![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
jak to mawia Szymon: "życie"
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
Kiedy panowie Stage 2? Rozumie ze wlasciciel chce sie nacieszyc tym co ma, ale "apetyt rosnie w miare jedzenia" Wiec? Po nowym roku cos sie rusza czy stage 2 to plan odlegly?
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 18 December 2010 Skąd: Strzyżowice ![]() |
Przeczytałem uważnie cały temat no i szczena opada ; o
Wielkie gratulacje dla właściciela i jeszcze większy pokłon dla tunerów !!! Nic tylko szerokooości i powodzenia w dalszych modyfikacjach tego monstera! ![]() pozdrawiam -------------------- Kiedy jedziesz z prędkością 270km/h, wszystko co widzisz przed sobą jest już historią .. :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wkoncu dokładnie przeczytałem temat. Projekt Naprawde PROFI. Podejscie do tematu Profi, wszystko Hi-END i żadnej lipy czy tam butli z nitrem.... tylko czysta moc. 3mam kciuki, bo z takim podejściem to auto jeszcze namiesza w nowym sezonie 2011.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
Wkoncu dokładnie przeczytałem temat. Projekt Naprawde PROFI. Podejscie do tematu Profi, wszystko Hi-END i żadnej lipy czy tam butli z nitrem.... tylko czysta moc. 3mam kciuki, bo z takim podejściem to auto jeszcze namiesza w nowym sezonie 2011. uuu lipa to butla z nitrem troche aut moze sie poczuc urazonym ![]() -------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
Tzn jak ktoś chce to niech sobie psika. Ja np. wole mieć stała wartość mocy, a mówimy tu o streetowym aucie którym właściciel jeździ na codzień i wg. mnie to jest podejscie prawidłowe, ale oczywiście nie każdy sie musi ze mną zgadzać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Wkoncu dokładnie przeczytałem temat. Projekt Naprawde PROFI. Podejscie do tematu Profi, wszystko Hi-END i żadnej lipy czy tam butli z nitrem.... tylko czysta moc. 3mam kciuki, bo z takim podejściem to auto jeszcze namiesza w nowym sezonie 2011. Wiem Nikolas że pijesz do mnie z tą butlą ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Odrazu do Ciebie:))) Sam myślałem nad nitro żeby laga nie było ale z tymi butlami wiesz jak jest - zaraz sie kończy i lipa.Dlatego dla mnie typowo do streetowego auta najlepsze jest kiedy mam stała moc. Co innego do dragu-tam wiadomo ze na zawody np.starczy lub bierze sie zapasowa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Nitro to w tym samochodzie nie bedzie napewno. A Stage2 jest gotowy od momentu opisania tutaj Stage1 tylko narazie jeszcze nie jestesmy gotowi go opisac :-)
-------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 March 2007 Skąd: Wyszków ![]() |
coś kiedyś, w jakimś temacie wyczytałem że czapkę od r32 zakupiliście, więc śmiem twierdzić, że jest założona
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
coś kiedyś, w jakimś temacie wyczytałem że czapkę od r32 zakupiliście, więc śmiem twierdzić, że jest założona ![]() czapke z R32 do R32 ? cos Ci sie pomieszało ![]() czapke z R32 mozna do 2.8 24V zapodać do Szymona ![]() ja cały czas żałuje że nie kupiłem tego silnika...sie targowałem o samą głowice, a potem jak sie juz zdecydowałem to było za późno.. Nitro to w tym samochodzie nie bedzie napewno. A Stage2 jest gotowy od momentu opisania tutaj Stage1 tylko narazie jeszcze nie jestesmy gotowi go opisac :-) az tak dobrze ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 March 2007 Skąd: Wyszków ![]() |
ha, właśnie pomyliło mi się, o tego drugiego golfa mi chodziło... ;/
|
|
|
![]()
|
|
Nitro to w tym samochodzie nie bedzie napewno. A Stage2 jest gotowy od momentu opisania tutaj Stage1 tylko narazie jeszcze nie jestesmy gotowi go opisac :-) Coś czuje ze szykuje sie jedno z szybszych streetowych Golfow w PL. U Daniela tez ciekawie sie zapowiada,wiec Bedzie sie działo w nowym sezonie:) |
|
|
![]()
|
|
Coś czuje ze szykuje sie jedno z szybszych streetowych Golfow w PL. U Daniela tez ciekawie sie zapowiada,wiec Bedzie sie działo w nowym sezonie:) Nie napinamy sie na jakas rywalizacje. Jeszcze troszke zrobimy i nacodzien wystarczy :-) -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
Dobre podejscie;) Jakie plany na Stage2? 500+ czy bardziej grubo? Bedą tez Jakies zmiany stylistyczne czy zostaje jak jest?
|
|
|
![]()
|
|
Plany :-) wewillsee
Stylistyka chyba seryjna, trzeba zapytac Piotrka. Teraz mamy remont wiec prace mechaniczne stoja. A chetnych na 3,2T kilku jest. -------------------- CompSport
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
Jakie orientacyjne koszta uturbienia u was r32 i vr6 12V. Moze byc na PW mowimy o mocy 400+
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
Dobre podejscie;) Jakie plany na Stage2? 500+ czy bardziej grubo? Bedą tez Jakies zmiany stylistyczne czy zostaje jak jest? jakie plany? stary pare postow wyzej napisane ze juz gotowy ![]() -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
Gotowy czy tez w fazie testow-chodzilo mi o moc jaka planuja docelowo na nowy sezon.
|
|
|
![]()
|
|
Nie planujemy. Wedlug nas mocy sie nie planuje.
Robi sie tyle ile bezpiecznie sie da. -------------------- CompSport
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 10:28 |