![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
ozesz ty, miazdzy cyce. felgi jakby takie znajome heh i kolor tez, sliczny ! teraz moc ! powodzenia !
-------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
Przy tym samochodzie wspaniale się pracowało, aż szkoda było brudzić go butami !!
![]() Tak dopracowane samochody rzadko się spotyka. -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Piękne auto. Ja się tylko doczepię do felg, trącają troszkę mychą. Te, które są na zdjęciach wcześniejszych, z dużym parapetem w polerce, są o niebo ładniejsze.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Bardzo ładna bawarka. Piekne wykonanie. Trzymam kciuki za rozwój projektu zawsze sa nowe pomysły. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: WLKP/BDG ![]() |
Pieknie, bardzo czysto wykonana reanimacja auta. Szacunek za wklad pracy, nerwow...
Dla mnie na - tylko felga i kolor, bo widzial bym tam BBS-a... kolor bardziej stonowany (kremowy, szary) z epoki. Ogolnie szacunek ![]() ![]() ![]() ![]() Ile czasu zabral Tobie ten projekt ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 June 2008 Skąd: KrK/RbK ![]() |
miałem okazję "pomacać" samochód parokrotnie
![]() -------------------- Toyota MR2 sw21 (5sfe(2,2 N/a) --> 5sfTe(2,2 + T) --> 3sgTe(2,0 T) -> 1MZfe(3,0 V6) --> ??) powered by Me & Tyłozmyk :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 10 April 2008 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
silnik - Hartge H27 lub H26 nie wiadomo ![]() No proszę. A jak napisałem, że to może być H26, to prawie z błotem zostałem zmieszany... Najproście można się dowiedzieć, co to jest sprawdzając skok tłoka przez wykręconą świecę ![]() -------------------- Rally drivers do it sideways.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 12 October 2008 Skąd: Łomża ![]() |
Piękny wóz na dodatek w moim ulubionym kolorze ! Wspaniała robota ,jestem pod wrażeniem a motorownia very kur.. sympatycznie !! takie pytanko jakim cudem dorwałeś tyle gratów Hartge ??
-------------------- Usunięto komercyjna sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Śliczna zostań przy N/A jakiś wałek i heja
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
Pieknie Piekne:) Dawaj N/A i krecic ja cholere:) Pozdrooo
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 09 August 2009 Skąd: Dolny Śląsk ![]() |
Szacun za wykonaną pracę i za stan początkowy auta, rozbierałem pare e30-tek to twoja można by się pokusić o stwierdzenie że nie ma rdzy. Kolor, fele kwestia gustu ale mi się podoba. Co do mocy obecnej i jej podnoszenia to zapytam tylko dlaczego nie poszłeś w mod tylnej belki? Z przodu ładniusie cambery ale z tyłu kółka się kładą, to aktualnie mój konik bo sam zmodziłem belkę w swoim compactcie i jestem w szoku ile gripa się znalazło na tylnych kołach a jak ty planujesz turbo bądz kompresor w czym ci osobiście kibicuję to przyczepności nigdy za wiele.
A do czego ma służyć to auto? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 17 February 2004 Skąd: KRAKOW ![]() |
Dzieki
![]() Ja obstawiam dalej ze to H27 ale reczej na 100% ktos podmienil w nim walek czemu sie zastanawiam czy H26 czy H27 przez moc ![]() ![]() Wiekszosc gratow Hartge bylo kupione razem od jednego sprzedawcy pozniej tylko ebay, allegro i szukanie rarytasow ![]() Auto ma sluzyc do jazdy po ulicy moze czasem tor ogolnie zbudowane na ulice Co do tylnej belki wszystko mozna pozmieniac ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 25 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
CUDO!
Do pełni szczęścia brakuje mi naklejki Jagermeister. Kierownica nie za mała? Bardzo, bardzo ładne auto- oby dobrze służyło. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
wow, ekstra
nie wiedziałem, że takie auta po Krakowie jeżdżą ![]() tylko faktycznie jak już ktoś wspomniał, w tych fotelach raczej ciężko Ci będzie wyjechać z podporządkowanej ![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
bardzo ladne autko, duzo pracy i sam robiles, za to szacun
fele nie sa zle ,sam mialem takie ale wszyystkie w 4 rantach takich samych, duzo lepiej wygladaja, ale zdecydowanie duzo lepiej wygladalo auto na wczesniejszych ,co to byl za model? -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
te felgi sa najładniejsze - to RSL ?
![]() w zdjęciach przewijał sie tez jaki BBS, który zawsze jest piekny te ostatnie fele na biało tez nieźle wyglądają ale lepiej zeby miały jednakowy lub zblizony rant bo jest duża róznica międzu przodem a tyłem IMO zostawić auto NA, i tak nawet z turbo sie znajdzie pewnie szybszy kozak ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 09 November 2009 Skąd: Osby, Szwecja ![]() |
Xeon super robota. Auto inne niz wszystkie w twoim wydaniu. Pewnie w Tarnowie by marudzili a co ma piernik do wiatraka ? to jest auto do upalania, i killowania leszczy, co myślą że mają szybkie auta... a nie mebel do lansu... mi projekt się bardzo podoba... z resztą nie będę się tu rozpisywał... ciekawi mnie tylko co Mariusz z tym zrobi, turbo, kompresor czy mocno zmodzone N/A ja jestem za N/A -------------------- Po co mieć samochód, który hamuje kiedy naciskam pedał hamulca ? To zabija całą radość prowadzenia !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 15 October 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Świetna !
-------------------- _http://www.facebook.com/HondaCRXRaceCar
_http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=72090 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: gda ![]() |
- Dyfer 3.46 szpera TORSEN - waga pojazdu z 20 L paliwa 1000kg Bardzo ładny samochód. Dwa pytania: - skąd szpera torsen? to jakiś aftermartket? - Ta masa 1000kg jest zważona? Wydaję mi się to trochę mało na e30 z klatką, silnikiem R6 i bez laminatów? No chyba, że wąska lampa jest wyraźnie lżejsza od szerokiej? Sklatkowany IS w szerokiej lampie, z wyciętym szyberdachem i pustym wnętrzem waży +- 1050kg. -------------------- 318is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Szpera Torsen była w Z3 ale nie wiem w jakich modelach :/
Co do wagi to nie wiem. Dla mnie całkiem normalna jak na wyprute wąskie lampu. Znajomy miał 340i coupe wąskie to bez klatki i z 15l wachy ważyło 1000kg. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 09:45 |