![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
... i cały silnik przed osią.
ech. Tego się nie da zmienić ot tak :/ -------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Od czego zapodałeś wentylatory ?? - ja wywaliłem u siebie chłodnicę która była i zapakowałem od BMW M5 i przypasowała idealnie tylko teraz szukam jakiś w miarę cienkich wentylatorów
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
... i cały silnik przed osią. ech. Tego się nie da zmienić ot tak :/ no niestety, ale zobaczymy jak się będzie prowadzić na dwóch torsenach możliwe że nie będzie rył przodem Od czego zapodałeś wentylatory ?? - ja wywaliłem u siebie chłodnicę która była i zapakowałem od BMW M5 i przypasowała idealnie tylko teraz szukam jakiś w miarę cienkich wentylatorów wentylatory kupiłem już typowo cienkie, do tuningu 6cm grubości jak chcesz cienkie to astra II ma cienki wentylator klimatyzacji, ale nie wiem jak wydajnością -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
no niestety, ale zobaczymy jak się będzie prowadzić na dwóch torsenach możliwe że nie będzie rył przodem wentylatory kupiłem już typowo cienkie, do tuningu 6cm grubości jak chcesz cienkie to astra II ma cienki wentylator klimatyzacji, ale nie wiem jak wydajnością Ale gdzie je kupiles - gdzie szukać podaj namiar i model producenta -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
-------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 12 February 2007 Skąd: Warszawa-Wesoła ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
To gdzie to auto ma jeździć jak 10cm to mało? Edit: Zapomniałem że to ma miskę pół metra przed osia a nie tuż przed/za jak normalne samochody... I co z tego ?? Te 10 cm nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu (miska i tak jest min wyżej niż sanki)...jak ma być wyżej to dacia logan ma prześwit 15cm i naprawdę wysoko jest zawieszona ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
może trochę zaktualizuje
![]() wydech by Artur z QS ![]() ![]() rozwiązanie z puszczeniem paska bez kompresora klimy ![]() miejsce między silnikiem a wentylatorami ( jeszcze węży nie ma ) ![]() dyfer z torsenem z V8 ![]() it's alive ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wVkd3pnknW4 -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
juz Ci pisałem na forum B2
pieknie, ładnie, profi...widac że juz praktycznie finał... gratsy ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki,
no mam nadzieję że za niedługo powalczę na torze Kielce ![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
Witam
Jak tam torsen z tyłu już siedzi - fura gania ?? -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
torsen już siedzi, zresztą praktycznie wszystko skończone
pewnie by dało radę już pojeździć ![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
torsen już siedzi, zresztą praktycznie wszystko skończone pewnie by dało radę już pojeździć ![]() A jeszcze pytanka mam : Jakiej średnicy rury wydechowe zapodałeś przed połączeniem i czy już po spięciu V-łek zmieniałeś średnicę ?? może orientuje sie ktoś jak z wieńcem zapłonowym w silnikach V8 co tam jest, widziałem że ty coś zmieniałeś . -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 16 January 2007 Skąd: krakow ![]() |
wydech od kolektorow 63mm i schodzi sie pod autem w 70mm, co do kola zamachowego to zakladalem wieniec pod czujnik 60-2
|
|
|
![]()
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=IteWR3Kz7uA
auto już jeździ, parę rzeczy do poprawek i będzie dobrze ![]() dwa torseny robią robotę, w zakręcie gaz i auto bokiem staje elastyczność jest mega, jedynka jest niepotrzebna do ruszania wbijasz 4 bieg i jeździsz na nim po mieście ![]() jak się wysiada z tego auto to człowiek cały się trzęsie, ale tak przyjemnie ![]() zmieniła się koncepcja na hamulce, jednak wpadną zaciski czterotłoczkowe + tarcze 312 mm pozdrawiam -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
Ale gaadaaa
![]() jakiś Filmik jak lata będzie ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
przyjechały nowe spowalniacze
4-ro tłoczkowe brembo adaptery trzeba tylko wykonać no i je odświeżyć oczywiście + tarcze 312 mm ![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
bardzo ładnie wygląda na tej pierwszej fotce... przydałby sie kiedyś body kit z URki
![]() musze powiedzieć że z poszerzeniami B2 wygląda swietnie, podobnie jak E30 M3 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Super! Gratuluje
![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]() ![]() |