![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 August 2010 ![]() |
Nowe TT nie jest kobiece, co za dziwna teoria?!
Dobra opcja to właśnie coś z merców. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 April 2004 ![]() |
http://otomoto.pl/mercedes-benz-cl-65-amg-C17732611.html moze taki?
![]() ![]() -------------------- Model X/Evo5/JCW
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Przesiadka z E9 do Cl'a to tak, jakby zsiąść z trzepaka na fotel ze skóry napletka wieloryba
![]() Dla mnie za bardzo izoluje kierowce od rzeczywistości, przez co robi się nudne szybko. -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Ale fakt, że taki CL65 dobrze się sparuje z torowym evo jako odskocznia
![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Ja kiedyś w Mikołajkach widziałem CL-a ,a za kierownicą siedział max 30letni kierowca,a z głośników biło ,,digi digi",no ale może pożyczył od Taty
![]() Jak dla mnie 335(x)i/d najlepiej spełnia wymogi,bo S3 to jednak nadal kompakcik,chyba ,że RS3 lub TT-RS ![]() -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Z mercedesow to mi sie podoba cklasa nowa AMG - ale taka to moge miec na tapecie w komputerze
![]() Powiem wam tak. 1 miejsce S3 - wyglad, 4x4, zamilowanie do marki 2 miejsce bmw 335i - silnik -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Myślę, że porównywanie wersji 65 amg w jakiejkolwiek budzie względem 335i czy s3 jest lekkim nieporozumieniem ;] To auta z dwóch różnych światów, począwszy od kosztów, przez reprezentacyjność po komfort podróżowania.
Można nabić tu jeszcze 2 razy tyle stron...weź to co będzie w lepszym stanie, mniej zmęczone i kombinowane. -------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 25 March 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Klamka zapadła?
![]() No to teraz prosimy o fotki lub linki ogłoszeń do samochodów, które będziesz ogłądał. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
temat powinien brzmieć:
"jestem zdecydowany na zakup S3 - spróbujcie mnie zniechęcić" ![]() ![]() ![]() -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
![]()
|
|
Etam. Namowiliscie mnie na BMW tez
![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 02 March 2011 ![]() |
Raczej "Etam. Kupuję auto i bardzo chcę, żebyście o tym wiedzieli"
![]() P.S jak już jedziemy stereotypami to przesiadka z ociekającego testosteronem Evo do A3 (które jakie jest, hmmm?) też jest nieporozumieniem. Podkreślam - jeśli jedziemy stereotypami. -------------------- Dawniej "Wala"
|
|
|
![]()
|
|
Walle: chyba nie o to chodzi. forum sluzy do dyskusji - i o to tutaj chodzi i po to jest tutaj ten watek.
Dzieki odpowiedzia w tym temacie przejechalem sie BMW i poznalem co potrafi 335i. Tutaj nie chodzi o porowanie Evo do czegos innego. Nie da sie tego porownac. Wspominalem tez o tym -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 May 2004 Skąd: Sosnowiec / Katowice ![]() |
Ponad 2 miesiące, 10 stron dyskusji i dalej nic nie wiadomo. Osobiście nigdy nie wybierałem samochodu dłużej niz tydzień, a tutaj zrobił się temat o objętości encyklopedii PWN, z którego absolutnie nic nie wynika.
Porównywanie CL AMG do E92 to już lekka paranoja. -------------------- CLS V8
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 11 July 2007 ![]() |
Porównywanie CL AMG do E92 to już lekka paranoja. Dlaczego? Oba kupisz dysponując budżetem -/+ 100k, CL to przecież szybki dupowóz ale będzie starszy..... Tak sobie pomyślałem, że jeżdżąc CL'em sprawiasz nie tylko sobie przyjemność ale także wszystkim obcującym z tym autem, pasażerowie siedzą jak panicze, auto możesz postawić bokiem w każdej chwili - wystarczy wcisnąć 3 guziki i zredukować bieg = emocje, otoczenie podziwia piękno autka i cieszy uszy dźwiękiem męskiego silnika ![]() ![]() hehe zresztą Audi czy bmw zaczyna się od motorów 1.# a CL od 5.0, to pewien znak od niebios w którą stronę należy się udać ![]() ![]() p.s nie bój się kosztów bo te nie są duże ![]() p.s2 pisałeś o dyskusji więc serwuję ale i tak wiem(y) że kupisz S3 ![]() p.s3 ad ps2 In idem flumen bis non descedemus -------------------- www.szerokiewidoki.pl
Wirtualne wycieczki, fotografie panoramiczne i inne usługi fotograficzne |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Zostaw to evo I kup sobie jakieś w miare duże bezpieczne 200km z przednim albo tonik napędem w automacie I dieslu....to jest idealny zestaw sam taki mam I ci mówię będziesz miał wygodnie w miare szybko I nie zrezygnujesz z ginu jaki daje evo ja mam drugie autko kanapowate s60 w wersji summum ma wszystko co mogło mieć volvo 5 lat temu w trasę daje radę a jak chcę poszaleć to wvo...nie ma idealnego polsrodka dlatego najlepiej mieć dwa auta...ja tak nam juz kilka lat I to jest najlepsze rozwiazanie.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 29 March 2010 ![]() |
Ja tylko nie rozumiem o co Wam chodzi z jakością wnętrza BMW vs Audi? Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A5 coupe, i przyznaje mimo 200tys przebiegu po poprzednim właścicielu wygląda bardzo dobrze, ale miałem okazje jeździć BMW E9x wiele razy, i poza innym designem jakoś nie zauważyłem różnicy wielkiej w jakości samych materiałów czy spasowaniu elementów... Ja co prawda wybrałem Audi bo potrzebuję napędu na 4 łapy.
A skoro autor tak grubo rozważa S3 to czy nie myślałeś o Golfie R? Cena dość okazyjna, przy niewielkim zwiększeniu zakładanego budżetu masz rozwojowe auto które już jako seria jest bardzo szybkie i praktycznie nowe. -------------------- Audi A5 3.0 TDI - DD
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 May 2004 Skąd: Sosnowiec / Katowice ![]() |
CL od 5.0, to pewien znak od niebios w którą stronę należy się udać ![]() ![]() p.s nie bój się kosztów bo te nie są duże ![]() Jeśli Twoim zdaniem, serwisowanie konkretnego Mercedesa, tym bardziej AMG, jest tanie, to przykro mi, ale chyba nigdy żadnym nie jeżdziłeś. Ja objeżdziłem juz W215(CL), W220(S) i W219(CLS) i wspomnę tylko o pneumatyce, której elementy składowe są koszmarnie drogie w przypadku awarii, o którą na naszych drogach nie jest trudno. do tego dochodzi moduł SBC i dosyc częste usterki układu KeylessGo + kilka innych typowych drobiazgów. Części są koszmarnie drogie, zamienników praktycznie brak, a kupowanie używanych to loteria... Cześci do AMG to już całkiem inna bajka... Szkoda gadać... Poza tym Audi czy BMW ogarnia wielu fachowców, a konkretnego mechanika do dużego Merca trzeba już trochę poszukać. Sorry za OT, ale chciałem naświetlic jak to mniej więcej wygląda. p.s3 ad ps2 In idem flumen bis non descedemus No niby tak, ale kolega był kiedyś goracym orendownikiem Audi A3 ( chyba nawet moderatorem A3 forum ), więc najprawdopodobniej "wejdzie drugi raz do tej samej rzeki" ![]() -------------------- CLS V8
|
|
|
![]()
|
|
Chyba temat do zamkniecia - choc uwazam ze fajna dyskusja sie wywiazala
Trafi sie sztuka czy tu BMW czy Audi, a moze inny VAG to kupie. Wszystko zalezy od stanu, wypadkowości itp. A mercedessa to mowilem kiedy kupie.. ![]() BTW: moderator ze mnie zaden. Raczej wlasciciel/administrator klubu ![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Jeśli nawinie się taka laleczka jak tamto Turbo z Gdańska też powinieneś się chociaż przejechać, napewno od razu pokochasz te auta
![]() Tym czasem zamykam na życzenie, chyba wszystko już zostało powiedziane. -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 11:47 |