![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
Pierwsze V8 to zbydowalem sam w boże narodzenie A ja myślałem, że w Boże narodzenie to tylko zwierzęta gadają ludzkim głosem ![]() Kolego jakie plany co do tej Coupe-ty? Do czego przeznaczenie? Jakieś plany dalszej przebudowy? -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 24 November 2013 ![]() |
Chyba cos ci sie z wigilia poje....
|
|
|
gość_DanQuattro_* |
![]()
|
![]() |
Kawałek kartonu przyklejony taśmą i lód - działa, sprawdzone ![]() Dzięki! Kolego jakie plany co do tej Coupe-ty? Do czego przeznaczenie? Jakieś plany dalszej przebudowy? Buda/blacharka na 0, usunięty szyberdach, wylatuje wszystko co zbędne, potem doprowadzenie tego co jest do jazdy, strojenie. To na ten etap. Przeznaczenie na ulicę/ jako zabawka na błotny tor (żadne KJS). |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Dzięki! Buda/blacharka na 0, usunięty szyberdach, wylatuje wszystko co zbędne, potem doprowadzenie tego co jest do jazdy, strojenie. To na ten etap. Przeznaczenie na ulicę/ jako zabawka na błotny tor (żadne KJS). Powodzenia, fajnie że wóz jeszcze żyje. Brakuje mi dźwięku tej V8 . Chodzi za mną zbudowanie sedana quattro z ABZ-em takiego cywilnego tyle że wiecznie coś mi w tym przeszkadza. -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Jakby co to mam kolektor w cenie promocyjnej. Dwa razy taniej niz kosztował u producenta.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Nie wiesz ile kosztował u producenta
![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Aż się boje marka zapytac ile go kosztował tylko cena była tez pewnie inna bo z instalacją i innymi dodatkami ...
![]() -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
Jak to mówił Ferdek Kiepski?
"To nie są tanie rzeczy" ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Pojawiło się w sprzedaży moje byłe auto - cena dość mocno przesadzona ale miło jest je zobaczyć całe i zdrowe.
Z tego co widzę w opisie to dużo się nie zmieniło dostało ori wnętrze i troszkę odpicu ale na fotach wygląda przyjemnie. Link do ogłoszenie na Ale.... -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 21 September 2011 ![]() |
Kurde, trochę już lat ma ten projekt, ile czasu minęło od jego początku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 12 June 2010 ![]() |
Wnetrze po latach robi wrazenie.Czystosc materialy i to ze wszystko jest dobrze spasowane.W 91r to musial byc szal.....
|
|
|
![]()
|
|
Wnetrze jest załozone inne, wczesniej miało sportowe fotele itp. Fajnie że auto żyje, dało mi dużo frajdy.
Trzeba kupowac takie auta bo widac mocno rosną na cenach. Ja dwa lata temu, w lepszej specyfikacji i nie gorszym stanie sprzedałem je za 13 tys ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tu jest Polska, więc za taką kasę jak pan chce to się nie sprzeda - za 28 tysi to kupisz ładną budę quattro i do tego zrobisz swapa na 4.2 V8 ABZ-a bo jakiś czas temu to liczyłem, auto 10tysi i 18tysi na swap-a z przeróbkami i pewnie ci coś jeszcze zostanie. Wtedy masz to zrobione na nowszej jednostce i nie ma tyle rzeźby z hamulcami. Takie wozy wcale nie idą w cenę to nie B2.
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Kurde, trochę już lat ma ten projekt, ile czasu minęło od jego początku ![]() Przeszczepione zostało na koniec 2009 a ja w 2011 wykonałem ponownego swapa wszystko od nowa bo wcześniejszy był zrobiony dla sztuki żeby tylko jeździł. To ile lat już jeździ też świadczy o tym że ten silnik powinien tam siedzieć seryjnie ... ;-) -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Przeszczepione zostało na koniec 2009 a ja w 2011 wykonałem ponownego swapa wszystko od nowa bo wcześniejszy był zrobiony dla sztuki żeby tylko jeździł. To ile lat już jeździ też świadczy o tym że ten silnik powinien tam siedzieć seryjnie ... ;-) Tez swiadczy jak użytkownicy dbali. U mnie nowy 10W60 szedł co 3-4 tys km. Za ok. 10 tys zł ciezko o fajniejsze auto do upalania, choć ryje przodem. Ale do wyscigów miejskich na prostej jak znalazł. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Auto dalej wisi w ogłoszeniach. Cena spadła juz na 25 tys zł.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
daj link
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
A bylo w ogloszeniu zeby nie pisac ze dam 25 ;-)
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 04 July 2005 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 07:08 |