Shoutbox 0 nowych PW 

351 Stron V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Robert Kubica, kariera i dyskusje na ten temat.
cowboy
post Fri, 16 Dec 2011 - 09:36
Post #881

Administrator

Lagadula: rewelacje dotyczące Ferrari pewnie sie wyjasnią w swoim czasie, najwązniejsze żeby Robert wrócił do pełni zdrowia i sił i to jest najwazniejsze..

jesli nie jest gotów na jazde (a raczej nie jest) to opcja w Ferrari jest najlepszą, nawet za milion za sezon mając do dyspozycji tor i starszą wersję bolidu

jak bedzie wszystko dobrze to jest szansa na udany powrót w 2013 roku, moze nawet pod koniec sezonu 2012 pojeździ w piatki

tak czy owak jak Robert bedzie sprawny i zdrowy i nie straci na szybkosci to na pewno sobie poradzi

ja mysle ze idzie ku dobremu skoro jest akcja promocyjna Lotto itd

trzeba cieprliwie czekać i trzymać kciuki !!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 16 Dec 2011 - 09:36
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
bracus
post Fri, 16 Dec 2011 - 12:27
Post #882

Frequent User

A ja nie wiem dlaczego wszyscy tak strasznie go żałujecie...robił chłop to co kochał i poniósł tego konsekwencje (niejeden by się z nim zamienił) taki jest ten sport (podjął dodatkowe ryzyko startując w rajdach - jego wybór) super się oglądało F1 z Robertem "na ekranie" ale jak w każdej dyscyplinie sportowej przychodzą zawodnicy i odchodzą.
Oczywiście "po ludzku" życzę Kubicy powrotu do zdrowia i do jak najlepszej dyspozycji (i będę trzymał za niego kciuki) ale nie jest to jakaś tragedia narodowa jak go w F1 nie będzie. A ta cała pisanina i otoczka dotycząca powrotu Roberta do F1 jest już po prostu męcząca.
Bardzo cieszę się z powrotu Kimiego bo przynajmniej będzie miał się z kim Lewis poprzepychać na torze (oczywiście poza Felippe) i to jest dla mnie ważniejsza informacja (jako osoby interesującej się F1 ponad 20 lat a nie 5) przed przyszłym sezonem.

--------------------
F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :)

+Quote Post
PioterW
post Fri, 16 Dec 2011 - 12:57
Post #883

Administrator

To, jak długo interesujesz się F1 akurat o niczym (może poza wiekiem) nie świadczy.
Dla większości osób, które na prawdę się interesują, a nie tylko sobie od czasu do czasu pooglądają wyścig, fakt że mamy po raz pierwszy w historii tego sportu polskiego zawodnika i na dodatek jest to wyjątkowo zdolny zawodnik, a mimo to nie może jeździć z powodu koszmarnego wypadku jest tragedią narodową.
... normalnie poskarżę się jednemu Prezesowi, że nie jesteś prawdziwym Polakiem wink.gif

--------------------

+Quote Post
bracus
post Fri, 16 Dec 2011 - 13:55
Post #884

Frequent User

CYTAT(PioterW @ Fri, 16 Dec 2011 - 13:57) *
To, jak długo interesujesz się F1 akurat o niczym (może poza wiekiem) nie świadczy.

A właśnie ten fakt świadczy o tym że nie jestem "sezonowy" jak 70% kibiców F1 w PL bo tam teraz jeździ Robert. Dla mnie pasjonowanie się F1 ma nadal sens. wink.gif
Co do patriotyzmu to Robert jest akuratnie najgorszym przykładem dla "Prezesa" bo np. za Justysię czy Adasia (czyt. Kowalczyk, Małysz) za kazde zwycięstwo PZN (czytaj Polski Związek Narciarski) otrzymywały $$$ a za Roberta nikt i nic...tak że kibicowanie Robertowi to na pewno dla "Prezesa" nie jest przejaw patriotyzmu. wink.gif
Poza tym na potrzeby tego forum mogę się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. tongue.gif

--------------------
F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :)

+Quote Post
yotomeczek
post Fri, 16 Dec 2011 - 14:04
Post #885

Forum Killer

CYTAT(bracus @ Fri, 16 Dec 2011 - 13:55) *
A właśnie ten fakt świadczy o tym że nie jestem "sezonowy" jak 70% kibiców F1 w PL bo tam teraz jeździ Robert. Dla mnie pasjonowanie się F1 ma nadal sens. wink.gif
Co do patriotyzmu to Robert jest akuratnie najgorszym przykładem dla "Prezesa" bo np. za Justysię czy Adasia (czyt. Kowalczyk, Małysz) za kazde zwycięstwo PZN (czytaj Polski Związek Narciarski) otrzymywały $$$ a za Roberta nikt i nic...tak że kibicowanie Robertowi to na pewno dla "Prezesa" nie jest przejaw patriotyzmu. wink.gif
Poza tym na potrzeby tego forum mogę się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. tongue.gif

No jak się nic nie zainwestowało w Roberta to dziwnym byłoby oczekiwać profitów, jak wspiął się wysoko.
A co do zgłoszenia do "prezesa" to raczej nie chodziło o ROberta laugh.gif

--------------------
Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy

+Quote Post
caro
post Fri, 16 Dec 2011 - 15:45
Post #886

Forum Killer

To prawda, jeszcze płacić leśnym dziadkom z PZM-otu ? Za co ?

+Quote Post
dzikidaniel
post Fri, 16 Dec 2011 - 15:58
Post #887

Frequent User

No jak to za co? Za to że myśleli przyszłościowo i specjalnie nie zapewnili Robertowi warunków w PL by mógł się za granicą rozwijać laugh.gif

+Quote Post
gość_bezduszny_*
post Fri, 16 Dec 2011 - 16:17
Post #888

CYTAT(dzikidaniel @ Fri, 16 Dec 2011 - 15:58) *
No jak to za co? Za to że myśleli przyszłościowo i specjalnie nie zapewnili Robertowi warunków w PL by mógł się za granicą rozwijać laugh.gif

Retoryka godna samego Grzegorza Lato laugh.gif

+Quote Post
guest_z
post Sat, 17 Dec 2011 - 10:26
Post #889

eMpowered

Niektórzy kibice zaczynają naliczać lata stażu od momentu, kiedy mamusia pierwszy raz usadziła ich na nocniczku przed telewizorem. tongue.gif Żadnych insynuacji jednak. biggrin.gif

A w temacie najbardziej nas interesującym - Kubica rozstał się z dr Ceccarellim. Temu ostatniemu BMW zaproponowała nadzór nad ich kierowcami występującymi w DTM.

+Quote Post
PioterW
post Sat, 17 Dec 2011 - 14:14
Post #890

Administrator

... nawet już się nie zastanawiałem CZY ktoś o tym wspomni w tym temacie, tylko KTO laugh.gif
Byłaś najszybsza, moje gratulacje smile.gif

--------------------

+Quote Post
Porszak
post Sat, 17 Dec 2011 - 19:46
Post #891

Forum Homee

dobrze ze odchodzi teraz, a nie wczesniej. teraz robert jest juz na ostatniej prostej i pewnie brak dr mu nie zaszkodzi

--------------------
„Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver

corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl

+Quote Post
Purchawa
post Tue, 27 Dec 2011 - 13:01
Post #892

User

Ferrari: No problem with drivers
Finally, the name is Robert Kubica . "He is also a possibility. We'll have to see how he comes back after his accident."
http://translate.google.pl/translate?hl=pl...en-4196206.html

Jeszcze pare dni temu Montezemolo zapzeczal, teraz Robert juz jest opcja?

--------------------
Duże, średnie i średnio małe...
Moc dostarcza - Master's Tuning
Octavia Club Polska

+Quote Post
kiwi
post Tue, 27 Dec 2011 - 23:49
Post #893

Forum Homee

Wiadomość dobra wink.gif

Panowie pytam z ciekawości do kiedy fizycznie Roberta obowiązuje(obowiązywała) umowa z Renią ??
Bo jeżeli do końca roku ,to pewnie sporo nowych spekulacji pojawi się na początku 2012 roku wink.gif

--------------------
quattro

+Quote Post
k11
post Tue, 27 Dec 2011 - 23:59
Post #894

Administrator

IIRC do końca tego roku.

r.

--------------------
e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć

+Quote Post
kiwi
post Wed, 28 Dec 2011 - 07:22
Post #895

Forum Homee

O widzisz to sporo się wyjaśni za parę dni wink.gif

--------------------
quattro

+Quote Post
Driveros
post Wed, 04 Jan 2012 - 22:41
Post #896

eMpowered

Co tu tak cicho? wszyscy zapomnieli już o RK?

+Quote Post
cubus1
post Wed, 04 Jan 2012 - 23:07
Post #897

Super User

Spójrz na niektóre blogi w tematyce wiadomej...nic poza wzajemnym opluwaniem się komentujących wpisy bloggerów. Cecarelli dał ostatnio mały wywiad do jakichś włoskich mediów. Ogólnie, jego ton wypowiedzi był pozytywny, z zastrzeżeniem, że potrzeba czasu na regenerację nerwów. Ale jak jest naprawdę, tego nie wiemy i się nie dowiemy póki Morelli lub Robert nie powiedzą czegoś oficjalnie i konkretnie. Wiem, że każdemu jest ciężko, ale chyba potrzeba czasu i cierpliwości. Lagadula jest tu na Forum, ale myślę, że nie można go naciskać w żaden sposób o wyjawienie jakichś informacji bo w końcu walka Roberta o powrót do ścigania jest jego prywatną walką i nikomu nic do tego. Przyzwyczaiłem się już do tego, przez te parenaście lat kibicowania Robertowi, że jest bardzo powściągliwy jeśli chodzi o kontakty z mediami etc.
Jedno utkwiło mi w pamięci...Robert kiedyś powiedział, że jeśli robić coś wielkiego to lepiej robić to cicho żeby potem zaskoczyć wynikiem. Nie był to cytat, ale sens tego powiedzenia uchwyciłem. Pozdro:)

+Quote Post
Driveros
post Thu, 05 Jan 2012 - 22:11
Post #898

eMpowered

CYTAT(cubus1 @ Wed, 04 Jan 2012 - 23:07) *
nic poza wzajemnym opluwaniem się komentujących wpisy bloggerów.

To chyba przez ten brak informacji, ludziom zaczyna odbijać huh.gif ja też już zaczynam się poddawać, liczę jeszcze, że w tym miesiącu czegoś się dowiemy.. W końcu Robert miał wystąpić publicznie ale co z tego będzie ? dry.gif

+Quote Post
Porszak
post Fri, 06 Jan 2012 - 09:53
Post #899

Forum Homee

cierpliwość to jedna z największych cnót wink.gif

--------------------
„Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver

corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl

+Quote Post
Driveros
post Wed, 11 Jan 2012 - 18:47
Post #900

eMpowered

Co za pech :/ ku*wa

Coś znowu mu się stało

http://www.omnicorse.it/magazine/14528/kub...do-sul-ghiaccio