![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
To niech zabiorą głos w tym temacie, wielu tunerów którzy byli oskarżani na forum z ciulowa robotę odpowiada na pytania na forum podając całą sytuacje podpierając się logami i wykresami...
-------------------- Wszystkie moje posty są moja subiektywną opinia proszę ich nie łączyć z żadną firmą i osobami...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 16 September 2009 ![]() |
Witam, a ja muszę wtrącić swoje trzy grosze, denerwuje mnie taka gadka:
Nie rozumiem jak mając całkiem drogie auto, do którego kompletny silnik kosztuje 10k zamiast pojechać do dobrej firmy jedziesz do jakiejś firmy krzak, bo masz blisko? Ile na tym oszczędziłeś? 50 czy 100 zł? .. A potem do ASO? Bez sensu, masz nauczkę - znajdź dobrego tunera, oni znają się 100 x lepiej niż ASO i robią lepiej i często taniej. chłopak pojechał do firmy z kilkuletnim stażem i doświadczeniem, która się reklamuje, sam dostałem od nich ulotkę i chciałem do nich jechać, chodź nie mam wcale tak blisko, bo 100km, a tu takie rzeczy się dziejom. Dopiero z tego forum się dowiedziałe, że to rzeźnicy. Pozdrawiam. |
|
|
gość_ROB_555_* |
![]()
|
![]() |
Oni z uporem maniaka uważają, że turbina się kończyła i że wręcz powinienem im być wdzięczny, że uchronili mnie przed poważniejszą awarią... ![]() No ba.... czyli reasumujac miales BOXa o ktorym nie wiedziales zrobiono pomiar "serii" ktora wyszla grubo za mocno "rzekomo" zczytywano parametry pracy po ktorych zapodali Ci "testowy soft" na 290KM.... (fajny test) oczywiscie nadal BOX byl podlaczony.... ulalalalalalalala Dobrze ze tylko turbo sie wysralo. Fachofcy jak nic... slij po necie opinie moze komus wydatkow zaoszczedzisz.... ja mam jazde z klientem ktory w mojej okolicy do starego AFN wpakowal 7tys z w tuning i wyszlo 135KM.... tez wesolo chociaz zakres modyfikacji inny |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Otrzymałem następującą korespondencję:
CYTAT Witam,
<ciach> Zatem proszę o doblokowanie tego tematu celem zamieszczenia wyjaśnienia lub usunięcie całej korespondencji pod tym tematen z forum. http://www.racingforum.pl/index.php?showto...85272&st=40 Wyjaśnienie z naszej strony jest zamieszczone już na innym forum: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php...tuning#p1120783 <ciach> Robert JM Halicki 44tuning.pl -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 20:42 |