![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
Nie od dzis wiadomo ze pierwsza rzecza po zakupie nowszych modeli BMW jest zmiana runflatow na zwykle gumy bo jezdzi sie na tym tragicznie wiec porownywanie auta na seryjnych gumach vs runflat pod wzgledem komfortu nie jest miarodajne.
Z drugiej strony bmw zwlaszcza z mpakietem (zawieszenie) i na wiekszej feldze (u kolegi 18) jest malo komfortowe. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 02 August 2010 ![]() |
Dzejkob a mówisz z autopsji? Bo ja bym rof'ów nie zamienił na nic w tej chwili. Po zakupie auta zanim jeszcze zacząłem jeździć też tak myślałem po opiniach innych, ale spróbowałem i nie żałuję. M-Pakiet + ROF to bardzo dobra opcja i jakoś nie zauważam złego komfortu a precyzja prowadzenia jest na bardzo przyjemnym poziomie.
czarna_mamba no na Hockenheim wolniejsze od megane a na Laguna Seca szybsze od 370z, na Tsakubie od megane R26.R więc Twój post co miał wnieść? Dużo zależy od toru i prowadzących, więc samo to co przedstawiłem powyżej daje do myślenia zwłaszcza że jest to auto bardzo cywilizowane. A ten test o którym pisałem z EVO jest na youT z TG Australia. Nie twierdzę że 135 jest w równym stopniu "sportowe" co EVO, ale jeżeli nie jest i to miałeś na myśli pisząc swój post to tym bardziej szacun dla "miękkiego" 135i że za EVO, 370z, Megane R26.R potrafi nadążyć/przegonić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Nie sądze, by Arturo kupił po dwóch AWD jakieś RWD i był z niego zadowolony. Wielokrotnie doświadczałem, że nowe BMW ze swoimi wysokimi momentami obrotowymi mają irytującą trakcję. Oczywiście poza tym, uwielbiam te auta, ale w naszych warunkach AWD ma więcej zalet. A seria 1 coupe ma tył przypominający... Hyundaia Accenta :/ choć to kwestia gustu.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 15 August 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Bierz TTS-a , pare modów i robi robote jak trzeba
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Chyba już wiem co bedzie. Artur napisz jaka jest nowa opcja
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Chyba już wiem co bedzie. Artur napisz jaka jest nowa opcja ![]() Evo Colt? -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
No na pewno Evo Colt jest "dupowozem"
![]() -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Chyba już wiem co bedzie. Artur napisz jaka jest nowa opcja ![]() to tylko na zime jako dodatkowe cos na te duze sniegiii co zapowiadaja:) I wstydze sie troche (szczegolnie po evo) tego wyboru wiec cichoooooo ![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
to tylko na zime jako dodatkowe cos na te duze sniegiii co zapowiadaja:) I wstydze sie troche (szczegolnie po evo) tego wyboru wiec cichoooooo ![]() sti(?) ![]() -------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
A seria 1 coupe ma tył przypominający... Hyundaia Accenta :/ choć to kwestia gustu. jesteś pewny??? Jestem przekonany, że jak się przyjrzysz, to zaraz zmienisz zdanie ![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Widziałem 1Coupe M w tym fajnym kolorze,bodajże łososiowym i jest Kocur
![]() A tajemniczym samochodem jest z pewnością w Renault Fluence ![]() -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Jak wstyd po Evo to pewnie Impreza :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
z tego co widzialem to szykuje sie forek.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
jesteś pewny??? Jestem przekonany, że jak się przyjrzysz, to zaraz zmienisz zdanie ![]() Właśnie muszę zobaczyć live i w Mpacku, bo ostatnio mnie minęła jakaś miernota (pewnie podstawowa wersja) i tak mi się skojarzyło ![]() A muszę przyznać, że przód i linia boczna mnie urzeka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
13 stron przez to brniemy więc NAPISZ CO KUPIŁEŚ!!!!!!!!!
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Nie ma tak łatwo
![]() Ale chyba temat wyczerpany nad wyraz dobrze ![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Musisz się pochwalić bo jako moderator dam Ci redline-a
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Może nic nie mówi bo Kadetem tera ?
EDIT: Mamy Cię ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 02 September 2010 Skąd: Zabrze ![]() |
Kupiłeś tico i musisz jakoś z tym żyć ?
![]() Lepiej chyba będzie powiedzieć, co to ![]() -------------------- Audi A4 B5 1.9 TDI AFN // Suzuki SV650N K8 // Nissan Sunny GTi 5-doors
-------------------- "Kto hamuje, ten przegrywa" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 11:27 |