26 September 2006 ![]() |
Na pewno do braku tablicy mogliby, tyle że to prosie ma opcje przemieniania mandatów w pouczenia
![]() Wierzę, że filmiki to tylko kwestia czasu ? Bo doczekać się ludzie nie mogą ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Mysle ze w przypadku tego auta nie ma co gadać o $$$, to inna liga kolego..co do osiągów miażdzą...pozostaje tylko pytanie czy Karol wkoncu poprzyjezdza tą zabawką na ustawki i pokaże jak to naprawde jezdzi czy tylko pozostanie wszystko na forum...ja chciałbym zobaczyć to autko w akcji
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
CZeść
Kurcze masakra, wyniki kosmos, a jak sie domyślam Karol ma jeszcze troszkę zapasu, u mnie to jeżdzi szybko, a to urywa głowę ![]() Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
absolutny brak pytan - a ja sie jaram felgami Porsche ![]() ale tymi ze zdjecia bo jesli tak to jest to w pelni uzasadnione kuty magnez ![]() zbieram wszystkie srubki i gwozdzie z ulicy ![]() -------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Auto prze kot , można sobie pogdybać ale myśle że to jest prawdziwy street killer 2011, na audi poczekamy do 2012r o ile dożyjemy i nas armagedon nie dopadnie
![]() btw temat przeglada 35uzytkownikow popularność rośnie ! -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Wychodzi 8,4 do 200. Masakra po prostu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Przesada i najlepsze jest to że można bez problemu użytkować to na co dzień gratuluje !!
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Półosie dają radę ?
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Skoro jeździ, to chyba dają
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Auto prze kot , można sobie pogdybać ale myśle że to jest prawdziwy street killer 2011, na audi poczekamy do 2012r o ile dożyjemy i nas armagedon nie dopadnie ![]() btw temat przeglada 35uzytkownikow popularność rośnie ! Czasy konkret!!! Ale mysle ze w lipcu-sierpniu mozecie zakladać pampersy:) P.s. Prosiak wygląda zajebiscie! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
Czasy konkret!!! Ale mysle ze w lipcu-sierpniu mozecie zakladać pampersy:) P.s. Prosiak wygląda zajebiscie! hmm...ale wtedy to ja juz bede mial nowy silnik w nowej specyfikacji ![]() -------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
hmm...ale wtedy to ja juz bede mial nowy silnik w nowej specyfikacji ![]() Dobre ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 24 November 2010 ![]() |
Takie laickie pytanie mam bo nie doczytałem, w tym aucie siedzi manual czy automat?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Manual
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 24 November 2010 ![]() |
A czy przy tak mocnych projektach lepiej się sprawdza skrzynia automatyczna czy manualna. Chodzi mi głównie o przyśpieszenie, czasy na torze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
O ile czasy na papierze są lepsze dla automatu/PDK seryjnych 997t, pytanie brzmi czy wytrzymały by 1000Nm
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Eeeetam, my w piatek z kolegą z lokalnego warsztaciku włożylismy to mojej eSCztery drugi silnik V8 , do tyłu. Udało się to nawet bez utraty bagażnika. Nie mogę wam pokazać jak, bo to tajemnica. I do 100 rozpedza się teraz , jak turbodynomen, dwa razy szybciej, z jakiejś 2,8 sekundy. DO 200 nie dałem rady zmierzyć bo stoper mi wpadł pod siedzenie, a racelogic takich przeciążeń nie wytrzymuje. Dopiero przy 429 km/h jak przeciążenie spadło kolega wypiął się z pasów i go znalazł.
A oto wykres: /-------------------------------- 1467 KM / 2943 NM / / / --------- -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 05:12 |