![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
w końcu znalazłem chwilę żeby się nią zająć dalej
ciemna hella na dupkę ![]() ![]() w trakcie prac z przodu ![]() założone kierunki na przodzie i wlocik do chłodzenia V-ki muszę jeszcze tylko maskę pomalować ![]() ![]() no i oczywiście quattro ![]() ![]() pozdrawiam -------------------- urquattro sedan
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
ja bym ten "wlocik" zamontował bliżej przodu maski, co byłoby bardziej zgodne z maską sporta i pewnie zapewniłoby wiecej powietrza do chłodzenia motorowni
plany sprzedazy dalej aktualne ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
A ja bym go wogole nie montowal
![]() Tyl wyglada rewelacyjnie, przod-lepiej bez wlotu. -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
ja bym ten "wlocik" zamontował bliżej przodu maski, co byłoby bardziej zgodne z maską sporta i pewnie zapewniłoby wiecej powietrza do chłodzenia motorowni plany sprzedazy dalej aktualne ? przymierzałem go bardziej z przodu, ale nie wyglądało to dobrze sport ma jednolitą maskę i ładnie to wygląda, tutaj taki garb na przodzie już niekoniecznie tak musi wystarczyć A ja bym go wogole nie montowal ![]() Tyl wyglada rewelacyjnie, przod-lepiej bez wlotu. jak się maskę pomaluje na jednolity kolor to będzie ok a wlot taki dorwałem to jest, nie dla szpanu, tylko funkcjonalności ![]() co do sprzedaży na daną chwilę jeśli znajdzie się kupiec to sprzedam zresztą planuje ją wystawić za jakiś czas a w między czasie sobie z nią będę działał, poprawiam, dopieszczam ale z braku wolnego czasu, który jest powodem sprzedaży, nawet nie mam kiedy nią jeździć, więc coś podłubię, mała rundka i garaż od wsadzenia V8 jeszcze na żadnych trackdayu nie byłem, a chciałbym a jak się nie sprzeda i w końcu będę miał więcej wolnego czasu to będę modził dalej najchętniej jakieś turbo ![]() pozdrawiam -------------------- urquattro sedan
|
|
|
gość_toivias_* |
![]()
|
![]() |
czy to jakoś ułatwi/utrudni pracę, że bazą będzie 80 tka z 5 cylindrami zamiast 4?
Co do maski, to ja bym pomyślał o jakimś porządnym wylocie, żeby dać gdzieś upust gorącemu powietrzu, zamiast tego co jest teraz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
z czarną maską całkiem nieźle wygląda
![]() -------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
CYTAT czy to jakoś ułatwi/utrudni pracę, że bazą będzie 80 tka z 5 cylindrami zamiast 4? Tak, w 5cyl jest wiecej miejsca na chlodnice i wiatraki -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Zabrze ![]() |
2 foto urywa,
były blendy na kwadratową tablice do b2? -------------------- Audi S3 8L R30 - 645KM/845Nm powered by FrogRacing & Digitun
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 16 January 2007 Skąd: krakow ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Widzę że jest u sąsiadów wystawiona Mobile.de -Audi 80
U niemców niestety jest taki problem ( wiem bo sprzedawałem takie auto ) że na klatkę potrzebują atest ...w innym przypadku mają problemy z przeglądem i rejestracja . Powodzenia ![]() Jakie plany jak to sprzedaż ?? -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
wrzucę coś, bo może kogoś interesuje co się z autem dzieje :-)
- upgrade hamulców przednich, zaciski czterotłoczkowe z Porsche 928 5.4 GTS + tarcza 4x108 z Focusa RS I 324mm stoczona na 320 żeby zmieścić w felgę 16" - hydrauliczny ręczny - korektor hamowania z regulacją ![]() ![]() ![]() wszystko hamuje fajnie ale trzeba użyć sporej siły więc w najbliższym czasie zagości pewnie podwójne serwo, coś takiego : ![]() - zrobioną mam też osłonę pod silnik co by miska olejowa tak nie cierpiała, ale zostanie założona dopiero jak układ chłodzenia zostanie ulepszony - wyleciała też maska z wlotem - zamontowane zostały reflektory soczewkowe z przodu ![]() - wleciały nowe felgi 16" ![]() na razie tyle -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Super wygląda,aż łezka mnie się kręci w oku
![]() ![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Te koła nie obcierają Ci błotników i nadkoli ??
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Super wygląda,aż łezka mnie się kręci w oku ![]() ![]() ![]() blacha się trzyma dobrze, jedynie na drzwiach tylnych lewych mam kilka parchów, ale nowe już czekają za jakiś będe też poszerzał nadkola jak w tym przypadku : ![]() to odrazu się tam podświeża kilka rzeczy Te koła nie obcierają Ci błotników i nadkoli ?? z tyłem nie ma problemów, z przodem też nie miałem dopóki nie zmieniłem hamulców na większe, doszedł mi jeszcze dystans 8 mm z przodu i o błotnik w tym momencie obciera, rozmawiałem już z blacharzem, zaklepie mi ranty i delikatnie wyciągnie błotniki, a za jakiś czas zrobię poszerzenia j.w pozdrawiam -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Przepraszam może nudny jestem, ale hamulców nie hamulcy.
Ps. Ładne audi jakie to ma osiągi? -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland