![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Tak, juz go widzę jak teraz jedzie Vettą C6 do Gdańska np... Ludzie, to Polska, tu napierdziela śnieg od listopada, drogi mają dziury jak siemasz i malo kto ma pojęcie o takich autach jak Porsche czy Corvette, bierz te S3 bo to jest najlepszy kompromis tego wszystkiego czego wymagasz od auta aktualnie.
Pozdrawiam -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
A się wtrącę bo kilkoma autami jeździłem i jak dla mnie BMW to komfort ale wykończenie i awaryjność tragedia RS4 trochę twardo czyli z komfortem rak sobie ale reszta jest gites Porównując audi czy BMW biorę audi w ciemno żeby nie być goło słownym to napisze że obecnie jeżdżę BMW ale po bmce będzie znów audi Nie namawiam kolegi na BMW, ale piszesz strasznie ogólnikowo. Awaryjność aut względnie nowszych jest dość wyrównana, owszem są wpadki, ale proszę podeprzyj to przykładami, bo brzmi to tak jak to powiedział kiedyś mój sąsiad: "Beemki to gówno, mój znajomy kiedyś kupił to każdego ranka pod autem było pół wiadra oleju." A wymienił już wtryski w swoim 3.0 TDI (w ASO !!!) i Audi jest the best ![]() Wszystkie się sypią, jedne więcej, drugie mniej, bez większego względu na markę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Padlo stwierdzenie ze BMW ma slaby srodek a Audi super. Czy moze to ktos rozwinac, bo ja jakos tego nie zauwazylem?
-------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
artix, to już kwestia gustu, lubię tą "prostotę" wnętrza w BMW, za Audi nie przepadam (poza A8/S8 D3) ale środek rzeczywiście w moim widzeniu wygląda nieco lepiej.
O gustach się nie dyskutuje. Ja czekam na odpowiedź kolegi, co to miała być za awaryjność. |
|
|
![]()
|
|
Oczywiscie nie mialem na mysli wygladu bo to gust. Myslalem raczej o jakosci, chyba ze zle to zrozumilem.
-------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
|
|
![]()
|
|
No to jeśli chodzi o jakość wykonania a nie wygląd to również się nie zgodzę (tzn. zgodzę się z Tobą). Na przykładzie trzech BMW, którymi się poruszam dość często (X5 3.0sd, X3 3.0si, E60 535i) nigdy w życiu nie wysunął bym wniosku, że ma gorszą jakość wykonania niż Audi, rzekłbym, że Mercedes niekiedy odstaje od BMW - poważnie. Jakością, nie dizajnem.
|
|
|
![]()
|
|
Hehe, jesteś nieobiektywny
![]() Temat jak wiekszosc sprowadza się do walki bmw vs audi... no to wybrońcie tego gniota - E65 -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
oczywiście, że jestem obiektywny
![]() ![]() Tak jak A3 2004 mego koleżki - przyciski wytarte do bólu, w 17 letnim Lexusie tego nie uświadczysz. A zauważ, że pisałem o 3 modelach, nie o całej gamie BMW. Do tego nie jestem wojownikiem w starciu BMW vs Audi, napisałem że design Audi jest ładniejszy ![]() Aj, żebyś to Ty Koleżko wpuszczał mnie na minę? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 23 October 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja jako upośledzony człowiek stwierdzam, że plastiki w Audi są lepsze. I lepiej spasowane. Teraz ciupkę się poprawiło, ale co tu sie oszukiwać.
Hehe, jesteś nieobiektywny ![]() Temat jak wiekszosc sprowadza się do walki bmw vs audi... no to wybrońcie tego gniota - E65 A widzisz, nieobiektywne jest czepianie się kilku elementów w E65 które budzą mieszane uczucia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Na forum jak nie skupiamy sie na kolorach to na plastiach...ech do czego to doszlo. Moze warto zwrocic uwage jednak na silnik, prowadzenie etc etc...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Na forum jak nie skupiamy sie na kolorach to na plastiach...ech do czego to doszlo. Moze warto zwrocic uwage jednak na silnik, prowadzenie etc etc... No to jakby dorzucic takiej 335 dobry gwint , hamulce , program , wywalic kolo zapasowe to jak by wypadla na tle Lancera ? -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Dobra. Kto ma 335 po wydechu oraz sofcie i mnie przewiezie?
![]() Moj Lancer robil 12.2 na cwiare- ale w tym sezonie zrobie nim 12.0 i nie ma bata, szukamy czegos podobnego ![]() Po S3 oraz Evo o awaryjnosci aut nic nie wiem. Mam nadzieje ze bede tak mogl powiedziec o nowym aucie -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
Moj Lancer robil 12.2 na cwiare- ale w tym sezonie zrobie nim 12.0 i nie ma bata, w koncu musisz zrobic uzytek z procedury i flat shifta ![]() z audi mam stycznosc od dluzszego czasu i powiem szczerze ze jakosc wnetrza nie poraza, bmw analogicznej klasy imho ma lepsze wnetrze. -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 03 August 2009 Skąd: Wlkp. ![]() |
RS4, m3, 335, w takiej kolejności bym to widział. Ktoś kto jeździł dłubnietym EVO nie kupi focusa czy leona, więc propozycje tych osób pozostawię bez komentarza. Moim faworytem jest zdecydowanie RS4.
-------------------- 540i
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Moim faworytem jest zdecydowanie RS4. Bardzo się cieszymy, że podzieliłeś się z nami swoimi preferencjami, ale jakbyś chociaż przeczytał PIERWSZY post to byś wiedział, że CYTAT Rs4 B7 odpada ze wzgledu na kupowaty silnik
-------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]()
|
|
M3? które M3? Chyba że od kosiniaka odkupić to jeszcze jeszcze bo zwykła to nie dość że stara to jeszcze w porównaniu do 400 konnego evo...
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 03 August 2009 Skąd: Wlkp. ![]() |
M3? które M3? Chyba że od kosiniaka odkupić to jeszcze jeszcze bo zwykła to nie dość że stara to jeszcze w porównaniu do 400 konnego evo... Mając 100 tys i szukając dupowozu nic lepszego mi do głowy nie przychodzi i chyba nic co zrówna się osiągami z Evo nie wymyślimy. Co do audi chodziło mi o RS4 B5 ... za tą kase można znaleźć perełkę a reszta na mody. -------------------- 540i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
W dziale sprzedam pojawiło się fajne rozwiązanie dla Twojego tematu :-)
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
ten Hjundaj chyba za słaby
![]() -------------------- ...
|
|