![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 14 November 2010 Skąd: dwr ![]() |
u mnie przy 540Nm występują drgania na wyższych biegach, po wymianie poduszek nie zauważyłem zmian po zmianie złącza elastycznego też nie było zmian Kiedyś obiło mi się o uszy że w niemcowni są mocniejsze podpory wału. Słyszeliście o tym ?? raczej org to orginal to wiec nie bedzie roznicy ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: cz-wa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oryginał nie jest przystosowany do znoszenia takiego momentu tak jak i pozostałe elementy. Też dlatego pytam czy są jakieś mocniejsze/wytrzymalsze zamienniki twozywo poliurytanowe ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Kiedyś obiło mi się o uszy że w niemcowni są mocniejsze podpory wału. Słyszeliście o tym ?? Jedyne co mi przychodzi, to sprawa, o której pisałem. W przypadku koła pasowego zmienili jego wykonanie, więc może z podporą też tak jest -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: cz-wa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
jeśli masz na myśli, że przy gaszeni coś Ci się telepie, to sprawdź w pierwszym rzędzie jaki jest stan koła pasowe, kółka na klimie itp. Można oczywiście zerknąć na stan łącznika na wale. U mnie, po wymianie koła pasowego problem ustał. U kolegi po wymianie kółka na kompresorze klimy
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 01 June 2010 ![]() |
CYTAT Co na to M3 E46 z rolki?? pewnie jej glupio Spadłem z krzesła ![]() Fajny dieselek, koło 5 do 100 km/h jest ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
chyba bardzo wysokie
![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
na rynku dostępna jest szpera, dobre opony. 5s? Czemu nie? Tylko ten samochód absolutnie nie był robiony do tego żeby katapultować się z miejsca. Myślę, że czas przyspieszenia pomiędzy 60-200km/h nikogo nie rozczaruje, w kategorii "daily ride"
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Mowie o aucie kolegi ktory to szpery nie posiada. Po drugie musisz dwa razy zmienic bieg masz mniej mocy od m3 to nie mozesz robic lepszego czasu do paki.
![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
Mowie o aucie kolegi ktory to szpery nie posiada. Po drugie musisz dwa razy zmienic bieg masz mniej mocy od m3 to nie mozesz robic lepszego czasu do paki. ![]() przy starcie z 2 biegu i grobe sliki i jest to mozliwe ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: W-wa ![]() |
edu2301 mam prosbe, zacznij pisac w koncu po polsku. W co piatym wyrazie robisz blad ortograficzny i nie uzywasz zadnych znakow przestankowych.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: W-wa ![]() |
Wyedytuj poprawnie swojego posta, tak zeby cytat byl w porzadku... Piszemy "zrozum". Z wielkiej litery na ogol zaczynamy poczatek zdania. OMG.
|
|
|
![]()
|
|
przy starcie z 2 biegu i grobe sliki i jest to mozliwe ![]() ![]() To na wiosne zapraszam na recelogica ![]() ![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 15 April 2010 Skąd: Lublin Czechów ![]() |
@czesław
obstawiam 6,2-6,3sek do paczki ![]() a to już się miło odpycha ![]() |
|
|
![]()
|
|
U mnie tak 6,3 wg racelogica
![]() ![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
U mnie tak 6,3 wg racelogica ![]() ![]() no niestety tur jest ciezszy o 200kg a to duzo ![]() i z gory sory za off Tp ale chcialem pokazac jak pracuje moj diselek na tym wydeszku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Wed, 10 November 2004 Skąd: N51 20' 11.8" ______E16 38' 1.0" ![]() |
Sory Postaram sie Uwazac ![]() ![]() To ktoś za Ciebie te posty pisze? Wiem, wiem, pewnie dysleksja lub inna przypadłość, jednak świadomość własnych ograniczeń to połowa sukcesu. Zaprzegnij do pracy Worda lub cokolwiek innego, co sprawdzi po Tobie treść. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 01:55 |