![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Lagadula: rewelacje dotyczące Ferrari pewnie sie wyjasnią w swoim czasie, najwązniejsze żeby Robert wrócił do pełni zdrowia i sił i to jest najwazniejsze..
jesli nie jest gotów na jazde (a raczej nie jest) to opcja w Ferrari jest najlepszą, nawet za milion za sezon mając do dyspozycji tor i starszą wersję bolidu jak bedzie wszystko dobrze to jest szansa na udany powrót w 2013 roku, moze nawet pod koniec sezonu 2012 pojeździ w piatki tak czy owak jak Robert bedzie sprawny i zdrowy i nie straci na szybkosci to na pewno sobie poradzi ja mysle ze idzie ku dobremu skoro jest akcja promocyjna Lotto itd trzeba cieprliwie czekać i trzymać kciuki !! -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
A ja nie wiem dlaczego wszyscy tak strasznie go żałujecie...robił chłop to co kochał i poniósł tego konsekwencje (niejeden by się z nim zamienił) taki jest ten sport (podjął dodatkowe ryzyko startując w rajdach - jego wybór) super się oglądało F1 z Robertem "na ekranie" ale jak w każdej dyscyplinie sportowej przychodzą zawodnicy i odchodzą.
Oczywiście "po ludzku" życzę Kubicy powrotu do zdrowia i do jak najlepszej dyspozycji (i będę trzymał za niego kciuki) ale nie jest to jakaś tragedia narodowa jak go w F1 nie będzie. A ta cała pisanina i otoczka dotycząca powrotu Roberta do F1 jest już po prostu męcząca. Bardzo cieszę się z powrotu Kimiego bo przynajmniej będzie miał się z kim Lewis poprzepychać na torze (oczywiście poza Felippe) i to jest dla mnie ważniejsza informacja (jako osoby interesującej się F1 ponad 20 lat a nie 5) przed przyszłym sezonem. -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
To, jak długo interesujesz się F1 akurat o niczym (może poza wiekiem) nie świadczy.
Dla większości osób, które na prawdę się interesują, a nie tylko sobie od czasu do czasu pooglądają wyścig, fakt że mamy po raz pierwszy w historii tego sportu polskiego zawodnika i na dodatek jest to wyjątkowo zdolny zawodnik, a mimo to nie może jeździć z powodu koszmarnego wypadku jest tragedią narodową. ... normalnie poskarżę się jednemu Prezesowi, że nie jesteś prawdziwym Polakiem ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
To, jak długo interesujesz się F1 akurat o niczym (może poza wiekiem) nie świadczy. A właśnie ten fakt świadczy o tym że nie jestem "sezonowy" jak 70% kibiców F1 w PL bo tam teraz jeździ Robert. Dla mnie pasjonowanie się F1 ma nadal sens. ![]() Co do patriotyzmu to Robert jest akuratnie najgorszym przykładem dla "Prezesa" bo np. za Justysię czy Adasia (czyt. Kowalczyk, Małysz) za kazde zwycięstwo PZN (czytaj Polski Związek Narciarski) otrzymywały $$$ a za Roberta nikt i nic...tak że kibicowanie Robertowi to na pewno dla "Prezesa" nie jest przejaw patriotyzmu. ![]() Poza tym na potrzeby tego forum mogę się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
A właśnie ten fakt świadczy o tym że nie jestem "sezonowy" jak 70% kibiców F1 w PL bo tam teraz jeździ Robert. Dla mnie pasjonowanie się F1 ma nadal sens. ![]() Co do patriotyzmu to Robert jest akuratnie najgorszym przykładem dla "Prezesa" bo np. za Justysię czy Adasia (czyt. Kowalczyk, Małysz) za kazde zwycięstwo PZN (czytaj Polski Związek Narciarski) otrzymywały $$$ a za Roberta nikt i nic...tak że kibicowanie Robertowi to na pewno dla "Prezesa" nie jest przejaw patriotyzmu. ![]() Poza tym na potrzeby tego forum mogę się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. ![]() No jak się nic nie zainwestowało w Roberta to dziwnym byłoby oczekiwać profitów, jak wspiął się wysoko. A co do zgłoszenia do "prezesa" to raczej nie chodziło o ROberta ![]() -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 ![]() |
To prawda, jeszcze płacić leśnym dziadkom z PZM-otu ? Za co ?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 August 2007 ![]() |
No jak to za co? Za to że myśleli przyszłościowo i specjalnie nie zapewnili Robertowi warunków w PL by mógł się za granicą rozwijać
![]() |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: warszawa ![]() |
Niektórzy kibice zaczynają naliczać lata stażu od momentu, kiedy mamusia pierwszy raz usadziła ich na nocniczku przed telewizorem.
![]() ![]() A w temacie najbardziej nas interesującym - Kubica rozstał się z dr Ceccarellim. Temu ostatniemu BMW zaproponowała nadzór nad ich kierowcami występującymi w DTM. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
... nawet już się nie zastanawiałem CZY ktoś o tym wspomni w tym temacie, tylko KTO
![]() Byłaś najszybsza, moje gratulacje ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
dobrze ze odchodzi teraz, a nie wczesniej. teraz robert jest juz na ostatniej prostej i pewnie brak dr mu nie zaszkodzi
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 January 2005 Skąd: Anastazew ![]() |
Ferrari: No problem with drivers
Finally, the name is Robert Kubica . "He is also a possibility. We'll have to see how he comes back after his accident." http://translate.google.pl/translate?hl=pl...en-4196206.html Jeszcze pare dni temu Montezemolo zapzeczal, teraz Robert juz jest opcja? -------------------- Duże, średnie i średnio małe...
Moc dostarcza - Master's Tuning Octavia Club Polska |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Wiadomość dobra
![]() Panowie pytam z ciekawości do kiedy fizycznie Roberta obowiązuje(obowiązywała) umowa z Renią ?? Bo jeżeli do końca roku ,to pewnie sporo nowych spekulacji pojawi się na początku 2012 roku ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
IIRC do końca tego roku.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
O widzisz to sporo się wyjaśni za parę dni
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Tue, 08 February 2011 Skąd: POZNAŃ ![]() |
Co tu tak cicho? wszyscy zapomnieli już o RK?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Spójrz na niektóre blogi w tematyce wiadomej...nic poza wzajemnym opluwaniem się komentujących wpisy bloggerów. Cecarelli dał ostatnio mały wywiad do jakichś włoskich mediów. Ogólnie, jego ton wypowiedzi był pozytywny, z zastrzeżeniem, że potrzeba czasu na regenerację nerwów. Ale jak jest naprawdę, tego nie wiemy i się nie dowiemy póki Morelli lub Robert nie powiedzą czegoś oficjalnie i konkretnie. Wiem, że każdemu jest ciężko, ale chyba potrzeba czasu i cierpliwości. Lagadula jest tu na Forum, ale myślę, że nie można go naciskać w żaden sposób o wyjawienie jakichś informacji bo w końcu walka Roberta o powrót do ścigania jest jego prywatną walką i nikomu nic do tego. Przyzwyczaiłem się już do tego, przez te parenaście lat kibicowania Robertowi, że jest bardzo powściągliwy jeśli chodzi o kontakty z mediami etc.
Jedno utkwiło mi w pamięci...Robert kiedyś powiedział, że jeśli robić coś wielkiego to lepiej robić to cicho żeby potem zaskoczyć wynikiem. Nie był to cytat, ale sens tego powiedzenia uchwyciłem. Pozdro:) |
|
|
![]()
|
|
nic poza wzajemnym opluwaniem się komentujących wpisy bloggerów. To chyba przez ten brak informacji, ludziom zaczyna odbijać ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
cierpliwość to jedna z największych cnót
![]() -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
Co za pech :/ ku*wa
Coś znowu mu się stało http://www.omnicorse.it/magazine/14528/kub...do-sul-ghiaccio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 12:35 |