Shoutbox 0 nowych PW 

351 Stron V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Robert Kubica, kariera i dyskusje na ten temat.
lagadula
post Fri, 08 Apr 2011 - 23:56
Post #581

Forum Homee

Trzymajcie kciuki

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 08 Apr 2011 - 23:56
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
slawo
post Sat, 09 Apr 2011 - 00:28
Post #582

Frequent User

trzymamy smile.gif

--------------------
jest BMW E30 3xxi - power'ed by (ex Bartek Chrzanowski) engine 3.5 turbo - tune up by Maleckis -

skaleczone 328i oraz e39 M5

_http://www.beemka-klub.pl

+Quote Post
Gr00bY
post Sat, 09 Apr 2011 - 02:05
Post #583

Forum Clubber

O fak, Ty to masz jednak stalowe cojones! Cała polska trzyma biggrin.gif

--------------------
WORKSHOP

+Quote Post
Porszak
post Sat, 09 Apr 2011 - 09:22
Post #584

Forum Homee

to bedzie pierwsza wizyta na prawym fotelu od "tamtego' czasu?
trzymamy kciuki, podskoczcie tym pokazac sie do roberta !! tongue.gif

--------------------
„Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver

corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl

+Quote Post
Norbi1
post Sat, 09 Apr 2011 - 21:21
Post #585

Forum Killer

Jak dla mnie dajeci rade na "Elmocie" a pomysł z mazami na evo REWELACYJNY!!!
Jutro na sterfie mam nadzieję swojego maza dołożyć.

--------------------
[b]RS4[/b]

+Quote Post
gość_mst_*
post Sun, 10 Apr 2011 - 22:16
Post #586

CYTAT
Szef stajni z Enstone ujawnił ponadto, jak przebiega rehabilitacja Roberta Kubicy po lutowym wypadku Polaka w rajdzie: „Jesteśmy z nim w ciągłym kontakcie, wszystko u
niego w porządku, sytuacja zmierza ku lepszemu. Jest na drodze do całkowitego wyzdrowienia, ale to naturalnie wymaga czasu”.

http://f1wm.pl/php/news_id-21324.html

+Quote Post
gość_mst_*
post Mon, 18 Apr 2011 - 13:00
Post #587

+Quote Post
pinin
post Mon, 18 Apr 2011 - 23:19
Post #588

Forum Clubber

Kurcze! Nie znam nikogo innego, kto by otrzymał takie wsparcie od tak wielu ludzi!

Lagadula - jakieś nowe wieści? Jak Robertowi idzie rehabilitacja?

--------------------
| Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento

www.facebook.com/dragracingsafety

+Quote Post
bracus
post Tue, 19 Apr 2011 - 09:33
Post #589

Frequent User

CYTAT(lagadula @ Sat, 09 Apr 2011 - 00:56) *
Trzymajcie kciuki

Kuba Ty z Kuzim ? mellow.gif nie wiem czy gratulować...czy nie

--------------------
F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :)

+Quote Post
cowboy
post Tue, 19 Apr 2011 - 11:59
Post #590

Administrator

http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Kubica-nie-...,wiadomosc.html

--------------------

+Quote Post
Joker
post Tue, 19 Apr 2011 - 15:35
Post #591

Forum Clubber

CYTAT(mst @ Tue, 19 Apr 2011 - 15:31) *
Nie słuchajcie tego co mówią w mediach. To dobra rada.

W Japonii nie było trzęsienia ziemi? Bo też tylko w mediach o tym słyszę, z pierwszej ręki do mnie nie dotarło.

Skoro wiesz coś więcej, to nie zostawiaj tego w pół słowach.

+Quote Post
Norbi1
post Tue, 19 Apr 2011 - 15:56
Post #592

Forum Killer

CYTAT(pinin @ Mon, 18 Apr 2011 - 23:19) *
Kurcze! Nie znam nikogo innego, kto by otrzymał takie wsparcie od tak wielu ludzi!

Lagadula - jakieś nowe wieści? Jak Robertowi idzie rehabilitacja?
Przecież nie od dziś z nim jeździ...
Ty obrażał byś się na pieniądze, czy jak bo nie bardzo rozumiem...

--------------------
[b]RS4[/b]

+Quote Post
cowboy
post Tue, 19 Apr 2011 - 16:17
Post #593

Administrator

CYTAT(mst @ Tue, 19 Apr 2011 - 15:31) *
Nie słuchajcie tego co mówią w mediach. To dobra rada.

nie słuchajcie tego co pisza na forach, dobra rada

widziałeś, że to jest wywiad z Czachorskim, a nie domysły i dywagacje dziennikarza ?

--------------------

+Quote Post
PioterW
post Tue, 19 Apr 2011 - 17:31
Post #594

Administrator

tia, ja też wiem, ale nie powiem i w ogóle niczego się ode mnie nie dowiecie ... w ogóle nie wiem po co się odzywałem.

--------------------

+Quote Post
PioterW
post Tue, 19 Apr 2011 - 19:39
Post #595

Administrator

Nie pierwszy raz na forum pojawiły się dwie (pozornie) sprzeczne wiadomości. Każdy ma swój rozum i może sobie sam rozważyć wiarygodność każdej z nich - spekulacje nie są potrzebne.
Nie zmienia to faktu, że Ty nadal dajesz do zrozumienia, że coś "wiesz, ale nie powiesz" - bądź poważny - jak możesz mówić, to mówisz, a jak nie możesz, to siedzisz cicho.

--------------------

+Quote Post
cowboy
post Tue, 19 Apr 2011 - 20:22
Post #596

Administrator

proponuje słuchać wypowiedzi Sokoła, Czachorskiego itd., a mniej spekulacji rodem z Onetu na temat beatyfikacji i podobnych rzeczy

to że Lagadula nie pisze tutaj to zupełnie zrozumiałe...

to że lekarz mówi ze mozliwe jest wyjscie ze szpitala, a to ze np moze Robert chce tam jeszcze zostać nie stanowi dla mnie sprzeczności jesli ma tam dobra opieke i jest odizolowany od wscibskich dziennikarzy

mst: szukasz dziury w całym i mieszasz plotki z faktami, piszesz ze nie nalezy sie sugerować medialnym szumem a sam przytaczasz najwieksze gnioty w stylu wyjazdu na beatyfikację

z mojej strony EOT

--------------------

+Quote Post
240Z
post Wed, 20 Apr 2011 - 03:31
Post #597

SHIFT_oldschool

Radziłbym z dystansem podchodzić do kwestii podnoszonych przez Śmigielskiego. Ten gość wykonuje eksperymenty na żywych organizmach, a jego praktyka z lekarską ma niewiele wspólnego. Sprawdzone organoleptycznie.

Wybaczcie OT, ale jak widzę jak gościu się lansuje na różnych "specjalistycznych" portalach to mi się słabo robi.

+Quote Post
cowboy
post Wed, 20 Apr 2011 - 12:57
Post #598

Administrator

CYTAT(mst @ Tue, 19 Apr 2011 - 21:20) *
Myślisz że wycieczka do Rzymu Roberta nie ma żadnego znaczenia? Dla mnie ma. Jeżeli tam jedzie to znaczy że jest w miarę sprawny i powrócił do normalnego funkcjonowania. Ale jak dla Ciebie to gniot, to szczerze współczuję.

ewentualna wycieczka do Rzymu na beatyfikacje JPII jest prywatną sprawą Roberta Kubicy i każde spekulacje w "prasie" na ten temat są gniotem, tym bardziej ze Kubica raczej strzeze swojej prywatności i np Czachorski tez nie chciał o tym mówić w wywiadzie
jest to prywatna / intymna sprawa każdego człowieka i nalezy to uszanować
To raczej Tobie nalezy sie wspołczucie patrząc na opis warna, bo chyba strasznie emocjonalnie do tego podchodzisz, jak widze na forum udzielasz sie tylko w tym temacie...

Im szybciej nastąpi wycieczka do kliniki Ceccarelliego aby przygotować się za powrót za kółko, tym lepiej. Nie ma po co bez sensu tracić czas na przebywanie w szpitalu. Zadania lekarzy z Santa Corona zostaną z dniem wyjścia zakończone. Wielkie im dzięki za wspaniałą robotę.

aha czyli wiesz co jest do Kubicy najlepsze i w której klinice bedzie mu lepiej ? smile.gif co wiecej wiesz tez że w szpitalu jest tracony czas !

A o kogo wypowiedziach ja mówiłem w mym poprzednim poście proszę pana? Roberta Śmigielskiego czy wróżki z EzoTV? Zresztą nie sugerowałem się tutaj nikogo wypowiedziami w ferowaniu jakichkolwiek wyroków, a jedynie podałem dwie sprzeczności, jakie pojawiły się w wypowiedzi dra Lanzy, w informacjach podawanych przez Czachorskiego (nie wyjdzie w kwietniu) i dzisiejszej wypowiedzi rzecznika szpitala (już ma RK zielone światło na opuszczenie szpitala). Ale jak dla Ciebie to plotki i wypowiedzi tej trójki są wzięte z nocoty?!?!.pl to nie ma o czym rozmawiać.

zezwolenie na opuszczenie szpitala nie stoi w sprzeczności z tym że np Kubica chce tam jeszcze pozostać jakiś czas

nie ma żadnych sprzeczności, nie bij piany niepotrzebnie, nie ma żadnej sensacji... i faktycznie nie ma o czym rozmawiać

--------------------

+Quote Post
pieszy
post Thu, 21 Apr 2011 - 08:50
Post #599

Moderator

CYTAT(mst @ Wed, 20 Apr 2011 - 13:30) *
(...)Jakbyś zdjął klapki z oczów, to byś się skapnął, że w Pietra Ligure zajmują się rehabilitacją, której celem jest powrót do normalnego funkcjonowania. Klinika Ceccarelliego zajmuje się przygotowaniem pod kątem powrotu za kółko. Taka drobna i subtelna różnica, w klapkach zupełnie niewidoczna... Nefrolog i ginekolog to też przecież lekarze. (...)

Jakbyś był trochę bardziej dojrzały, to byś zrozumiał, że facet nieomal stracił życie. Jeszcze bliżej był utraty ręki i/lub nogi. Wystarczyło pewnie kilka centymetrów. Po czymś takim, niezależnie od tego kim i gdzie jesteś, myślisz tylko o jednym - o powrocie do zdrowia. Nie o powrocie za kółko. Na ch.j mu powrót za kółko, jak nie będzie mógł sam wsiąść do bolidu czy kciukiem wciskać tych wszystkich przycisków? Tam nie ma aut dostosowanych dla niepełnosprawnych. Niezależnie od tego jak dobrze Klinika Ceccarelliego przygotowuje do "kółka", w Pietra Ligure ma lepszą opiekę, najlepszych specjalistów itd. nastawionych na przywrócenie Roberta do zdrowia a nie za kółko.
Nie wiesz co mu w głowie siedzi, ale możesz być pewnym, że ceni zdrowie. Jak każdy. No może prawie każdy.
Weź tez pod uwagę, że Robert nie jest przedstawicielem handlowym czy innym kierowcą autobusu. Nie musi wrócić za kółko, żeby utrzymać rodzinę. Nawet jak już się nie pojawi w F1, to w życiu sobie poradzi i to nadal robiąc to co lubi.

+Quote Post
Lelon
post Thu, 21 Apr 2011 - 11:21
Post #600

Super User

CYTAT(mst @ Thu, 21 Apr 2011 - 11:09) *
Uwierz mi, że celem Roberta jest powrót za kółko. Jedyne jego pragnienie na ten czas. Zdziwiłbyś się, gdybym Ci powiedział, na jakie GP pragnie wrócić. Ale nie powiem bo już od wczoraj widzę, że nie ma po co. A dłoń w wypadku nie była nawet draśnięta (DŁOŃ - to część ręki). Szkoda, że polscy dziennikarze do dziś powielają ten błąd, że ręka=dłoń. Kolano nigdy nie będzie nogą, ale według nich dłoń to przecież to samo co ręka i nawet MS sobie z tym nie radził. A co do powrotu - zapewniam Cię ze wróci wink.gif Szybciej niż się spodziewacie. Nie mówię tego na podstawie medialnych doniesień, a na podstawie tego co mi powiedziano. cool.gif

Szkoda, że nie chcesz powiedzieć nic więcej jeżeli rzeczywiście masz pewno źródło informacji. Trudno, ale chociaż z Twoich postów można wywnioskować, że jest nieco lepiej niż piszą to niektóre szmatławe portale. Trzymam kciuki za jak najszybszy powrót Roberta zarówno do pełni zdrowia jak i za kierownicę bolidu F1.

+Quote Post

351 Stron V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Tuesday, 05 August 2025 - 23:30