Shoutbox 0 nowych PW 

351 Stron V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Robert Kubica, kariera i dyskusje na ten temat.
kebi
post Mon, 13 Jun 2011 - 08:30
Post #681

User

27 aktualnych zdjęć Kubicy .

http://www.fakt.pl/Kubica-wraca-do-zdrowia...y,106167,1.html

--------------------
@rcw.waw.pl 58.41, rspw 1.23,5 @e30
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 13 Jun 2011 - 08:30
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
PioterW
post Mon, 13 Jun 2011 - 08:51
Post #682

Administrator

Nie spodziewałem się, że ktoś kiedyś wklei tu link z Faktu laugh.gif ... ale w sumie czemu nie smile.gif

--------------------

+Quote Post
kebi
post Mon, 13 Jun 2011 - 09:47
Post #683

User

CYTAT(PioterW @ Mon, 13 Jun 2011 - 08:51) *
Nie spodziewałem się, że ktoś kiedyś wklei tu link z Faktu laugh.gif ... ale w sumie czemu nie smile.gif

ja tez sie nie spodziewałem smile.gif mam nadzieje ze nie dostane bana wink.gif

--------------------

+Quote Post
Sev
post Mon, 13 Jun 2011 - 10:12
Post #684

Super User

Optymistyczne smile.gif

--------------------
Project FiA 6Y20VT - v 1.5

+Quote Post
artix
post Mon, 13 Jun 2011 - 13:56
Post #685

Moderator

ta reka nie wyglada dobrze na tych zdjeciach , ale obym sie mylil

--------------------
E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft

+Quote Post
PioterW
post Mon, 13 Jun 2011 - 14:18
Post #686

Administrator

Może właśnie dlatego Robert nie chciał ujawniać wczesniej zdjęć, ani w żaden inny sposób upubliczniac swojego stanu zdrowia, żeby ustrzec się wkur ... irytujących komentarzy i spekulacji w mediach na temat jego przyszłości w F1, choć jak pamiętamy i tak się one pojawiały.

--------------------

+Quote Post
cowboy
post Mon, 13 Jun 2011 - 15:19
Post #687

Administrator

poza tym zdjęcia chyba nie są aktualne, bo przecież juz chodzi bez kul wink.gif

jutro Robert ma byc na imprezie promującej honorowe krwiodawstwo wiec sie ujawni wink.gif

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-wsp...,wiadomosc.html

ale faktem jest ze fakt był pierwszy wink.gif ciekawe jak weszli w posiadanie tych zdjęc i ile za nie dali... bo chyba nikt nie miał tego wczesniej

--------------------

+Quote Post
cubus1
post Mon, 13 Jun 2011 - 22:44
Post #688

Super User

Zdjęcia nie są bardzo aktualne, więc tylko można cieszyć się jeszcze bardziej smile.gif

+Quote Post
kebi
post Tue, 14 Jun 2011 - 17:09
Post #689

User

CYTAT(cowboy @ Mon, 13 Jun 2011 - 15:19) *
poza tym zdjęcia chyba nie są aktualne, bo przecież juz chodzi bez kul wink.gif

jutro Robert ma byc na imprezie promującej honorowe krwiodawstwo wiec sie ujawni wink.gif

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-wsp...,wiadomosc.html

ale faktem jest ze fakt był pierwszy wink.gif ciekawe jak weszli w posiadanie tych zdjęc i ile za nie dali... bo chyba nikt nie miał tego wczesniej

CYTAT(cubus1 @ Mon, 13 Jun 2011 - 22:44) *
Zdjęcia nie są bardzo aktualne, więc tylko można cieszyć się jeszcze bardziej smile.gif

zastanawiam sie skąd snujecie wnioski ze sa nieaktualne ? macie jakies wiarygodne informacje , czy tylko bijecie piane niepotrzebnie ?

--------------------

+Quote Post
cubus1
post Tue, 14 Jun 2011 - 23:36
Post #690

Super User

Kurcze, nawet pogoda wink.gif hehe

+Quote Post
PioterW
post Wed, 15 Jun 2011 - 09:38
Post #691

Administrator

Wg tvn24 (tak, wiem wiem) to są aktualne zdjęcia.

--------------------

+Quote Post
no_fear
post Wed, 15 Jun 2011 - 10:01
Post #692

Frequent User

http://www.youtube.com/watch?v=l6b1GmxnJuk

--------------------
Sklep przeniesiony poza forum.

+Quote Post
cowboy
post Wed, 15 Jun 2011 - 12:07
Post #693

Administrator

CYTAT(kebi @ Tue, 14 Jun 2011 - 17:09) *
zastanawiam sie skąd snujecie wnioski ze sa nieaktualne ? macie jakies wiarygodne informacje , czy tylko bijecie piane niepotrzebnie ?

gdzie Ty widzisz tu bicie piany, weź sobie daj na luz z takimi komentarzami i nie rób niepotrzebnego zamieszania

zdjęcia są sprzed tygodnia z 9 czerwca jak podał fakt i tvn24

--------------------

+Quote Post
iacoski
post Wed, 15 Jun 2011 - 15:11
Post #694

Frequent User

Konferencja z Daniele Morelli, na żywo (tylko text)(zaczęła się o 14.30)

http://www.eurosport.pl/formula-1/chat.sht...atid=b54d8358b2

EDIT - zapis całości

CYTAT
W Polsce mówi się, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Bardzo się cieszę, że Lotto jest lojalnym partnerem, który wspiera mnie w dobrych czasach i w trakcie trudnych momentów. Chcę wrócić na tor jeszcze silniejszy niż dotąd. Bardzo mocno pracuję nad powrotem za kierownicę. Wierzę, że wkrótce razem z Lotto dam fanom radość wygrywania" - to oświadczenie Roberta przeczytane po polsku przez Morelliego.

- Robert nie mógł dzisiaj być tutaj z nami. Miał siedzieć na tym miejscu. Zapewniam, że już wkrótce będziemy mogli z nim porozmawiać w cztery oczy i Robert wróci do kokpitu - dodał właśnie Daniele.

- Trend jest pozytywny. Nie ma komplikacji. Robert wykonuje plan, który został wskazany przez specjalistów. Wszystko idzie w terminie i zgodnie z planem. Wszyscy widzieli zdjęcia Robeta i mogę Wam powiedzieć, że fotki były robione kilka tygodni temu. Teraz Robert czuje się o wiele lepiej. Nie chodzi już przy pomocy laski - powiedział Morelli

- Wczoraj Robert przeszedł ostatnią operację, która miała na celu poprawienie sprawności ręki. Chodziło o oczyszczenie ścięgien, aby ręka palce mogły się otwierać. Wszystko odbyło się zgodnie z planem. Funkcjonalność jego ręki jest prawie całkowita.

- Mimo tych pozytywnych wieści, to nie znaczy, że szybko go zobaczymy za kierownicą. W sierpniu dokładnie będziemy mogli poznać datę powrotu Roberta.

- Sytuacja jest bardzo konkretna. Jakiekolwiek opinie wyrażane przez opinie trzecie nie są prawdziwe. To my mamy pełnię wiedzy - dodał Daniele odnosząc się do słów Lopeza, że Kubica będzie tylko jeździł w piątkowych treningach.

- Robert sam będzie wiedział, czy jest w stanie jeździć. Celem, a nie marzeniem jest powrót na co najmniej jeden weekend Grand Prix. Jeśli Robert nie będzie jeździł w tym sezonie, to może nie znaczyć, że nie usiądzie w kokpicie dlatego, że nie jest w stanie, ale po prostu nie będzie dla niego miejsca.

- Znam Roberta prawie od 10 lat. Od razu wiedziałem, że będzie świetnym zawodnikiem i zrobi wszystko, aby wygrywać we wszystkim, co robi. On jest nie tylko utalentowany, ale wie, że ciężka praca jest najważniejsza, aby zwyciężać. To jest typowe dla prawdziwych mistrzów.

- Jest w Europie kilka wysokiej klasy symulatorów, które Robert może używać. To nie jest problem. Teraz nie myślimy, że on potrzebuje długiej jazdy na symulatorze. To tylko jest potrzebne na początku, tak wirtualnie - mówi MOrelli.

- Jest jeszcze wiele wyścigów do końca i nic dziwnego że Heidfeld nie chcę oddawać swojego miejsca w zespole. Na razie jest za wcześnie, aby spekulować jak będzie wyglądał powrót Roberta do zespołu. Kubica nie powinien mieć problemów ze znalezieniem sobie miejsce w jakieś ekipie, niekoniecznie z Lotus Renault - dodaje Morelli.

- Nie mogę powiedzieć, czy Robert jeździł już samochodem drogowym, bo lekarze się na mnie zdenerwują - dodaje.

Nie chcemy wykonywać oficjalnych zdjęć Roberta. Nawet jesteśmy zadowolony, że fotki były robione z ukrycia. Nie możemy powiedzieć, kiedy zobaczymy go oficjalnie.

Kontrakt zawsze obowiązuje na cały sezon. Umowa Roberta obowiązuje na cały rok.

Plan przygotowań po jeździe symulatorem jest już przygotowany. Nie jest to coś, czego musimy się sztywno trzymać. Wszystko można zmieniać w zależności od aktualnej sytuacji Roberta. Trzeba pamiętać, że są ograniczenia w prowadzeniu testów. Można prowadzić bolid co najmniej dwuletni - dodaje.

Robert w Savonie zaangażował się w akcję promującą oddawanie krwi, ale to jest związane z tym, co się działo. To jednorazowa akcja, która ma na celu wsparcie i odwdzięczenie się za opiekę w Pietra Ligure - dodawał.

Robert cały czas ma ważny kontrakt z Lotus-Renault.

Pytanie od nas: Czy Robert zostanie w Renault? Obecnie mamy dopiero czerwiec, ale nie wykluczam żadnej opcji. We wrześniu będziemy wiedzieli więcej. Naprawdę trudno powiedzieć jakie są szanse, że zostanie. Czy to jest 50 % czy więcej.

Kubica dalej będzie startował w rajdach. Dlaczego nie? Robił to dla przyjemności, ale teraz jest najważniejsze, aby wrócił do F1

Wsparcie jakie Robert otrzymuje z całego świata bardzo mu pomaga. Ostatnio widzieliśmy wielką polską flagę w Kanadzie. Nie oglądał wszystkich wyścigów w tym sezonie, ale wie, że wielu ludzi go wspiera. To daje mu dużo radości. Zawsze sportowiec, który nie startuje boi się, że zostanie zapomniany. Ale widać, że wsparcie nie maleje.

A jak wyglądają stosunki Daniele z szefem Lotus Renault. Ostatnio nie były ponoć najepsze i pojawiały się tarcie?
- Gdybym nie miał żadnych spięć z Erikiem Boullierem, to oznaczałoby, że jestem słabym menedżerem i niedobrze zajmuję się moim zawodnikiem. Nie mam problemów z nim. On bardzo tęskni za Robertem. Wszystko jest w porządku - powiedział eurosport.pl Morelli.

Robert jest jeszcze słaby. Wiadomo, że mięśnie mu zankły. Teraz proces rehabilitacji wyprzedza plan o dwa tygodnie. On jest osobą młodą i zdesperowano. Dochodziło do sytuacji, że persolnel musiał go powstrzymywać, bo Robert chciał za bardzo. Nie należy się spieszyć. Nie ma znaczenia, czy wróci tydzień później czy wcześniej. Nie można przetrenowywać organizmu - dodał Włoch.

Zapewniam, że następnym razem zamiast mnie pojawi się Robert Kubica - powiedział na koniec Daniele Morelli.

--------------------
www.iacoski.com - grafika motoryzacyjna

+Quote Post
yotomeczek
post Wed, 15 Jun 2011 - 15:24
Post #695

Forum Killer

"Trend jest pozytywny. Nie ma komplikacji. Robert wykonuje plan, który został wskazany przez specjalistów. Wszystko idzie w terminie i zgodnie z planem. Wszyscy widzieli zdjęcia Robeta i mogę Wam powiedzieć, że fotki były robione kilka tygodni temu. Teraz Robert czuje się o wiele lepiej. Nie chodzi już przy pomocy laski - powiedział Morelli."

"Nie mogę powiedzieć, czy Robert jeździł już samochodem drogowym, bo lekarze się na mnie zdenerwują - dodaje."

"Teraz proces rehabilitacji wyprzedza plan o dwa tygodnie."

smile.gif

--------------------
Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy

+Quote Post
mally
post Wed, 15 Jun 2011 - 19:15
Post #696

Super User

CYTAT(cowboy @ Wed, 15 Jun 2011 - 12:07) *
gdzie Ty widzisz tu bicie piany, weź sobie daj na luz z takimi komentarzami i nie rób niepotrzebnego zamieszania

zdjęcia są sprzed tygodnia z 9 czerwca jak podał fakt i tvn24

Przed chwilą w TVN podawali że zdjęcia i film są z przed paru tygodni....

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Zdjecia-Ku...,wiadomosc.html

--------------------
....Fabia RS.....190/400

+Quote Post
PioterW
post Wed, 15 Jun 2011 - 19:52
Post #697

Administrator

sprzed tygodnia, czy trzech, to bez znaczenia

--------------------

+Quote Post
Honada
post Wed, 15 Jun 2011 - 20:09
Post #698

Forum Homee

I po co te zdjęcia upublicznili? We Włoszech byłem na początku kwietnia i rozmawiałem z mieszkańcami w bloku w którym wynajmowałem mieszkanie. Oni są zdziwieni, że nasi "dziennikarscy reprezentanci" w postaci Faktu i TVN tak szturmowali oddział Kubicy zaraz po wypadku, że nie okazali żadnego współczucia rodzinie i poczucia dobrego smaku w zaistniałej sytuacji tylko wdzierali sie na siłe na oddział. Teraz z tymi zdjęciami to samo, owszem włoskie media (niektóre) upubliczniły te zdjęcia ale w innym kontekście i na wniosek rodziny nie atakowali aparatem Kubicy z ukrycia.

Ze zdjęciami mogli się wstrzymać, dla chwilowej sensacji podsycają tylko niemerytoryczne rozmowy o tym czy Robert wróci na tor, jak sie sprawuje jego ręką, noga itp. Profesjonalny dziennikarz przekazuje RZETELNE informacje a nie spekulacje.

+Quote Post
PioterW
post Wed, 15 Jun 2011 - 21:09
Post #699

Administrator

Nie usprawiedliwiam mediów, ale popyt rodzi podaż. Gorsze zdjęcia ukazywały się już w prasie. To była raczej tylko kwestia czasu, kiedy zdjęcia Roberta zostaną upublicznione, a te nie są w sumie nawet zbyt drastyczne, więc ja bym nie dramatyzował. Dobrze jest wiedzieć, że Robertowi się poprawia.

--------------------

+Quote Post
cowboy
post Wed, 15 Jun 2011 - 21:30
Post #700

Administrator

CYTAT(mally @ Wed, 15 Jun 2011 - 19:15) *
Przed chwilą w TVN podawali że zdjęcia i film są z przed paru tygodni....

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Zdjecia-Ku...,wiadomosc.html

tvn to podał juz po konferencji Moreliego wink.gif

czyli jednak miałem racje z kolegą że to nieaktualne zdjecia i zadne tam bicie piany wink.gif

niewazne, najwazniejsze ze sie Robertowi poprawia, kolejna operacja usunięcia zwapnien sie udała i juz raczej pewne że wróci do zdrowia i miejmy nadzieje za kierownice bolidu F1 oraz mam nadzieje na rajdowe trasy !

wywiad Pałsińskiego z Morellim

http://www.tvn24.pl/-1,1707019,0,1,sprawno...,wiadomosc.html

--------------------

+Quote Post

351 Stron V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Wednesday, 06 August 2025 - 17:36