![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Przed chwilą był wywiad z Jakubem na TVPinfo ..prowadził Michał Madej ...szybko,konkretnie,bez uszczypliwości ...dobrze się to oglądało .
Lagadula ...dobrze rozumiem że mówiąc ,że nie chcesz ponosić już tego ryzyka rezygnujesz z pilotowania?? -------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Tue, 08 February 2011 Skąd: POZNAŃ ![]() |
Na TVN24 pokazywali Skode, którą jechali RK i Jakub w miejscu, w którym jest teraz przechowywana przez policję. Aż dziw, że wpuścili tam reportera i kamerę i pozwolili im dotykać, nawet pokazywali od środka (trzymali pogiętą kierownice
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
No i w zastępstwie RK będzie powoził Heidfeld
http://www.tvn24.pl/0,1692226,0,1,heidfeld...,wiadomosc.html -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 06 April 2005 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Groch, cytując najczęstsze i najsłynniejsze słowo tego forum: było.
-------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Tue, 08 February 2011 Skąd: Brno, Czech Republic ![]() |
As we've received a lot of signatures and wishes from Autosport friends and you, guys from Poland, the letter was slightly modified to reflect this.
Thank you for your support! We almost got 800. -------------------- F1News.ru
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Zgodnie z zapowiedziami, Robert został wypisany z OIOMu i przeniesiony na oddział ortopedyczny.
Miłe gesty ze strony LR GP oraz innych teamów podczas testów w Jerez. ![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Bardzo miły gest ze strony zespołu:
![]() ![]() EDIT: Kenet minimalnie szybszy ![]() Zostawiam pierwsze dwa zdjęcia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 09 January 2010 ![]() |
Nie wiem czy wstawiać to tutaj, ale szlag mnie trafia jak widzę takie coś:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
to zdjecie z Hamiltonem - super gest !!!
-------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
O matko.....
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 12 January 2007 Skąd: stąd ![]() |
Nie wiem czy wstawiać to tutaj, ale szlag mnie trafia jak widzę takie coś: Widać, że poziom świadomości pewnych osób zatrzymał się na poziomie parobka z głębokiego średniowiecza... Media jakie są- takie są- a ludzie albo w to uwierzą (równając do wcześniej podanego poziomu) lub nie... Nic z tym nie zrobisz. Mimo wszystko z tego co czytam to praktycznie cały świat motoryzacyjny stoi za Robertem- a to chyba oni mają największe doświadczenie i wiedzę by sie na ten temat wypowiadać. Opiniami pani "dziennikarki" odciągniętej od garów nie ma co się przejmować. Odnośnie wcześniejszych postów Keneta, Sajmona i Raceboya - Tu źródło Ciekaw jestem jak to wygląda na Ferrari ![]() -------------------- 3,0tdiq
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Ponoć na F150 jest jak na McL.
-------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 April 2004 ![]() |
"Bruno Senna, syn słynnego Ayrtona Senny..." zasłyszane wczoraj w TVN24
![]() -------------------- Model X/Evo5/JCW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Ciekaw jestem jak to wygląda na Ferrari ![]() a tak ![]() Co do artykulu, poziom kreta za zulawach, dno i kilometr mulu... -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
Właśnie rozgorzała o tym "dziele" dyskusja na moim profilu FB. Przeczytałem też ten tekst Mikołajowi Sokołowi, który powiedział coś w stylu "o k...rde". Do połowy nawet jakoś idzie, bo podzielam że nagonka jest okrutna, ale drugiej części nie zrozumiałem (lol).
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
gość_mst_* |
![]()
|
![]() |
Kuba, jakieś informacje o Robercie? Dzisiaj w mediach podawali to co wczoraj: że RK zostanie przeniesiony na oddział ortopedii i będzie miał własny pokój.
|
|
|
![]()
|
|
Kuba, jakieś informacje o Robercie? Dzisiaj w mediach podawali to co wczoraj: że RK zostanie przeniesiony na oddział ortopedii i będzie miał własny pokój. Tyle samo wiem ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
http://www.formula1.pl/F1_news-10833-Kubic...topedyczny.html
"Robert Kubica dzisiaj opuścił oddział intensywnej terapii szpitala Santa Corona i został przeniesiony na oddział ortopedyczny. Polak jutro przejdzie operację stopy i prawego ramienia, a w najbliższy poniedziałek włoscy lekarze zoperują łokieć Roberta Kubicy. Według lekarzy każda z operacji ma trwać około 4 godzin. Po tych operacjach Polak powróci na oddział intensywnej terapii. Włoskie media donoszą, że jeżeli wszystko pójdzie dobrze, kierowca Renault będzie mógł opuścić szpital już w przyszłym tygodniu. Potem będzie czekać go mozolna rehabilitacja. " Swietne wieści !! az niewiarygodnie dobre ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 05 August 2025 - 01:01 |