![]() ![]() |
Fri, 16 Dec 2011 - 09:36
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa |
Lagadula: rewelacje dotyczące Ferrari pewnie sie wyjasnią w swoim czasie, najwązniejsze żeby Robert wrócił do pełni zdrowia i sił i to jest najwazniejsze..
jesli nie jest gotów na jazde (a raczej nie jest) to opcja w Ferrari jest najlepszą, nawet za milion za sezon mając do dyspozycji tor i starszą wersję bolidu jak bedzie wszystko dobrze to jest szansa na udany powrót w 2013 roku, moze nawet pod koniec sezonu 2012 pojeździ w piatki tak czy owak jak Robert bedzie sprawny i zdrowy i nie straci na szybkosci to na pewno sobie poradzi ja mysle ze idzie ku dobremu skoro jest akcja promocyjna Lotto itd trzeba cieprliwie czekać i trzymać kciuki !! -------------------- |
|
|
|
| Wspieraj forum |
Fri, 16 Dec 2011 - 09:36
|
![]() Dotacja |
|
|
|
|
Fri, 16 Dec 2011 - 12:27
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów |
A ja nie wiem dlaczego wszyscy tak strasznie go żałujecie...robił chłop to co kochał i poniósł tego konsekwencje (niejeden by się z nim zamienił) taki jest ten sport (podjął dodatkowe ryzyko startując w rajdach - jego wybór) super się oglądało F1 z Robertem "na ekranie" ale jak w każdej dyscyplinie sportowej przychodzą zawodnicy i odchodzą.
Oczywiście "po ludzku" życzę Kubicy powrotu do zdrowia i do jak najlepszej dyspozycji (i będę trzymał za niego kciuki) ale nie jest to jakaś tragedia narodowa jak go w F1 nie będzie. A ta cała pisanina i otoczka dotycząca powrotu Roberta do F1 jest już po prostu męcząca. Bardzo cieszę się z powrotu Kimiego bo przynajmniej będzie miał się z kim Lewis poprzepychać na torze (oczywiście poza Felippe) i to jest dla mnie ważniejsza informacja (jako osoby interesującej się F1 ponad 20 lat a nie 5) przed przyszłym sezonem. -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
|
Fri, 16 Dec 2011 - 12:57
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? |
To, jak długo interesujesz się F1 akurat o niczym (może poza wiekiem) nie świadczy.
Dla większości osób, które na prawdę się interesują, a nie tylko sobie od czasu do czasu pooglądają wyścig, fakt że mamy po raz pierwszy w historii tego sportu polskiego zawodnika i na dodatek jest to wyjątkowo zdolny zawodnik, a mimo to nie może jeździć z powodu koszmarnego wypadku jest tragedią narodową. ... normalnie poskarżę się jednemu Prezesowi, że nie jesteś prawdziwym Polakiem -------------------- |
|
|
|
Fri, 16 Dec 2011 - 13:55
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów |
To, jak długo interesujesz się F1 akurat o niczym (może poza wiekiem) nie świadczy. A właśnie ten fakt świadczy o tym że nie jestem "sezonowy" jak 70% kibiców F1 w PL bo tam teraz jeździ Robert. Dla mnie pasjonowanie się F1 ma nadal sens. Co do patriotyzmu to Robert jest akuratnie najgorszym przykładem dla "Prezesa" bo np. za Justysię czy Adasia (czyt. Kowalczyk, Małysz) za kazde zwycięstwo PZN (czytaj Polski Związek Narciarski) otrzymywały $$$ a za Roberta nikt i nic...tak że kibicowanie Robertowi to na pewno dla "Prezesa" nie jest przejaw patriotyzmu. Poza tym na potrzeby tego forum mogę się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
|
Fri, 16 Dec 2011 - 14:04
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 |
A właśnie ten fakt świadczy o tym że nie jestem "sezonowy" jak 70% kibiców F1 w PL bo tam teraz jeździ Robert. Dla mnie pasjonowanie się F1 ma nadal sens. Co do patriotyzmu to Robert jest akuratnie najgorszym przykładem dla "Prezesa" bo np. za Justysię czy Adasia (czyt. Kowalczyk, Małysz) za kazde zwycięstwo PZN (czytaj Polski Związek Narciarski) otrzymywały $$$ a za Roberta nikt i nic...tak że kibicowanie Robertowi to na pewno dla "Prezesa" nie jest przejaw patriotyzmu. Poza tym na potrzeby tego forum mogę się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. No jak się nic nie zainwestowało w Roberta to dziwnym byłoby oczekiwać profitów, jak wspiął się wysoko. A co do zgłoszenia do "prezesa" to raczej nie chodziło o ROberta -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
|
Fri, 16 Dec 2011 - 15:45
|
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 |
To prawda, jeszcze płacić leśnym dziadkom z PZM-otu ? Za co ?
|
|
|
|
Fri, 16 Dec 2011 - 15:58
|
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 August 2007 |
No jak to za co? Za to że myśleli przyszłościowo i specjalnie nie zapewnili Robertowi warunków w PL by mógł się za granicą rozwijać
|
|
|
|
| gość_bezduszny_* |
Fri, 16 Dec 2011 - 16:17
|
|
|
|
|
|
|
Sat, 17 Dec 2011 - 10:26
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: warszawa |
Niektórzy kibice zaczynają naliczać lata stażu od momentu, kiedy mamusia pierwszy raz usadziła ich na nocniczku przed telewizorem.
A w temacie najbardziej nas interesującym - Kubica rozstał się z dr Ceccarellim. Temu ostatniemu BMW zaproponowała nadzór nad ich kierowcami występującymi w DTM. |
|
|
|
Sat, 17 Dec 2011 - 14:14
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? |
... nawet już się nie zastanawiałem CZY ktoś o tym wspomni w tym temacie, tylko KTO
Byłaś najszybsza, moje gratulacje -------------------- |
|
|
|
Sat, 17 Dec 2011 - 19:46
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów |
dobrze ze odchodzi teraz, a nie wczesniej. teraz robert jest juz na ostatniej prostej i pewnie brak dr mu nie zaszkodzi
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
|
Tue, 27 Dec 2011 - 13:01
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 January 2005 Skąd: Anastazew |
Ferrari: No problem with drivers
Finally, the name is Robert Kubica . "He is also a possibility. We'll have to see how he comes back after his accident." http://translate.google.pl/translate?hl=pl...en-4196206.html Jeszcze pare dni temu Montezemolo zapzeczal, teraz Robert juz jest opcja? -------------------- Duże, średnie i średnio małe...
Moc dostarcza - Master's Tuning Octavia Club Polska |
|
|
|
Tue, 27 Dec 2011 - 23:49
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź |
Wiadomość dobra
Panowie pytam z ciekawości do kiedy fizycznie Roberta obowiązuje(obowiązywała) umowa z Renią ?? Bo jeżeli do końca roku ,to pewnie sporo nowych spekulacji pojawi się na początku 2012 roku -------------------- quattro
|
|
|
|
Tue, 27 Dec 2011 - 23:59
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! |
IIRC do końca tego roku.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
|
Wed, 28 Dec 2011 - 07:22
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź |
O widzisz to sporo się wyjaśni za parę dni
-------------------- quattro
|
|
|
|
Wed, 04 Jan 2012 - 22:41
|
|
|
eMpowered Dołączył: Tue, 08 February 2011 Skąd: POZNAŃ |
Co tu tak cicho? wszyscy zapomnieli już o RK?
|
|
|
|
Wed, 04 Jan 2012 - 23:07
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu |
Spójrz na niektóre blogi w tematyce wiadomej...nic poza wzajemnym opluwaniem się komentujących wpisy bloggerów. Cecarelli dał ostatnio mały wywiad do jakichś włoskich mediów. Ogólnie, jego ton wypowiedzi był pozytywny, z zastrzeżeniem, że potrzeba czasu na regenerację nerwów. Ale jak jest naprawdę, tego nie wiemy i się nie dowiemy póki Morelli lub Robert nie powiedzą czegoś oficjalnie i konkretnie. Wiem, że każdemu jest ciężko, ale chyba potrzeba czasu i cierpliwości. Lagadula jest tu na Forum, ale myślę, że nie można go naciskać w żaden sposób o wyjawienie jakichś informacji bo w końcu walka Roberta o powrót do ścigania jest jego prywatną walką i nikomu nic do tego. Przyzwyczaiłem się już do tego, przez te parenaście lat kibicowania Robertowi, że jest bardzo powściągliwy jeśli chodzi o kontakty z mediami etc.
Jedno utkwiło mi w pamięci...Robert kiedyś powiedział, że jeśli robić coś wielkiego to lepiej robić to cicho żeby potem zaskoczyć wynikiem. Nie był to cytat, ale sens tego powiedzenia uchwyciłem. Pozdro:) |
|
|
|
Thu, 05 Jan 2012 - 22:11
|
|
|
nic poza wzajemnym opluwaniem się komentujących wpisy bloggerów. To chyba przez ten brak informacji, ludziom zaczyna odbijać |
|
|
|
Fri, 06 Jan 2012 - 09:53
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów |
cierpliwość to jedna z największych cnót
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
|
Wed, 11 Jan 2012 - 18:47
|
|
|
Co za pech :/ ku*wa
Coś znowu mu się stało http://www.omnicorse.it/magazine/14528/kub...do-sul-ghiaccio |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 07 November 2025 - 11:23 |