Shoutbox 0 nowych PW 

351 Stron V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Robert Kubica, kariera i dyskusje na ten temat.
Sev
post Tue, 29 Nov 2011 - 11:35
Post #841

Super User

Spadek formy LRGP byl po części spowodowany utrudnionym rozwojem wymyślnego monocoqe'u i podłogi z wydechem pod tyłkiem kierowcy. Nie stawiałbym krzyżyka na zespole w następnym sezonie (sezonach).

Mam wrażenie że całe to zamieszanie "milczenia" miało na celu jakby zniechęcenie LRGP do przedłużenia kontraktu z RK, a to że pojawił się Kimi w zespole świadczy o tym że tak też się stało i to ze strony zespołu a nie RK. Nie wiemy jakie zapiski, kruczki i inne teksty z gwiazdką były w kontrakcie. Tym samym RK ma w zasadzie już wolną rękę... jakkolwiek to brzmi wink.gif

Jeszcze miesiąc i wszystko się zacznie klarować wink.gif

--------------------
Project FiA 6Y20VT - v 1.5
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Tue, 29 Nov 2011 - 11:35
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
mally
post Tue, 29 Nov 2011 - 11:58
Post #842

Super User

Poczekamy zobaczymy...

--------------------
....Fabia RS.....190/400

+Quote Post
Mr.
post Tue, 29 Nov 2011 - 12:23
Post #843

Rookie

Szkoda...
http://f1.wp.pl/kat,101074,title,Domenical...ml?ticaid=1d77d

--------------------
NO HONDA NO FUN!!!:)

+Quote Post
greenhorn
post Tue, 29 Nov 2011 - 12:53
Post #844

Super User

Kto myśli że Kubica + Raikkonen to byłby najbardziej cool zestaw kierowców w F1 ręka w górę! biggrin.gif

Na skali Top Gear Cool Wall byliby poniżej sub-zero:)

"I was having a shit..."

"w tym sezonie leży prawda jak w ubiegłym sezonie..."

laugh.gif

--------------------
7:39,9
2:35,8
1:37,9

+Quote Post
PioterW
post Tue, 29 Nov 2011 - 13:39
Post #845

Administrator

'... dziwny jesteś wujku'

--------------------

+Quote Post
Marlon
post Tue, 29 Nov 2011 - 13:57
Post #846

Forum Clubber

A nie odnosicie takiego najprostszego wrażenia, że z Kubicy kierowcy F1 to już nie będzie?
Życzę mu jak najlepiej, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że ma po prostu kolejny sezon w plecy, niestety ale przechlapał sobie głupio karierę

--------------------
dragracingowy spiker do wynajęcia ;)

_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g

+Quote Post
subek
post Tue, 29 Nov 2011 - 14:36
Post #847

Forum Killer

Wypadki się zdarzają ale też coś czuje, że do F1 już nie wróci, a jak wróci to raczej nie jako czołowy kierowca, a testowy albo w jakimś kiepskim teamie. Obym się mylił.

--------------------
BMW

+Quote Post
SajneK
post Tue, 29 Nov 2011 - 14:40
Post #848

Forum Clubber

Ja nie chciałem rozpętać burzy ale niestety już mi się tak od pół roku wydawało... hamiltona, alonso czy vettela nie przegoni, za wiele już stracił... Oczywiście chciałbym się pomylić jak nigdy!

--------------------
Lexus IS200t

+Quote Post
rdk
post Tue, 29 Nov 2011 - 15:32
Post #849

Rookie

spokojnie Panowie... myślę że nic jeszcze nie jest przesądzone, bo tak zastanawiając się na chwilę - granie tak ostro i wypowiadanie się w takim tonie jak Morelli mając wiedzę że KUB się nie nadaje do jazdy w F1 to byłby strzał w kolano. Wszystko jest owiane tajemnicą, może zbyt dużą, aczkolwiek nie ma co przesądzać że się nie nadaje, że nie dogoni, skill'a się ma i już. Wiadomo - jakby doszło do tego, że drugi rok przesiedzi w poradni rehab. to nic dobrego to nie wróży, ale myślę że to daleko idące nadinterpretacje i scenariusze, które obóz RK raczej nie bierze pod uwagę [mając na względzie ich wypowiedzi]

+Quote Post
Purchawa
post Tue, 29 Nov 2011 - 16:17
Post #850

User

CYTAT(greenhorn @ Tue, 29 Nov 2011 - 12:53) *
Kto myśli że Kubica + Raikkonen to byłby najbardziej cool zestaw kierowców w F1 ręka w górę! biggrin.gif

Na skali Top Gear Cool Wall byliby poniżej sub-zero:)

"I was having a shit..."

"w tym sezonie leży prawda jak w ubiegłym sezonie..."

laugh.gif

Reka w gorze! biggrin.gif
To bylby najmniej medialny duet w hostorii F1. wink.gif

Lotus nie skresla Kubicy: http://www.pitstopf1.pl/Artykul.82+M549cf98cea9.0.html

--------------------
Duże, średnie i średnio małe...
Moc dostarcza - Master's Tuning
Octavia Club Polska

+Quote Post
artix
post Tue, 29 Nov 2011 - 17:30
Post #851

Moderator

To cisza przed burza , bo czy wroci czy nie, burza bedzie i tak ogromna !

--------------------
E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft

+Quote Post
TJung
post Tue, 29 Nov 2011 - 17:34
Post #852

Forum Clubber

Muszę przyznać, że jako kibic czuję się już oszukany. Za chwilę minie rok, a my wciąż nie mamy żadnych konkretów. To najbardziej nie w porządku w stosunku do nas - kibiców.
Pewnie wielu za jakiś czas stanie się obojętne, czy Robert wróci czy nie, bo tak długa cisza pozwoli o nim zapomnieć. Po prostu.

+Quote Post
Kras
post Tue, 29 Nov 2011 - 18:39
Post #853

Forum Clubber

Przeciez to wszystko jest gra i polityka. Oczywiste, ze nie odslania sie kart.

--------------------
Kra$
And JDM again... :)

+Quote Post
rallyfan
post Tue, 29 Nov 2011 - 18:39
Post #854

Super User

CYTAT(TJung @ Tue, 29 Nov 2011 - 17:34) *
Muszę przyznać, że jako kibic czuję się już oszukany. Za chwilę minie rok, a my wciąż nie mamy żadnych konkretów. To najbardziej nie w porządku w stosunku do nas - kibiców.
Pewnie wielu za jakiś czas stanie się obojętne, czy Robert wróci czy nie, bo tak długa cisza pozwoli o nim zapomnieć. Po prostu.

Nie no nie popadajmy w pesymizm. Ja wierzę że Robert wróci, jestem tego pewien. Gwarantuje wam że kibice o nim nie zapomnieli, okazyjni pewnie tak ale jest masa ludzi którzy o nim pamiętają i mu dobrze życzą. Pamiętam jak się dowiedziałem że Robert miał wypadek, i jak pier$% w radiu że grozi mu amputacja dłoni czy ręki i jak wszędzie o tym mówiono. Cały czas wszystkim powtarzałem że Roberta ,,poskładają" i będzie sprawny.Teraz mówię że Robert wróci do F1, jeśli nie z początkiem sezonu to w połowie. Tacy sportowcy jak Kubica zdarzają się bardzo rzadko -skromny, zdolny z sukcesami ostatnio taki sportowcem był Adam Małysz. Robert wróci.

+Quote Post
specnaz14
post Tue, 29 Nov 2011 - 18:42
Post #855

Forum Killer

Ja jako kibic Kubicy mam caly czas ogromna nadzieje ze wroci i bedzie jezdzil dalej tak skutecznie jak wczesniej.
I bede w to wierzył do momentu kiedy wypłyna jakies oficjalne informacje z wiarygodnego zrodła, kiedy i czy w ogole wroci do F1. Najlepiej by było zeby sam Kubica "powiedział" co sie dzieje i jak.
Także Panowie nie upadajcie duchem:)

+Quote Post
dzikidaniel
post Tue, 29 Nov 2011 - 18:46
Post #856

Frequent User

Pitu pitu. Kimi nie jeździł 2 lata w bolidzie i się nadaje a Robert po sezonie nie? Ręka ręką ale nie przesądzajmy o skilu zawodnika po sezonie bez jeżdżenia. W głowę nie dostał więc to co najważniejsze nietknięte.

Co do powrotu to znając Roberta to by nie zgodził się na gadanie że wróci jeśli takiej opcji by nie było. Choćby z tego powodu że jakoś nigdy nie kierował się kasą (a o to można jedynie pograć jeśli nie ma zamiaru/możliwości powrotu). Styczeń już za troszkę ponad miesiąc więc dożyjemy i się dowiemy smile.gif

+Quote Post
Marlon
post Tue, 29 Nov 2011 - 18:50
Post #857

Forum Clubber

To trwa za długo. Oczywiście, że robi się szum, bo na reklamach ciągle jeszcze można zarobić. Strzalem w stopę by było, gdyby powiedzieli: No dobra, to koniec, składamy kwity, nara. Więc dopóki da się, ciągną bajkę, ze wróci, najlepiej do Ferrari, i zakasuje wszystkich. Nie ukrywam że nigdy nie byłem wielkim fanem, bo dla mnie F1 to nie sport, ale dla zwyklych zjadaczy chleba zaczyna to wyglądać coraz gorzej.

--------------------
dragracingowy spiker do wynajęcia ;)

_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g

+Quote Post
specnaz14
post Tue, 29 Nov 2011 - 18:51
Post #858

Forum Killer

Ferrari juz sie wypowiedziało na ten temat:P
PS. F1 to nie sport? W takim razie co?

+Quote Post
Koniu
post Tue, 29 Nov 2011 - 19:53
Post #859

Forum Killer

Wypowiedź Dommenicali można brać tak samo poważnie, jak każdą inną wiadomość ze świata F1. Wystarczy przypomnieć sobie ostatnią historię z przejęciem Force India, jak Vijay Mallya dzień przed przejęciem teamu przez Sahara zaprzeczał że jakikolwiek sprzedaż zespołu będzie miała miejsce.

--------------------
koniu.net | Gorechristmas.carbonmade.com | koniu.digart.pl | teksaschainsaw.blogspot.com

+Quote Post
cowboy
post Tue, 29 Nov 2011 - 19:57
Post #860

Administrator

tak samo Ferrari zaprzeczało ze dogadują się z Alonso.... a juz był kontrakt podpisany

ja sie ciesze ze Kimi wrócił, w sumie bedzie komu kibicowac dopóki Robert nie wróci...ciekawe czy Renault zakupiło maszyne do lodów.. wink.gif ?
s
sa jakies niesmiałe doniesienia ze jednak moze Ribert wrócić do Lotusa... Pietrow dostał czas do 10 grudnia na zaakceptowanie warunków... czyli kasa od sponsorów Raikkonena (jakies banki katarskie) widać jest lepsza niz od Ruskich smile.gif

tak naprawde to nic nie wiemy, co chwile są sprzeczne informacje, to jak poker... zobaczymy czy Morelli ma mocne karty czy blefują i kto i kiedy powie sprawdzam... póki co to nie ma sie co ekscytować, trzeba czekac

--------------------

+Quote Post

351 Stron V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 09:17