![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 26 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
niezła ekipa się zapowiada
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 10 October 2006 Skąd: wwa ![]() |
Proszę o wpisanie na listę : Wroobel -STi wpłata na miejscu
![]() -------------------- TypeRA
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
No skład będzie suuuper !
Instruktaż dla potrzebujących : Kuba,waszka,ostry + jeszcze jeden chłopak. Lista chętnych : 1 jajacek 2.Łukasz (STI) - wstępnie 3.bajk 4.slawek evo VII rs 5.teters (celica lub clio) - wpłata 6. faldżip - Saxo - wpłata 7. Tobion 8. rzooQ (Evo VII) 9. Staszek 1 - s2 10. Showkemp (ST 185) 11. Maciek P. - Evo 9 12. ITR - evo6 13. VTG TEAM & Hulakula :smile: 14. Patryk CS + wilku A4 15. pichet WRX 16. Michałek WRX 17. MR.Żuras (potwór Evo IX) 18. Szafrański Michał Porsche s2 19. Wroobel (STI) 20................... 21................... 22................... 23................... -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 15 December 2010 ![]() |
dla pewności musze sie upewnic czy jestem zapisany ????SZafrański Michał Porsche s2
|
|
|
![]()
|
|
Jesteś na 18 pozycji przecież..
Będą jakieś łopaty? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Ale mistrz!!!!
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
Jesteś na 18 pozycji przecież.. Będą jakieś łopaty? ![]() Pług + laweta z wyciągarką ![]() Szerokości wszystkim i do zobaczenia. Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę do nas dołączyć to zapraszamy. -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 17 December 2010 ![]() |
Witam,
Ulegam bardzo późnej propozycji kolegi bajka, aby przyjechac na organizowany "zlot" mam tylko dwa pytania: - warunki po odsnieżeniu jakie panują? jest to przejezdne dla A4 z niskim zawiesem czy tez można... "zawisnąć" bo sa koleiny i zmarnżięte bryły - czy w obecnie panujących tam warunkach jest sens wjazdu na "tor" ośką przednią p.s. sorki za trywialne pytania, ale to ma być debiut na waszym podwróku. |
|
|
![]()
|
|
Każdym autem jest sens przyjeżdżać - czy to FWD,RWD,AWD.Postaramy się przygotować trasę jak najlepiej się da.
Przybywaj a nie pożałujesz ![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
Mega pojeżdżawka - trasa super!
Gdyby tylko dziadek mi w bok nie wjechał ![]() |
|
|
![]()
|
|
bardzo pozytywna zabawa tylko nie mogłem zostać do końca z powodu przegrzanego samochodu i złych opon:)czekam na następna w mnie chłodne dni.Szafrański Michał Szafrański Porsche s2
![]() |
|
|
![]()
|
|
MISTRZ!!!
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
Focisze
http://picasaweb.google.com/aleksandrasone...eat=directlink# moja ulubiona ![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
ITR dla Ciebie 10/10 za wjazd na zaspę, potem próbowałeś jeszcze atakować, ale nie dało się tego chyba powtórzyć
![]() Ogólnie to ja robiąc zdjęcia cały czas przemarzłem tak, że szkoda gadać, co do warunków no to chyba czad totalny ![]() ![]() Zaspy były dziś w centrum uwagi wszystkich: ![]() W nocy więcej fot ![]() EDIT EDIT EDIT: Foty obiecałem to i daję, bardzo proszę: KLIK więcej fot KLIK Co ciekawsze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KLIK więcej fot KLIK Komu mało, to jak zawsze może pisać na PW, a już niedługo jakieś video ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzięki wielkie dla organizatorów!
Trasy super, warunki idealne, mnóstwo czasu... wyjeździłem się do oporu. Jednym słowem- CZAD! Dzięki wszystkim którzy wyciągali czarną Celicę ST185. ![]() Do zobaczenia następnym razem. -------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
Dziękujemy wszystkim za przybycie.Mamy nadzieję,że bawiliście się wyśmienicie i zaspokoiliśmy Wasze zimowe pragnienia :mrgreen: Jak widzieliście warunki były wyśmienite i zrobiliśmy wszystko co się dało,aby trasy były odpowiednio przygotowane.
Moim zdaniem było r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e :!: Już nie mogę się doczekać kolejnego treningu,bo fajnie widzieć tyle fajnych ludzi i wyjątkowych aut w jednym miejscu :smile: Pozdrawiamy -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
Lecimy z krótkimi video:
Audi A3: http://www.youtube.com/watch?v=q_wlg73wUSg Audi S2 na kolcu: http://www.youtube.com/watch?v=MsdwDKNRE3o Czarne Evo IX: http://www.youtube.com/watch?v=JwrKkJ9SuuM Czarne Evo X: http://www.youtube.com/watch?v=OjjTawHBirY BMW e36: http://www.youtube.com/watch?v=rhpD6N9haXg |
|
|
![]()
|
|
Kwapcio - http://srmm.com.pl/wp-content/uploads/2010/12/dsc_5626.jpg please hi-res na tapetke
![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
fajna zabawa , duza fajnych aut ale ...
- slabo trasy przygotowane , jedna petla byla tak oblodzona ze nie dalo sie tam jezdzic, w dodatku warstwa lodu byla na tyle mala ze skutecznie pozbylem sie kolcow z rajdowych opon ... - pare nawrotow bylo wytyczonych na takich dziurach ze mozna bylo kola pourywac - trasy generalnie wolne , brak dlugich zekretow ( dwie proste w strone lasku slabo odsniezone , nie ubite , ciezko prosto bylo autem ujechac . Nie pisze tego zlosliwie ani nie mam do nikogo pretensji itd , plac tam jest ogromny i mozna troche inaczej te trasy poplanowac ( ogranicza tylko wyobraznia ![]() - snieg zamiast odgarniac do dziur w betonie mozna poprostu ubic co poskutkuje lepsza przyczepnoscia , rowniejsza trasa . Kupe drogich aut stracilo zderzaki , progi itd wypadajac przy 20km/h w zaspy o twardosci betonu . Mozna sobie przygotowac troche drobnego zwirku/piasku i sypnoc lopata jak sie winkle swiecic zaczynaja. Pare drobnych zamian pozwoli pojezdzic troche szybciej niz pod tesco na parkingu ![]() pozdrawiam -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Jeżeli Twoim zdaniem na próbach było za mało prostych to myślę,żę powinieneś startować na 1/4 mili i tam próbować samochód,a nie swoich umiejętności.Mając auto przygotowane do takiej jazdy powinno dać rade każdemu tam uczestnikowi i nie tylko na prostych ale też na zakrętach.Jeździłem tam Porsche na zwykłych zimówkach i uważam,że w jakimś stopniu sobie radziłem mimo wielu obrotów 360 stopni.Życzę miłej jazdy przed tesco na parkingu:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 15 July 2025 - 05:22 |