Shoutbox 0 nowych PW 

351 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Robert Kubica, kariera i dyskusje na ten temat.
slawo
post Mon, 07 Feb 2011 - 22:22
Post #301

Frequent User

Kuba cieszymy sie ze jestes caly!
Rowniez dolaczam sie do zyczen dla Roberta szybkiego powrotu do zdrowia, zreszta jestem pewien ze bedzie wszystko bardzo dobrze!

--------------------
jest BMW E30 3xxi - power'ed by (ex Bartek Chrzanowski) engine 3.5 turbo - tune up by Maleckis -

skaleczone 328i oraz e39 M5

_http://www.beemka-klub.pl
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 07 Feb 2011 - 22:22
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Krisss
post Mon, 07 Feb 2011 - 22:23
Post #302

Frequent User

CYTAT(kosiniak @ Mon, 07 Feb 2011 - 21:12) *
panowie a moze juz pora zakonczyc wekend? tego sie czytac nie da :/

kosiniak ma rację.

Dla mnie naturalne jest, że każdy user tego forum współczuje Robertowi i lagaduli. Każdy również "obiema rencami" podpisze się pod listem dodającym obu Panom otuchy. Czy naprawdę potrzeba, aby wszyscy to opisywali? Za chwilę będzie 50 stron zwierzeń, w których zginą sensowne informacje.

Zostawmy ten temat, jako miejsce do dzielenia się informacjami (mam nadzieję, że samymi dobrymi) o stanie zdrowia Roberta i ewntualnych ciekawych materiałów nt. zdarzenia. Bez urazy ale opowieści o tym, gdzie kogo zastała ta smutna wiadomość i jak bardzo żle się ktoś z tym czuje można snuć z kolegami przy piwku.

Pozdrawiam

+Quote Post
Os_
post Mon, 07 Feb 2011 - 23:02
Post #303

Forum Homee

CYTAT(Andrzej_K @ Mon, 07 Feb 2011 - 17:57) *
lagadula, nie wiem czy wiesz ale tvn24 twierdzi, że jesteś w stałym kontakcie z Januszem Kuligiem...

Po katastrofie w Smoleńsku myślałem, że media nie mogą być już bardziej żenujące. Myliłem się, mogą.

A ja prponuję napisać list do mediów, w szczególności do TVN, to jest kurwa skandal! Nie dość, że robią wodę z mózgu ludziom to jeszcze Roberta oczerniają. Na to pozwolić nie można.

--------------------
E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm
Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm

+Quote Post
kiwi
post Mon, 07 Feb 2011 - 23:14
Post #304

Forum Homee

Ja również życzę powrotu do....stanu jaki był przed wypadkiem....szok jak Robert się cieszył udzielając wywiadu przed rajdem ..a tu nagle jebudu.

Co do mediów ...od początku najbardziej denerwuje mnie znafca-redaktorek "auto-moto-sportu".............jak go widzę sam się Tv wyłącza .
Do Tej pory najrzetelniejsze info to te które można poczytać na forum

--------------------
quattro

+Quote Post
ZbyszekAE86
post Mon, 07 Feb 2011 - 23:26
Post #305

Frequent User

CYTAT(Krisss @ Mon, 07 Feb 2011 - 22:23) *
kosiniak ma rację.

Dla mnie naturalne jest, że każdy user tego forum współczuje Robertowi i lagaduli. Każdy również "obiema rencami" podpisze się pod listem dodającym obu Panom otuchy. Czy naprawdę potrzeba, aby wszyscy to opisywali? Za chwilę będzie 50 stron zwierzeń, w których zginą sensowne informacje.

Zostawmy ten temat, jako miejsce do dzielenia się informacjami (mam nadzieję, że samymi dobrymi) o stanie zdrowia Roberta i ewntualnych ciekawych materiałów nt. zdarzenia. Bez urazy ale opowieści o tym, gdzie kogo zastała ta smutna wiadomość i jak bardzo żle się ktoś z tym czuje można snuć z kolegami przy piwku.

Pozdrawiam

Łatwo wam pisać,
ale jak człowiek chodzi z konta w kont, nie wie co z sobą zrobić, o niczym innym myśleć nie może.
Wyżali sie koledze...ta? A kolega widział może jedno GP i nie ma pojęcia co się tak naprawde stało.
Informacje i tak będą. Modlę się o zdrowie Roberta.

I nie ma tu zazdrości, ignorancji, sakrazmu, biznesu i czegokolwiek innego chorego!!!

FORZA ROBERT!!!

--------------------
Z cyklu: Keep AE86 Alive!

_http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=86682

+Quote Post
Joker
post Mon, 07 Feb 2011 - 23:42
Post #306

Forum Clubber

CYTAT(ZbyszekAE86 @ Mon, 07 Feb 2011 - 23:26) *
Łatwo wam pisać,
ale jak człowiek chodzi z konta w kont, nie wie co z sobą zrobić, o niczym innym myśleć nie może.
Wyżali sie koledze...ta? A kolega widział może jedno GP i nie ma pojęcia co się tak naprawde stało.

A czy ulżyło Ci, jak powieliłeś tekst pisany na forum po raz n-ty?
Nie zrozumiałeś co napisał Krisss czy Kosiniak?
Robi się śmietnik - chcesz wejść jutrzejszego dnia, przeczytać 5 stron postów w stylu "jesteśmy z Tobą Robert, dołączam się do listu/symbolicznego podarunku, media to porażka, Naród jest pełen idiotów* (vide YT i fora)" ? A w tych stu postach umknie za to jakaś istotniejsza informacja?

Przecież to jest jasne, że i Ty, i ja, i raczej każdy user forum ma takie samo podejście do sprawy. Czy brak posta w temacie oznacza, że się do tego nie przyłączamy?

Apeluję o to co Krisss i Kosiniak

*) podpisuję się pod tym, co napisał wizard 2 strony temu

+Quote Post
PioterW
post Tue, 08 Feb 2011 - 00:39
Post #307

Administrator

Na szczęście również na popularnych portalach przeważają jednak pozytywne komentarze, gdzie ludziska dodają otuchy i wyrażają swoją solidarność i troskę o stan zdrowia i rychły powrót do zdrowia, a debilne zawsze się trafiają tam, gdzie wypowiedzieć może się każdy-głupi - taki skutek uboczny powszechnego dostępu do netu - należy to ignorować i tyle. Cieszy mnie, że kciuki trzymają nie tylko miłośnicy motoryzacji.

BTW, fajnie Hołek zniweczył zamiary panaredaktora, który jak widać, bardzo chciał się pochylić nad "brakiem odpowiedzialności" Roberta.

Również trzymam kciuki i wierzę nie tylko w szybki powrót do zdrowia, ale i na tor.

--------------------

+Quote Post
pieszy
post Tue, 08 Feb 2011 - 00:44
Post #308

Moderator

CYTAT(joker @ Mon, 07 Feb 2011 - 23:42) *
(...)Robi się śmietnik - chcesz wejść jutrzejszego dnia, przeczytać 5 stron postów w stylu "jesteśmy z Tobą Robert, dołączam się do listu/symbolicznego podarunku, media to porażka, Naród jest pełen idiotów* (vide YT i fora)" ? A w tych stu postach umknie za to jakaś istotniejsza informacja?

Przecież to jest jasne, że i Ty, i ja, i raczej każdy user forum ma takie samo podejście do sprawy. Czy brak posta w temacie oznacza, że się do tego nie przyłączamy?

Apeluję o to co Krisss i Kosiniak
(...)
I to jest nabardziej wartościowa wypowiedź w tym wątku od dłuższego czasu.
Proszę o więcej merytoryki a mniej deklaracji podpisów i psioczenia na media.

+Quote Post
lagadula
post Tue, 08 Feb 2011 - 08:34
Post #309

Forum Homee

"cut the crap"

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P

+Quote Post
yotomeczek
post Tue, 08 Feb 2011 - 10:59
Post #310

Forum Killer

http://f1.pl/Artykul.82+M509cf60ef60.0.html

"Za Robertem Kubicą kolejna spokojna, przynosząca wyraźne postępy, noc.

Przez cały czas stan jego zdrowia poprawia się i stabilizuje. Wkrótce zostanie przeniesiony z oddziału intensywnej terapii na ortopedię.

Niezwykle budujące jest to, że od wczoraj Robert porusza palcami prawej dłoni, która poważnie ucierpiała w wypadku.

Na czwartek zaplanowano zabieg prawego ramienia, mającą na celu wymianę wygiętej płytki, która została założona po wypadku w 2003 roku. W późniejszym terminie Roberta czeka jeszcze operacja prawego łokcia. Wcześniej musi się jednak w pełni ustabilizować praca płuc.

Mikołaj Sokół"

--------------------
Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy

+Quote Post
arek-lin
post Tue, 08 Feb 2011 - 11:52
Post #311

Super User

Gdyby komuś (jak mi) nie chciał się odtworzyć wywiad z Hołowczycem na stronie tvp to można go znaleźć także ja Youtubie

--------------------
Było M52TUB28
Jest OM 642, M62B44

+Quote Post
lagadula
post Tue, 08 Feb 2011 - 12:52
Post #312

Forum Homee

Dziękuje jeszcze raz chłopaki. Gdyby ktoś chciał się kontaktować na FB, i wysłał zapro (1000+ zapro w ciągu 2 dni lol) to napiszcie że znamy sie z rf.pl

Co do wywiadu z Uśmiechniętym, nie mogę sie tam dopatrzeć żadnych pierdół, raczej rozważnie skomentował.

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P

+Quote Post
Lysy
post Tue, 08 Feb 2011 - 13:21
Post #313

Forum Homee

Mnie zastanawia jak szybko nastapia zmiany w standardach FIA dotyczacych bezpieczenstwa dla S2000. Z tego co widzialem na zdjeciach to S2000 ma raczej dosc azurowe te przegrody i obudowe tunelu...

+Quote Post
lagadula
post Tue, 08 Feb 2011 - 13:24
Post #314

Forum Homee

animacja TVN24

Nie najgorzej im to wyszło, aczkolwiek tak długo bokiem na pewno nie jechaliśmy.

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P

+Quote Post
pieszy
post Tue, 08 Feb 2011 - 13:26
Post #315

Moderator

W nocy prosiłem o zaprzestanie koncertu żuczeń. Do tej pory usuwałem - teraz usuwam i przyznaję warny.
Kuba napisał gdzie i jak można się z nim skontaktować w celu przekazania życzeń, pozdrowień, modlitw, pozytywnych wibracji i czego tam jeszcze chcecie. FB nadaje się do tego dużo lepiej.

Tutaj pozostajemy do końca merytoryczni.

+Quote Post
cowboy
post Tue, 08 Feb 2011 - 13:51
Post #316

Administrator

Łysy: nikt raczej nie przewiduje ze sie wbije blacha lub inny ostry element długi na 3 metry w samochód, żeby robić jakiegoś pancerne przegrody
prędzej bym się spodziewał weryfikacji projektów tych barier ochronnych..

to był przypadek jeden na milion - jak widac na symulacji - żeby auto wbiło się w bariere i nadziało na osłonę..
zwyle auta się odbijają od tych barier - jesli zawiodla technika to raczej te oslony zle zadzialaly, IMO powinny byc na zakladke na miejscu łączeń .. jednak podczas wypadku czesto auta koszą te słupki, scinają się sruby mocujące itd trudno przewidziec co sie stanie..

wracajac do tematu, coraz wiecej pozytywnych informacji ze szpitala, informacje lekarza i Bouliera

wypowiedź Vitalija, przywiózł mu chińskie kulki do rehabilitacji i świety obrazek

nie wiem czy to plotka... wyczytanie na jednym z forów F1:

"Flavio powiedział dziennikarzom, że gdy Robert go zobaczył to spytał czy jego syn nadal jest taki gruby jak był. Ten odpowiedział, że tak."

wink.gif

relacja z Polsat news...w 0.14 sekundzie widać że bariery sa montowane "na zakładkę"

--------------------

+Quote Post
cfaniak
post Tue, 08 Feb 2011 - 14:11
Post #317

Super User

To Flavio powiedział odrazu po wyjściu ze szpitala, widziałem w jakiejś relacji.

+Quote Post
artix
post Tue, 08 Feb 2011 - 14:37
Post #318

Moderator

to jest chore jak ta bariera przebila auto blink.gif
szczesie ze nie skonczylo sie gorzej !

CYTAT(lagadula @ Tue, 08 Feb 2011 - 13:24) *
animacja TVN24

Nie najgorzej im to wyszło, aczkolwiek tak długo bokiem na pewno nie jechaliśmy.

--------------------
E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft

+Quote Post
Joker
post Tue, 08 Feb 2011 - 16:28
Post #319

Forum Clubber

CYTAT(cowboy @ Tue, 08 Feb 2011 - 13:51) *
nie wiem czy to plotka... wyczytanie na jednym z forów F1:

"Flavio powiedział dziennikarzom, że gdy Robert go zobaczył to spytał czy jego syn nadal jest taki gruby jak był. Ten odpowiedział, że tak."

wink.gif

CYTAT(cfaniak @ Tue, 08 Feb 2011 - 14:11) *
To Flavio powiedział odrazu po wyjściu ze szpitala, widziałem w jakiejś relacji.

Tak.
Powiedział coś w stylu, że się cieszy, że Robert jest przytomny, normalnie rozmawia, a do tego żartuje, po czym przytoczył wspomniany żart.

To co stało się z barierą to dla mnie szok, inaczej to sobie wyobrażałem.

+Quote Post
dzikidaniel
post Tue, 08 Feb 2011 - 16:37
Post #320

Frequent User

Mam pytanie odnośnie tej nogi: było mówione o złamaniu kości udowej itd, a jak to w końcu wyszło? Co konkretnie Robert ma z nogą?

+Quote Post

351 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 19:31