![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 01 May 2006 ![]() |
Co do różnicy to rzeczywiscie pare "tirów" było
![]() Jak uwaznie spojrzycie to przy 1.16-1.17 widać ogień z rury ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
matko boska!!!!!!!!!!
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
W końcu to golf więc niema co się dziwić
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2008 Skąd: wuwua ![]() |
przecież to było ukartowane..
-kolego, kręcisz Sti do dwóch tysięcy ok? -ok, ale będzie słychać.. -nic nie będzie słychać, bez dźwięku wrzucimy.. ![]() -------------------- 206 S16T 300KM 400Nm by ital-performance
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 15 April 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To chyba spora pomyłka ![]() ![]() Dla mnie ten wynik to zadna pomylka. Tymbardziej ze jezdzilem juz z paroma autami o mocy +300 KM (R20 czy S3) i zawsze jest podobny dystans jak w tym przypadku z STI. Co do wlasciciela Subaru to go nie znam bo pierwszy raz go spotkalem. Napisalem co powiedzial o swojej mocy w aucie. Subaru dosc charakterystyczne bo czerwone w kombiaczu. Być moze wlasciciel tej Subaryny jest na forum to sie wypowie. W tym wyscigu jechalem z BurnOutem wiec moze i on cos napisze. Dodatkowo byly jeszcze pare osob bodaj z Civic club to moze ktos napisze wiecej o tym Subaru. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
matko boska!!!!!!!!!! no to juz wiesz jakie auto kupic ![]() ![]() golf robi skok w nadprzestrzen.... -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 December 2010 Skąd: Szczecin ![]() |
Golf r 340km dsg,robi 350-cio konne STI bez problemu,a co dopiero golf z taką mocą...To auto to zupełnie inna liga,to jest liga prosiaków,gtr-ów itd.Takie wyścigi i porównania sens mają bardzo znikomy...
|
|
|
![]()
|
|
Golf r 340km dsg,robi 350-cio konne STI bez problemu,a co dopiero golf z taką mocą...To auto to zupełnie inna liga,to jest liga prosiaków,gtr-ów itd.Takie wyścigi i porównania sens mają bardzo znikomy... Filmik wrzucilem dla zredefiniowania pojecia "objechany o długość tira" ![]() ![]() ![]() Przyznam szczerze, ze nawet nie wiedzialem ze kolega cos nagrywa. Dopiero dzisiaj przez przypadek dostalem linka do filmiku. Widac ze koega byl przygotowany do nagrywania bo nic nie drzy podczas krecenia zatem musial byc zainstalowny jakis uchwyt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 17 April 2005 Skąd: Trójmiasto ![]() |
Hehe wyglada jakby osobnik w subaru hebel zamiast gazu nacisnal, szok, wyobrazalem sobie ze ten golf niezly przeciag robi ale ze az tak...... fiu fiu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 December 2010 Skąd: Szczecin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 23 May 2010 Skąd: CHEŁMNO ![]() |
heheh, zapitala! Ogień jak z procy. Przyśpieszenia, które trzeba poczuć.
-------------------- Seat Leon FR
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Kierownik Subaru naprawdę się ścigał i naprawdę ma coś koło 350KM. Tak, ten Golf tak jeździ
![]() -------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 Skąd: Kraków ![]() |
Nosz k...! Naprawdę niesamowite!
Widzę nowy epicki pojedynek: Pisi Golf V R32 DSG Turbo vs Nicolas S4 b5 V10 Biturbo ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 August 2010 Skąd: warszawa ![]() |
no dobra tylko gdzie się podział film ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Ja tam jakoś nie mogę tego obejrzeć, usunięty...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 15 April 2009 ![]() |
Golf r 340km dsg,robi 350-cio konne STI bez problemu,a co dopiero golf z taką mocą...To auto to zupełnie inna liga,to jest liga prosiaków,gtr-ów itd.Takie wyścigi i porównania sens mają bardzo znikomy... RYBAK, co do Golfa 340 km wiem, że dostaje baty od 300 konnej Imprezy nawet z rolki... A mówiąc o tym czerwonym "STI" kombi, nie miałem na myśli ze ten Golf nie jedzie ( w koncu 460 ps ) tylko to ze znam to auto i wiem jaką mocą dysponuje ![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
RYBAK, co do Golfa 340 km wiem, że dostaje baty od 300 konnej Imprezy nawet z rolki... A mówiąc o tym czerwonym "STI" kombi, nie miałem na myśli ze ten Golf nie jedzie ( w koncu 460 ps ) tylko to ze znam to auto i wiem jaką mocą dysponuje ![]() Pozdro Snt, ale po co te dziwne podchody. Kolega sam wrzucił filmik na YT tytułujac go STI R32. Ty wiesz jednak lepiej ze tamto Subaru to nie jest STI ![]() Teraz twierdzisz, ze znasz to auto i nie ma tyle mocy co mowil wlasciciel i co poza mna slyszaly takze inne osoby. Nie wiem czy wlasciciel zmyslal, czy nie natomiast jesli masz jakies info o tym Subaru to pisz ile ma mocy albo najlepiej podaj linka gdzie wlasciciel opisuje projekt i wszystko bedzie jasne. A co do Golfa to dla Twojej informacji (bo widze ze nie czytales wczesniejszych stron) Golf ma 550 KM a nie 460 KM |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
SNT
Nie wiem skąd to wiesz, być może z tąd że ten 340konny golf nie miał deklarowanej mocy, bo ja swoim 1.8T 300hp tłukę takie subaru z rolki. I umówmy się że ani 300 400 nawet 450 konne subaru nie podoła takiemu R32T i na tym filmiku doskonale widać jaka dzieli je przepaść |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 11 July 2011 ![]() |
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=12&...w=unread#unread
Wypowiedź pana z Subaru. Cytat żeby nie było że trzeba się rejestrować: CYTAT("Kameleon") Wieczorem z nudów pojechałem na S8 zobaczyć co tam się dzieje... Żona z dziećmi wyjechała do teściów jutro Ułęż a wieczorem postanowiłem się poszlajać po mieście... :mrgreen: Podjechałem na S8 - kilka Hondziawek i Golf R32... Podszedłem pogadać z Panem z Golfa coby się rekreacyjnie złapać... Po krótkiej rozmowie zgodził się i chwilę później już staliśmy na pasach... Kolega nas wystartował - niestety ja ruszyłem przy jakiś 2500 obrotów co poskutkowało zamuleniem wozu... R32 wystrzeliło do przodu... Po chwili jednak dojechałem do niego z z tzw. "rolki" ruszyliśmy jeszcze raz... Zmiażdżyło mi cyce... Opis Golfa znalazłem już w sieci... http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=82849 Filmik dorzucę za chwilkę... Rzadko zdarzają się takie sytuacje... :twisted: -- 2 paź 2011, o 02:25 -- http://www.youtube.com/watch?v=YbqAI6JwIeI...feature=related -- 2 paź 2011, o 02:42 -- http://www.youtube.com/watch?v=fagpcOS98Oo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 10:27 |