![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 16 December 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
BMW jest tragicznie wykonane w środku. W pewnym wieku zaczyna miec to znaczenie
![]() -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 23 October 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Sam jesteś tragiczny hehehe
![]() No bez, że przesady, że bez ![]() ![]() Mój typ - 335xi jeżeli łapie się na budżet, jeżeli nie to 135i. A tylko dlatego, że w E87 nie ma Xdrive chyba że RWD pasuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
BMW jest tragicznie wykonane w środku. W pewnym wieku zaczyna miec to znaczenie ![]() Za to supra...... ![]() -------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
BMW jest tragicznie wykonane w środku. W pewnym wieku zaczyna miec to znaczenie ![]() Tragicznie w porównaniu do czego? Uważam że pod względem jakości wykończenia BMW plasuje się całkiem wysoko (oczywiście to również kwestia danego egzemplarza bo jak wiadomo zlepów u nas trochę jeździ) , sam design to już kwestia gustu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
W porównaniu do PORSCHE, ASTONA, JAGUARA, RANGE ROVERA i wielu innych.
Mówimy o dupowozie, który ma byc komfortowy do codziennej jazdy. Porównuje nowe auta o zlepach nie myślę. Biorąc pod uwage osiagi, utrate wartości w czasie, wygląd, itd... Tylko Porsche. -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
BMW miało kilka wpadek z jakością materiałów i to nie tylko w tych niskich wersjach...ale przesiadka z evo do bmw to na pewno awans pod względem jakości materiałów, wykończenia wnętrza etc.
Najlepiej chyba byłoby przejechać się wszystkimi i samemu ocenić co pasuje a co nie. Ja do zestawienia s3/335/135 dorzuciłbym jeszcze e46 m3 z końca produkcji o ile po drodze na 3 stronach tematu nie została zdyskwalifikowana. Fajną opcją byłby też c32/55 amg ale znowu "metka" nie ta ![]() -------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Wnetrze 996 też nie jest rewelacyjne, wlasnie na poziomie BMW. 997 to inna bajka.
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Tylko 997 to nie ten przedział cenowy a o ładną 996 też nie byłoby łatwo.
|
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
W porównaniu do PORSCHE, ASTONA, JAGUARA, RANGE ROVERA i wielu innych. Mówimy o dupowozie, który ma byc komfortowy do codziennej jazdy. Porównuje nowe auta o zlepach nie myślę. Biorąc pod uwage osiagi, utrate wartości w czasie, wygląd, itd... Tylko Porsche. i dowcip.rewelka wymięka. i coś mi mówi, że wymiękać będzie do czasu, aż się Piotrkowi będzie chciało szukać Klientów na forum. albo Albertowi się znudzi Piotrek. normalnie dawnom na nic tak nie czekał na forum, jak podjęcie myśli Piotrka przez hwojtka -------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
TT -> akurat Ty jesteś na końcu listy osób które moga o stylizacjach udzielać obiektywnych porad pamietając kolorystykę i styling twojej szalonej toyoty
![]() ![]() w budżecie ok 100kpln nic sensowniejszego niż s3 i 335 nie znajdziesz, ew EX ale chyba zmęczone ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 24 January 2011 Skąd: Rzeszów ![]() |
A się wtrącę bo kilkoma autami jeździłem i jak dla mnie BMW to komfort ale wykończenie i awaryjność tragedia
RS4 trochę twardo czyli z komfortem rak sobie ale reszta jest gites Porównując audi czy BMW biorę audi w ciemno żeby nie być goło słownym to napisze że obecnie jeżdżę BMW ale po bmce będzie znów audi |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Panowie zejdziemy na ziemie i pominmy te egzotyczne nazwe jak Porsche itp.
![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Eh...
Nie wiem czy już Was wygonić z piaskownicy, czy się sami ogarniecie, że rzut gównem na odległość to sport zarezerwowany dla cyrku na Wiejskiej? -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: pomorze ![]() |
-------------------- najwazniejsze aby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: DW ![]() |
sprzedał chłop Evo a Ty mu polecasz 9 Thomasa ;]
-------------------- e30v8 drift spec
a6 allroad dd evo evo :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: pomorze ![]() |
Auto znam, autor sam jeszcze nie wie co kupi, a evo Thomasa jest całkiem fajnym autem na codzień, więc pomyślałem, że może zmieni zdanie
![]() -------------------- najwazniejsze aby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Ale czy ty czytales moje post? Mam wrazenie ze jednak nie.
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
gość_toivias_* |
![]()
|
![]() |
z4m coupe z mojej propozycji jakoś przeszło bez echa, auto wpisuje się w wymagania. w dodatku mało się tego widzi na drogach.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
Czytam ten temat od poczatku i tak naprawde nikt nie podal sensownego argumentu przeciw Porsche.... "nie bo nie" to zadna odpowiedz.
Co prawda w takim budzecie dostaniemy dosc stare juz auto,ale mimo to spelniajace wszytskie wymagania wg mnie. No moze z tymi wakacjami moze byc gorzej jesli maja na nie jechac wiecej niz dwie osoby. Zaryzykuje stwierdzenie,ze wiekoszc wypowiadajacych sie o porsche nie miala okazji jezdzic takim autem. Zgodze sie,ze srodek moze nie powala designem z racji,ze to starsze juz auto,ale wykonanie jest na wystarczajacym poziomie. I napewno z lepszych materialow niz w EVO. Mialem okazje jezdzic Boxterem i Carrera i jedno moge powiedziec. To swietne auta!!!! Dajace kupe frajdy z jazdy. Z tego auta sie nie chce wysiadac!!!! Poziom lansu i prestizu jest wysoki i po Evo jest to krok do przodu w motoryzacyjnej hierarchi,bo idotyczne sa dla mnie propozycje w stylu Golf czy cos podobnego poziomem..... no nie robcie jaj ![]() Jedynym kontrkandydatem w moim odczuci jest tu BMW. Napewno bedzie bardziej komfortowe niz Porsche,ale tez nie da tyle frajdy z jazdy. Nie oszukujmy sie auto jest po to zeby nim jezdzic,a nie podniecac sie jaki ma bagaznik czy ma w srodku taki plastik czy inny..... ma dawac frajde,a przy okazji przenosic Nasze tylki z punktu A do B w cywilizowany sposob. Nie wspominajac o tym,ze kazdy kierowca chce instynktownie chwalic sie swoim autem,a postawcie obok siebie Porsche vs. Audi A3 lub Golfa..... Podsumowujac ja bym wybieral w tym budzecie miedzy BMW a Porsche ![]() -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 11:33 |