![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Skoro trafił do szpitala - to za dobrze nie wróży
![]() -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Co za pech :/ ku*wa Coś znowu mu się stało W faktach powiedzieli, że jedni mówią, że się przewrócił a inni, że miał wypadek samochodowy. -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 March 2007 Skąd: Gliwice/Rybnik ![]() |
Właśnie mówili coś o tym że złamał nogę, tą samą która dość mocno ucierpiała podczas wypadku. Co do rózych wersji wydarzeń to fakt, tak czy inaczej ch...a sytuacja
-------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 16 November 2009 Skąd: Lublin ![]() |
No to pojeździł...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Jak nie urok to sraczka
![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
Jak nie urok to sraczka ![]() a wcześniej wszystko było zganiane na niemców i bmw ![]() -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 25 February 2007 Skąd: świętokrzyskie ![]() |
Jak ktoś ma w życiu pecha, to i w d...pie palec złamie.
![]() -------------------- Pancin
== www.scyzzor.com == == www.superoes.pl == |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Jak nie patrzeć dupa z tyłu. Szczęścia to on nie ma
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Podobno to tylko pęknięcie(kostki) a nie złamanie ...13 W PIĄTEK zostanie unieruchomione(kostka) "blaszką"..i ponoć nie przeszkadza w rehabilitacji ( głownie chodzi o dłoń przecież )
Trzymaj się Robert .....dalej cierpliwie trzymamy kciuki za powrót do F1 ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Już raz media amputowały rękę Kubicy, wic to złamanie nogi brzmi znajomo.
Tym nie mniej dobrze, że to tylko plotka (taką mam nadzieję). -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
czekałem na to aż ten topic się w końcu rozkręci, bowiem dawno nie była poruszana sprawa dalszej kariery Roberta. Pech chciał,że kolejna kontuzja która mu sie przytrafiła odświeżyła wątek...ale z tego co poczytałem na forach uraz jest niegroźny i nie zagrozi Robertowi w sposób bezposredni powrócic na tor. Ja tam nadal wierze, że Kubica to typ faceta, który udźwignie przeciwności losu i powróci za kierownicę bolidu.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
Lagadula jutro w Dzień Dobry TVN
![]() -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
co będzie reklamował ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Kubica się skończył nim się zaczął, nie ma co gadać... Nigdy nie był jakiś super dobry i raczej nie będzie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Coś rozpylili w Konstancinie, czy wdychasz we własnym zakresie?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
To powiedz, obiektywnie, kiedy Kubica był dobry?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
To powiedz, obiektywnie, kiedy Kubica był dobry? "patrzac na twoje posty to nie ma ch*** we wsi, zeby ktos inny mial racje. nigdy." ![]() -------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
Heh, to akurat zapożyczone od innego usera tego forum
![]() Owszem, fajnie, Polak w F1, no ale trzeba też czasem chłodno podejść do tematu i powiedzieć, że jednak żadnych rewelacji nie ma... W sumie to tak jak w Twoim podpisie "Szybciej wyglada, niz jezdzi." ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
To powiedz, obiektywnie, kiedy Kubica był dobry? "W 1998 r. Robert Kubica zdobył kartingowe mistrzostwo Włoch jako pierwszy cudzoziemiec w historii zawodów. Na dokładkę młody Polak został wicemistrzem Europy i wygrał prestiżowe zawody Monaco Kart Cup rozgrywane na fragmencie słynnego toru Formuły 1. Rok póĄniej obronił mistrzostwo Włoch, dorzucił mistrzostwo Niemiec oraz wygrane w zawodach Monaco Kart Cup, Margutti Trophy oraz Elf Masters w paryskiej hali Bercy." Rozumiem że wtedy była słaby? ![]() -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
Temat jest o F1, nie o kartach...
Może i był dobry, ja mam swoje zdanie, Wy macie swoje. Ja nikomu nie bronie mieć swoich poglądów, wyraziłem swoje i tyle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 15:02 |