![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Oj, nie takie stare...
a mam na myśli produkt Statoil LazerWay 5/40... który parametry ma jak M1 0/40 (bardzo zbliżone) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 04 April 2005 Skąd: Wieliczka ![]() |
Ale 1% to bardziej charytatywne podejście do tematu :-)
VECO mi sie od razu kojarzy z TEDEX-em , podobna jakość, podobna półka :-) ![]() ![]() -------------------- www.zmienolej.pl
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Ale 1% to bardziej charytatywne podejście do tematu :-) VECO mi sie od razu kojarzy z TEDEX-em , podobna jakość, podobna półka :-) ![]() ![]() TEDEX to zdecydowanie wyższa półka niż VECO a 1% to mało ? Mało... Ale jak nie zrobisz jakiegoś targetu na oleje syntetyczne dla osobówek to tracisz rabaty. Sprzedać 1000 litrów produktu który nie jest medialny i zalega na półkach to naprawdę jest wyzwanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 04 April 2005 Skąd: Wieliczka ![]() |
Bezduszny: jak to jest teraz z tym mobilem, może wiesz ?
Niemieckie baniaki maja zupełnie inny opis, Polski inne. Goście mi pisze że obecny mobil śmierdzi inaczej niz poprzednia generacja, może to zasługa nowej bazy olejowej reklamowanej jako VISOM 4 i 6 (technologia HC IIIgr.+) ? Jak bys ocenił obiektywnie rodzinę TITAN z Fuchs-a , oleju rodem z blendowni z Manheim ? -------------------- www.zmienolej.pl
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Z Fuchs'a używaliśmy tylko półsyntetycznego oleju przekładniowego z dodatkiem MOS2 do zastosowań w mostach. Wyglądał jak przepracowany silnikowy z dużym dodatkiem mleka
![]() Starsze ciężarówki często rozwalały mosty w zimie na mineralnym (szczególnie w Mleczarniach). Po zmianie na ten olej liczba awarii ze średnio 15-18 spadła do 1-2 |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: dw ![]() |
się człowiek naczyta o tym co tu wypisujecie to potem będzie mógł na uniwerku wykłady prowadzić o olejach
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 06 August 2025 - 08:03 |