![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
nie no już prawie koniec ;-) Łukasz powiedział że dzisiaj skończy wydech i postara się poskładać przód w poniedziałek mycie podwozia i silnika z napędami i ogień
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Więc tak :
Wydech skończony wszystko poskładane i po przemyciu silnika okazało się że sączy się olej z uszczelki pod głowicą więc !!!!!KUR...!!!!! ile jeszcze takich niespodzianek !!! FUCK !!! W piątek znowu rozbieramy motor, zdejmujemy obie czapki i do planowania, nowe uszczelki i szpilki i składanko Mam naprawdę już serdecznie dosyć tego wozu bo miał być nisko budżetowy a wyszła kompletna reanimacja silnika regeneracja calutkiego zawieszenia, napędów itp... powinien chyba trafić do jakiegoś działu odbudowa całego audi CQ B4 z sercem V8 . Ale jestem dobrej myśli że jak zrobimy te głowy to już naprawdę pojeżdżę ! -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: WKZ ![]() |
Jakie szpilki zakladasz?
-------------------- golf mkI 4x4
golf mkII V8 audi A2 R36 polo 86C XX w budowie |
|
|
![]()
|
|
Jakie szpilki zakladasz? Śruby Elringa i uszczelki pod głowice też Elringa -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Ja zakładałem u siebie wszystko od Victor Reinz-a
-------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 01 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
No niespodziewaj sie ze taki kasztan jak abh/aec nie bedzie mial humorkow. Ja mam AHC i tez jest humorzaste tu cieknie tam cieknie albo przez wydech olej sie ulatnia. Takie zycie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
jednak śruby będą erlinga a uszczelka Victor Reinz-a tak się udało pokupować
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 12 September 2010 Skąd: Łąg ![]() |
Ech, no przy takich konstrukcjach w fazie dogrywania wszystkiego to co chwilę są jakieś kłopoty, mniejsze lub większe. Najważniejsze to się nie poddawać, trzymam kciuki bo zima tuż tuż, a jak wiadomo gekon lubi takie pogody
![]() -------------------- zabawka - Audi 80 B4 V8 abz 299KM 400Nm
|
|
|
![]()
|
|
No wczoraj się złapaliśmy i poleciały dwie głowy - uszczelka strzeliła na samym rogu pod lewą czapką
Zdjęcie po pierwszej zdemontowanej sztuce ale poszły dwie ... ![]() ![]() -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Audiczka stoi już pod domem - zapina zacnie . Po zrobieniu głowic zaczęła mega równo pracować aż w szoku jestem no i jakoś lepiej jeździ ;-)
Jutro jadę zrobić geometrie i ... na miasto ;-) A w tygodniu podepniemy SMT6 żeby paliwko wystroić i będzie fajnie -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Audiczka stoi już pod domem - zapina zacnie . Po zrobieniu głowic zaczęła mega równo pracować aż w szoku jestem no i jakoś lepiej jeździ ;-) Jutro jadę zrobić geometrie i ... na miasto ;-) A w tygodniu podepniemy SMT6 żeby paliwko wystroić i będzie fajnie Po zrobieniu geometrii jest bajkowo ... w końcu fajnie się prowadzi i daje radość z jazdy . Dzisiaj rozkminiam gdzie wpiąć się Piggy-Backiem -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Ostatnio pomierzyłem wóz odnośnie startów i wyszło 5,3 do 100Km/h, 1/4 Mili - 14,005 - zabieram się za odchudzanie wozu i muszę je w końcu wystroić .
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 20 August 2010 Skąd: Puławy ![]() |
piękny projekt, nagraj filmik jak zapierdziela to V8
![]() -------------------- a4 b5 2.4 V6 QUATTRO
|
|
|
![]()
|
|
A wóz teraz bardziej stoi bo nie za bardzo się da przyśpieszać i dostał czapkę na zimowe dni ;-)
![]() ![]() -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jak to stoi??
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 12 September 2010 Skąd: Łąg ![]() |
Heh, właśnie miałem o to samo zapytać, pogoda jest idealna na napęd quattro, właściwie inaczej, napęd jest idealny na tę pogodę, mój gekon to uwielbia
![]() -------------------- zabawka - Audi 80 B4 V8 abz 299KM 400Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 May 2009 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
ciekawe ile da strojenie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
A wóz teraz bardziej stoi bo nie za bardzo się da przyśpieszać i dostał czapkę na zimowe dni ;-) Yyy.. ale przeciez masz quattro, jest zima. Srednia bo srednia ale zima! To jest wlasnie ten czas! Ten najwlasciwszy dla czterolapow ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
Stoi bo średnio mam czas jeździć - generalnie bardziej poluję na jakiś wyjazd na Ułęż lub coś podobnego .
A dzisiaj może uda mi się go wystroić ... -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 24 November 2011 Skąd: Wawa ![]() |
poza tym nie ma śniegu.
![]() ![]() -------------------- Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015 Mazda 6Speed - jest |
|
|
![]() ![]() |