![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 31 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Krystian":27k053d2) a do setki katalogowo ma 8,2 sek.
A pokaż mi taki katalog....bo ten który mam, plus wszystkie dane w necie mówią o 7,1 sek. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ProRacingTechnology Dołączył: Tue, 15 October 2002 Skąd: Marki k/Warszawy ![]() |
Tylko nie mylcie R5, bo Alpina Turbo ma lepsze osiągi niż R5GTT Faza I i II, mimo, że mniej mocy miała. Generalnie Faza I i Alpina Turbi robiły czas poniżej 8 sek, ale Faza II, gdzie dołożono elektronikę i inne ciężkie rzeczy, oraz katalizatory, inne turbiny, etc. już nie były takie szalone.
-------------------- UNIT Racing
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
nie lubie nic co jest made in france z zasady ale R5GTT uwazam za fajne auto dla amatora. Co do usterkowosci? Wszystkie stare auta sie psuja a to konkretne czesciej i trudniej sie je naprawia.
Jak bym mieszkal w anglii to bym kupil mini i sobie pogrzebał A jak to parkuje -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Warszawa/Boleslawiec ![]() |
r5turbo na gazniku
niby takie potworki a zadna z tych co sie pojawila na modlinie nie zrobila zadnego wrazenia -------------------- proMOTO
|
|
|
![]()
|
|
ProRacingTechnology Dołączył: Tue, 15 October 2002 Skąd: Marki k/Warszawy ![]() |
Tomo niestety większość samochodów o ponadprzeciętnych osiągach w Polsce się psuje częściej, bo wynika to z dwóch faktów, po pierwsze dziwnej i pokręconej przeszłości samochodu, oraz z powodu oszczędności właścicieli. Często jest tak, że jak auto stare, to można części regenerować, albo jeździć do upadłego, a wystarczyło by kupić nową część i problem znika, wiem to z własnego doświadczenia, bo od 7 lat jeżdżę Renówkami, i obecnie mam już trzecią z kolei, a żadna z nich nigdy mi nie zrobiła psikusa na drodze. Lekarstwo jest na to jedno, mieć jeden znany warsztat, i wpadać regularnie na przeglądy, a to co się kwalifikuje do wymiany, wymieniać, i problem z głowy.
R5GTT w Polsce potrafią naprawić w każdym warsztacie, który zajmuje się francuzami, nie jest to trudne, to jak z Subaru, dużo tego jeździ, i już się ich w warsztatach nauczyli. -------------------- UNIT Racing
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("BoboVtec":gs5fjxey) r5turbo na gazniku
niby takie potworki a zadna z tych co sie pojawila na modlinie nie zrobila zadnego wrazenia Bo w Modlinie, to cała Polska jeździ... Raptem były dwie, jedna cały czas jest dłubana, bo stanowi niezłą hybrydę, a druga, niestety miała kłopoty z opanowaniem kierowcy przed znacznym podnoszeniem ciśnienia i tyle, daj szansę w roku 2004. -------------------- UNIT Racing
|
|
|
![]()
|
|
Mam troche inne zdanie ale z tym sie zgodzam w 100%
CYTAT("Dr Red Devil":2lfkkknj) Często jest tak, że jak auto stare, to można części regenerować, albo jeździć do upadłego, a wystarczyło by kupić nową część i problem znika,
Lekarstwo jest na to jedno, mieć jeden znany warsztat, i wpadać regularnie na przeglądy, a to co się kwalifikuje do wymiany, wymieniać, i problem z głowy. Co do problemow z naprawa porownuje do aut takich jak stare VW lub hondy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 05 November 2002 Skąd: Wawa ![]() |
chciałem 2 lata temu kupić R5 Turbo 2 to jest gokart dopiero ale klient sie wycofał z transakcji bo niechciał sie nic targować a tego nie lubie i honorowo sie wycofałem i kupiłem R5 GTE też fajnie jezdzi ale faktycznie nawala co chwila
-------------------- MTS Rally
Autoryzowany dealer Maptek /Ecutek/ Korzenna 17a Warszawa Modyfikacje mechaniczne i elektroniczne Subaru & Mitsubishi |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
ja tam na R5GTT nie narzekam, co do osiągów w modlinie to moja 5 osiągnęła 15,2 przy 100% seryjnych częściach i bardzo słabą kompresją na 2 cylindrach (niby takie potworki a zadna z tych co sie pojawila na modlinie nie zrobila zadnego wrazenia)
a co do problemów i usterkowości to jak jest zadbana to jeździ, a jak sie na padline trafi to tak jak z padliną każdej marki - są problemy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 June 2003 ![]() |
CYTAT("rottie":q0xn4jnw) Zamierzam zmienic moja padake na cos szybszego i znalazlem niedrogo Renault 5 GT Turbo...Moze ktos sie zna na tym,co sprawdzic glownie,na co uwazac i jakie potem sa z tego mozliwosci??
WEST SIDE is the best!!!:lol:Booyakasha skoro mieszkasz w Anglii to moze Rover? Mala pojemnosc czyli tanie OC czesci do tuningu tez sa:) -------------------- EnDrIu
Modlin 06.09.2003r ET 17.479 na nastepnym powinno byc lepiej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
wow,dzieki Endriu
No nic,ten R5 GT na ktorego sie szykowalem juz sprzedany,facet znalazl kogos na miejscu NO nic,dzieki za rady,szukam dalej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Lodz ![]() |
CYTAT("BoboVtec":4f2mb0vx) r5turbo na gazniku
niby takie potworki a zadna z tych co sie pojawila na modlinie nie zrobila zadnego wrazenia oj na pierwszym modlinie byla taka czarna co najladniej syczala ze wszystkich autek tulbo -------------------- 1597 cc MIVEC POWERED Cyborg RS
_http://picasaweb.google.com/summitsvift |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Swifterrr":3ohcra39) oj na pierwszym modlinie byla taka czarna co najladniej syczala ze wszystkich autek tulbo
tak na marginesie to jest ona teraz na sprzedaż na allegro jak by ktoś chciał |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 28 November 2003 ![]() |
dupa sie tam znacie nie bylo 1,7 turbo w 5 fabrycznie a ten link jest do silnikow volvo
sam mam dwie sztuki 5gtt i sa to wspaniale autka a jak sie o nia dba to nic sie nie psoje no i znajdzcie autko za ok 10000 ktore ma 7,2 do 100 a ty bobo zobaczymy kiedy dasz rade 5gtt skoro nie zrobily wrazenia to jak nazwiesz 14,6 et czy jakos tam na modlinie a tak nawiasem mowiac to jedna piatke chetnie sprzedam bo braknie kasy na nowy projekt na sezon 2004 |
|
|
![]()
|
|
to chyba bobo mial 14.6 swoj best run
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Tomo_HC3D":2hb4wimr) to chyba bobo mial 14.6 swoj best run
Czasy RT+ET (Poniewaz nie ma samych ET w wynikach z 1 maja) 1 maja A142 Surma Łukasz Renault 5 15.228 - jedyny czas z imprez SSS 31 maja 46 Nowak Bogdan Honda Civic 15.419 -najlepszy czas ze wszystkich imprez SSS hmmm. Rzeczywiscie "piatki" nic nie pokazaly To jak to w koncu jest? -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
eee nie wazne
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Tomo_HC3D":2e3nedug) [img]
civiki są lepsze Nie kumam o co ci chodzi Zalaczony obrazek niczego nie przedstawia pozatym co juz wczesniej napisalem Pozdrawiam -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
dobra to ja skumalem w takim razie ale i tak zle szukales bo znalazlem r5 co rowniez zrobila ET 14.6
pzdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("brt":3rfcdb4j) Czasy RT+ET (Poniewaz nie ma samych ET w wynikach z 1 maja)
1 maja A142 Surma Łukasz Renault 5 15.228 - jedyny czas z imprez SSS 19 lipca Łukasz startowal w klasie turbo bo za pozno przyjechal, wyniki: 535 Surma Łukasz Renault 5 15.270 14.982 15.348 14.904 zajal 6 miejsce w klasie TURBO! -------------------- 2:05.534 Tor Poznań - zwykłe Combo na SP9000
2:26.273 - seria Combo 1.3CDTI następnym razem testuję Vivaro 1.9 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 19:48 |