![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
faktycznie temperatura ciągle 110 stopni, fajny dźwięk, i przyjemnie przyspiesza ![]() na liczniku jest przekłamanie o 10 stopni w góry ![]() obserwuje od poczatku. mierzyles go moze jakims driftbox'em albo cos? 0-100? niestety nie wiem, kto w Krakowie to posiada więc nie miałem okazji mierzyć -------------------- urquattro sedan
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 23 June 2005 Skąd: Jaworzno ![]() |
dźwięk miażdży !
Gratulacje ![]() |
|
|
![]()
|
|
zakupiłem ostatnio zaciski porsche 4- tłoczkowe pasujące do zwrotnic Audi B3/B4
wlot na maskę i wyloty ciepłego powietrza doszedł też rarytas w postaci ciemnych lamp na tył Hella trzeba to wszystko pozakładać ale ja ostatnio nie mam na to czasu, nie mam też czasu nawet jeździć tym autem więc jest ono na sprzedaż wszystkich chętnych zapraszam na pw -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
ale ja ostatnio nie mam na to czasu, nie mam też czasu nawet jeździć tym autem więc jest ono na sprzedaż szkoda... jak byś mógł to ja bym sobie to auto zostawił, choćbym miał nim raz na miesiąc wyjechac... no chyba że musisz.. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 01 April 2009 Skąd: Łódź ![]() |
PW
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Dźwięk w tym garażu ma rewelacyjny
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 March 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Auta z lat 80 są piękne, a ta 80ka urzeka swoją klasyczną , prostą i czystą linią. (osobiście ja bym nic nie zmieniał...no może koła , ale to kwestia gustu
![]() Jak dla mnie dźwięk tego silnika jest idealny V8ki moim zdaniem brzmią najpiękniej ![]() Jest wszystko, wygląd, osiągi , cichociemność , trakcja , dźwięk, do tego projekt jest w miarę budżetowy i objeżdża wielokrotnie droższe auta. Po prostu ideał. Ciekawią mnie następne modyfikacje. Gratulacje ! -------------------- www.corsa-a.pl/forum
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
zależy co dla kogo oznacza "projekt budżetowy"
może nie są to setki tysięcy, ale trochę kasy wpakowałem mam w exelu cały spis części wraz z cenami także wiem ile wydałem ![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 17 January 2011 ![]() |
można na pw całkowity koszt budowy takiego potworka?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
Ja też bym prosił jeśli można na PW kosztorys. Pozdrawiam i trzymam kciuki za projekt.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
jezeli to nie tajemnnica to bym rowniez poprosil o orientacyjny koszt budowy auta na PW
auto swietne. mam nadzieje ze trafi w dobre rece ![]() -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Po odpowiadaj na zapytania lub wyczysc sobie skrzynke PW bo niczego nie można do ciebie wysłac - pisalem o cene za to zacne V8 . Moze napisz oficialnie ile chcesz przeciez to nie tajemnica no chyba ze dla kazdego masz inna cene.
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
cena to s4 b5 w dobrym stanie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
No tak ale żeby zbudować B2 z V8 + klatka to też pare PLN trzeba wpakować
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
kolejne b2 z V8 z poszerzeniami jakie kiedyś chciałem zrobić
-------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
![]() ![]() ![]() będzie jeździć w NASCAR ? boje się jak to oglądam -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
-------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
sokolnh: auto jest na sprzedaż czy nie... podałeś jakąś cene, czy tylko PW taka informacja ?
co do auta z filmiku, moim zdaniem ładniej wygląda sedan z pakietem UR niz sporta... jakoś raża mnie te zaspawane drzwi (moze 2D byłby lepszy) i przesadnie szerokie poszerzenia... w stanie kiedy to wszystko jeszcze nie jest pomalowane itd cos w ten deseń: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
30 tyś - no chyba to żadna tajemnica jak chce się sprzedać auto, zresztą to żaden wstyd ...
Fajny furacz jak bym nie miał czasu na budowanie a bym chciał się pobawić to na pewno bym się skusił -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 11:04 |