![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Może dla nas nie ma znaczenia... my patrzymy na to z innej perspektywy
ale reakcja Morelli'ego jest zastanawiająca |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
jasna dupa i kamieni kupa
a co ma robić agent, mówić że jest słabo, taka jego rola żeby przedstawiał optymistyczną wersję dla mnie sprawa jest jasna, Morelli musi miec podstawy do optymizmu, Lotto również musi mieć podstawy do podpisania umowy sponsorskiej, zaczynają sie ruchy w celu podpisania dobrego kontraktu na przyszły sezon ![]() cos sie mówi że za Heidfelda ma wleciec Bruno Senna - bedzie to tańsze dla LRGP podobno mozliwe sa jeszcze jakies ruchy wymiany miejsc z Felipe Massą, Buttonem i Kubicą (o ile wróci w pełni formy) a filmiki i zdjęcia z Faktu mam w głębokim poważaniu, kiedy one zostały zrobione.. -------------------- |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
wole dostawać info od agenta, który pewnie raz na tydzień rozmawia z Robertem, na bieżąco ma wgląd w opinie lekarzy niz bazowac na spy foto z faktu
![]() juz tam powstały całe ekspertyzy fachowców co na podstawie tych fotek oceniają przykurcze i zaniki mięsni itd.. Morelli moze troche ubarwiać ale nie moze podawać nieoprawdziwych informacji... jak sie zaczyna mówić o powrocie Roberta do F1 coraz wyraźniej to muszą byc ku temu podstawy pamietajmy że całe zamieszanie wynikneło z tego że Lotto zaprosiło Moreliego żeby ogłosić sponsoring, ja tam sie nie znam ale mysle że Lotto nie podpisywało by umowy sponsorskiej z człowiekiem który nie wróci do sportu, takie są fakty i to przemawia za tym że jest dobrze i bedzie dobrze kto zatem wg Ciebie podaje teraz prawdziwe informacje nt stanu zdrowia ? nawet Boulier mówił że powrót jest mozliwy na ostatnie GP... teraz to juz chyba zaczynają sie rozmowy o przyszłym sezonie i bedzie sezon ogórkowy niedługo -------------------- |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
cowboy, nie wiem po co się napinasz...
nie rozpatruj tego na zasadzie zero-jedynkowej czy prawda-fałsz chodzi o podanie informacji i prawdziwych i prawdziwych-ubarwionych zdjęcia są jakie są.. i każdy widział. jakiś cel jest, o którym my nie wiemy (i się dowiemy) by powiedzieć, że są to zdjęcia stare. i o to mi chodzi |
|
|
![]()
|
|
nie napinam sie
zdaje sobie sprawe że Morelli jest agentem nie wiem kto moze mieć prawdziwe informacje i sie z nimi podzieli jest pare osob doskonale zorientowanych ale te osoby na pewno nie mówią wszystkiego mediom jak jest prawda pewnie lezy po środku a nam pozostaje czekać z nadzieją że bedzie dobrze kolejne oficjalne komunikaty lekarzy są raczej umiarkowanie pozytywne ale juz raczej jest pewne że Robert wróci raczej do pełnej sprawności wystarczającej do normalnego życia, czy na tyle żeby dalej wyczynowo uprawiać sport? mam nadzieje ze tak -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Czekać, ćwiczyć cierpliwość. Tylko to zostało.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
kurde teraz bedziemy 2 tygodnie sie zastanawiać nad datą zdjęc ?! Trochę śmieszna była ta dyskusja o zdjęciach. Miało nie być pudelka i innych nie sprawdzonych informacji, a było roztrząsane czy zdjęcia są z "wczoraj" czy z przed tygodnia ![]() Właśnie o tym pisałem kilka stron wcześniej. Zdjęcia nakręciły tylko rozmowy w stylu "co było pierwsze jajo czy kura" i nic sie dzięki tym fotografiom nie dowiedzieliśmy. Wprowadzono jeszcze większy zamęt i dezinformacje i to było celem Faktu, bo teraz każda nowa informacja o Kubicy będzie pracowała na zwiększoną sprzedaż ich gazety. Fani będą chcieli znaleźć odpowiedzi na pytania które zadajemy sobie nawzajem własnie m.in. na podstawie tych zdjęć i tak właśnie podaż zaspokoi rosnący popyt na "wiedze". A i tak o stanie zdrowia Roberta dowiemy się w jego oficjalnym, autoryzowanym wywiadzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
-------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT Lotus Renault nie dysponuje własnym symulatorem, więc Robert Kubica zapewne skorzysta z pomocy Ferrari i będzie ćwiczył we włoskim Maranello. no tak Ferrari zaproponowało Kubicy symulator ale na jednym z for wyczytałem plotke, że także RedBull proponował że chętnie uzyczy swój symulator ![]() fajnie że są ekipy, które chcą pomóc wrócić Robertowi na tor ![]() ![]() btw: Lagadula jak czytasz i masz możliwość to przekaż zyczenia Robertowi , pewnie całe forumu zyczy powrotu w tym sezonie i trzyma kciuki ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Tak cowboy dobry pomysł
![]() Wiecie co, wiem że uprawię w tym miejscu bicie piany ale wydaje mi się, że Robert "poradzi" sobie jeśli chodzi o trening a na brak propozycji chyba narzekał nie będzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
myslisz z RBR czy Ferrari z dobrego serca oferują cwiczenia na symulatorze ? choć u Ferrari to moze tam Moreli załatwił...
bedą mieli info z pierwszej ręki na podstawie "telemetrii" z symulatora na temat mozliwości powrotu Roberta.... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Wiem co myślisz i osobiście wolałbym żeby pojeździł dla któregoś z tych zespołów niż w LR
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
myslisz z RBR czy Ferrari z dobrego serca oferują cwiczenia na symulatorze ? choć u Ferrari to moze tam Moreli załatwił... Parę słówek dodatkowo może Ferdek A. szepnął komu trzeba na ucho ![]() ![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Nad Interlagos kraży duch Senny, więc powrót mamy zjawiskowy...
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Oby tylko Senna (ani Nick inny) nie jeździł na tym torze w samochodzie Kubicy
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 01 December 2007 Skąd: Warszawa, warszawa, warszawa - CWKS Legia ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 21 May 2008 ![]() |
heh:)
![]() |
|
|
![]()