![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 22 November 2009 ![]() |
Witajcie.
Ja również proszę o dopisanie. Piotrek BMW 318. Dziękuję. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 06 January 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
Lista :
1.waszka EVO 7 2.SOŁO delta integrale 3.frodo EVO 8 4.rzooQ EVO 7 5.Tobion 6. Mr. Zuras EVO 9 Espresso 7. Mrs. Zuras Civic Ek4 Kompresor 8. faldżip Saxo 9. Witek Evo VI 10. gucior 11. Showkemp - Toyota Celica ST185 12. Imek 13. devi - Ford Focus RS (o ile dostanie do tego czasu nową chłodnicę i zderzak) 14. vera sss - Suzuki Swift Sport 15. Fifo - Corsa B Turbo ProjectXs 16. Habzimierz (wstępnie) - EVO X 17. ARTX - EVO 9 (jeśli bedzie śnieg) 18. loco50 (na 90%)-EX 19. michael7s (wstępnie) - evo8 lub impreza gt 20. Endoc - Audi S3 21. Wroobel STI 22 anjinsan - wyścigowe BMW E23 M60B40 23. Saper Scirocco 24. Piotrek BMW 318. 25............................. 26............................. -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 03 October 2010 Skąd: Radom ![]() |
Rozumiem, że jak nie będzie śniegu to event odwołany?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Rozumiem, że jak nie będzie śniegu to event odwołany? Wydaje mnie sie że nie ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Wydaje mnie sie że nie ![]() Raczej nie będzie odwołany.W razie czego dam info. -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Ok Bardzo proszę o pisanie mi PW lub sms pod 793633444 kto będzie na 100% jeśli pogoda będzie taka,jaka jest.
Jeśli skład się nie zbierze to impreza nie będzie miała sensu. Pilne ! -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
ja odpadam ze względu na to, że auto na 100% nie będzie gotowe...:/
|
|
|
![]()
|
|
Niestety z powodu złych warunków pogodowych jak i niebezpiecznych dla naszych aut warunków panujących na płycie lotniska przekładamy Track Day na dzień 30 stycznia 2011 (niedziela).Trening odbędzie się oczywiście w Nowym Mieście nad Pilicą.
Pozdrawiamy. -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 16:04 |