![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 02 May 2009 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 10 January 2010 Skąd: Gorzów Wlkp ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
No k*rwa genialnie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 01 August 2010 ![]() |
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9437b0e9c98c67ac
W prawym górnym roku widać otwór do mocowania rozpórki ![]() Sezon się zbliża ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Astra w czterech łapach i jeszcze BIT - mega podoba mi się ten projekt ...
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 07 August 2005 Skąd: Wielkopolska ![]() |
wavesound auto użytkował będzies tylko na jakiś zamknietych imprezach czy też na ulicy? może nie doczytałem dlatego pytam
ciekawi mnie czy orientowałeś się w temacie legalizacji 4x4 w aucie pierwotnie FWD - nie chodzi mi tylko o przeglądy. naprawdę bardzo ciekawy i fajny projekt ![]() |
|
|
![]()
|
|
Astra w czterech łapach i jeszcze BIT - mega podoba mi się ten projekt ... 4x4 ale Single Turbo Holset HX35 ![]() wavesound auto użytkował będzies tylko na jakiś zamknietych imprezach czy też na ulicy? może nie doczytałem dlatego pytam ciekawi mnie czy orientowałeś się w temacie legalizacji 4x4 w aucie pierwotnie FWD - nie chodzi mi tylko o przeglądy. naprawdę bardzo ciekawy i fajny projekt ![]() Auto używane na codzień i do zabawy 1/4 i ogólnie zabawa i zabawa ![]() Marcin mocno zalatany ale z tego co mi Mówił to za jakiś tydzień może dwa auto jedzie juz do Lakiernika a później składanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
no to widze ze mój imiennik, nie dojże w tym samym czasie to składa podobny projekt, ciesze się i mam nadzieje że zobaczymy się na której eliminacji. Z tego co gadałem z marlonem i ozzem niestety bedziemy musieli startować w klasie DRAG
|
|
|
![]()
|
|
astra jest autem typowo ulicznym, jeśli chodzi o legalizację to jest to dość problematyczne bo trzeba mieć opinię rzeczoznawcy a nikt raczej tego nie podbije. plus jest taki że mieszkamy w polsce i przegląd to nie problem. Prawdę mówiąc to nie nastawiam się na starty w zawodach to jest bardziej projekt typu "because we can" i fajna zabawka na codzień. Im więcej rzeczy trzeba przerobic tym lepiej
![]() przednie półosie: ![]() ![]() mocowanie turbo + przedni kolektor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przednia łapa: ![]() ![]() ubranko na turbinę: ![]() ![]() ![]() ![]() bandaż termiczny DEI TITANIUM: ![]() kolanko redukcyjne z 4" na 3": ![]() ![]() Maska: ![]() ![]() ![]() ![]() Nowa pompa wspomagania: ![]() początek tylnego kolektora: ![]() ![]() ![]() ![]() downpipe: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 24 November 2011 Skąd: Wawa ![]() |
kolektor wydechowy nieźle poplątany..
![]() ![]() -------------------- Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015 Mazda 6Speed - jest |
|
|
![]()
|
|
bo jest baaardzo ciasno, trzeba drążkikierownicze omijać
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 29 May 2007 Skąd: Cambridge/Skrzeszowice k.Krakowa ![]() |
Kolektory wyglądają bardzo profi. Ciekawy projekt nie ma co.
-------------------- Fabia vRS daily
Golf mk2 16v almost no progress... ,,If you no longer go for the gap that exists,you no longer a racing driver" |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Drugi kolektor jak połączysz do flanszy turbiny ? Vband czy przez flansze ? Dobrą robote robisz w tej astrze.
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
moze wywal to serwo i wloz elektryczna pompe.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
fajnie że dwa
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 07 February 2008 Skąd: wrocław ![]() |
Niestety okazało się, że trzeba zwalić głowice w silniku ze względu na nieszczelne zawory. Po zdjęciu zobaczyłem coś takiego: ![]() ![]() Czy te jasne plamy na tłokach to coś niepokojącego? Pozatym podłoga już siedzi, teraz czas na obspawywanie budy i konserwację plamy są przy zaworach ssących - wg mnie wypłukany nagar przez paliwo... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Wa-wa ![]() |
Odma jest najlepsza.
![]() Szacun za ogromny wkład pracy i czekam na pozytywne efekty. Ps. gdzie robiłeś półosie i jaki koszt? -------------------- VB Z32SE + GT3582 + F40 building in progress ;)
VC Z20NET 326KM/507Nm żonowóz ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 25 June 2025 - 23:53 |