![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 August 2007 ![]() |
Ja od wczorajszego popołudnia bez neta i TV i nic nie wiedziałem do 19.30 ale po przeczytaniu tych 6ciu stron tematu powiało dużą dozą optymizmu
![]() Kuba, trzym się chłopie, bo media nie pomagają jak i inni w tym trudnym okresie. Dobrze, że cało wyszedłeś z tego! Również się przyłączam się do życzeń i życzę Robertowi szybkiego powrotu do zdrowia jak do ścigania. Myślę jednak że oficjalne życzenia nie są najważniejsze i jeśli Kuba się zgodzi to by przekazał o tym ze jest cała rzesza ludzi na forum którzy o nim myślą. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Ja również dołączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia dla Roberta i podpisuję się pod listem. I cieszę się niezmiernie że choć pilot wyszedł bez szwanku. Od wczoraj postarzałem się o przynajmniej 2 lata. Mam wrażenie jakby w tym szpitalu leżał ktoś z rodziny.
A propos trolli internetowych to przed chwilą puściłem posta na f1wm w temacie, bo też nie rozumiem dlaczego aż tylu Polaków zamiast wspierać w takich chwilach swoje wybitne jednostki pie..rzy farmazony na forach internetowych. Chociaż po wysokich wynikach Samoobrony swego czasu przestalem wierzyc w madrosc narodu :/ Oby Robert szybko wrocil do pelnej sprawnosci i zaczal robic to co mu bedzie sprawiac najwieksza frajde. Cokolwiek to bedzie. oops... okazało się, że jestem zalogowany na koncie kolegi. Jaszczur |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 13 March 2007 ![]() |
Wszystkiego dobrego, szybkiego powrotu do zdrowia, fizycznego i psychicznego dla was obu.
Wywiad z Hołkiem: http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka/go...11-1840/3819775 |
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
panowie,
o jakość informacji w tym wątku możecie być w miarę spokojni, moderacja czuwa (i się nie nudzi niestety). i przestańcie już narzekać na tefałeny i inne takie. skoro expertami są Włodki Zientarskie, to czego się spodziewać, prowadzący nawet nie ukrywali, że zadają pytania w materii bliskiej im równie jak budowa promów kosmicznych. zdrówka Robert, kto jak nie Ty! -------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Hołek jest gość.. Pięknie sprowadzał gościa z tefałpe (nie nazwę tej tragicznej stacji po imieniu bo mi przez klawiaturę nie przejdzie) do parteru.
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Również się pospisuję i 3mam kciuki za Roberta,wierze że się nie podda i jeszcze udowodni jakim jest kierowcą.
Lagadula , też się 3maj,wiem że wypadki nie miło się wspomina...heh tak blisko było do mega tragedii :/ -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Hołek szacun. A ten dziennikarzyna to jakiś kurna kretyn.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
hmm, Just mam to samo.. przezywam ten wypadek... spac nie mogłem.. kurcze trzymam kciuki za dobre kolejne wiesci ze szpitala
wczoraj usłyszałem w radiu eska rock w samochodzie to info po południu, pognałem do domu i na fora sprawdzac co sie dzieje, bo jak usłyszałem o amputacji to zbladłem Lagadula trzymaj sie, myslę ze to nic przyjemnego patrzec na zakleszczonego kolege... wierze że bedzie dobrze, musi być dobrze ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
Robert jak sie wykuruje troche ,to może w ramach rehabilitacji popisze z nami na forum
![]() a sprawe barierki miejmy nadzieje przebadaja dokładnie bo raczej zachowała sie nie tak jak powinna ostatnio widziałem gdzies zdjecia w PL że maluch skosił barierke na moscie co też wydaje mi sie czyms co nie powinno sie dac zrobic z barierka a przynajmniej nie maluchem -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Miałem kilka razy przyjemność obcować z Robkiem (tak na niego przyjęło się mówić
![]() Apropos alko, kiedyś siędząc z Robertem na sylwestra w schronisku w Szczyrku, rozprawiając o Formule Renault zaproponowałem lufkę za pomyślność następnego sezonu. Toast ze mną wzniósł... wodą ![]() Powiedział,że smak piwa chyba pamięta, ale wódy na 100% nie, GOŚĆ co?? Na odcinkach specjalnych RSMP podczas przejazdu auta nie widziałem bardziej skupionej facjaty niż jego i te matki wciskające na ręce dzieciaki do fotek jak go to wkurwiało ![]() Trzym się chłopie, Gaduła będzie lepiej, Ty już wiesz o co chodzi ![]() Pozdrawiam. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Teraz to już chyba wszyscy (oprócz tych je...głupich hejterów) wierzą ,że będzie ok.
Już widzę ,jak Robert haruje 5 razy ciężej żeby tylko wrócić do formy. Odnośnie życzeń to obiema rękami się podpisuje, na prawdę człowiek jednak się przywiązuje emocjonalnie do idoli... -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: LBI ![]() |
życzę szybkiego powrotu za kierownicę!!! nie może być inaczej
![]() a tak czekałem już starów Roberta w nowej rakiecie, no nic pozostaje nam tylko czekać na pozytywny rozwój sytuacji szczęście w nieszczęściu;/ ![]() -------------------- Audi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
panowie a moze juz pora zakonczyc wekend? tego sie czytac nie da :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
tu sobie zycza oplaty technicznej
![]() Wszystkiego dobrego, szybkiego powrotu do zdrowia, fizycznego i psychicznego dla was obu. Wywiad z Hołkiem: http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka/go...11-1840/3819775 -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 08 February 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
O profesjonalizmie ,,naszych mediów" świadczy ,,ożywienie" Janusza Kuliga, masakra co to dziennikarzyny robią
http://img130.imageshack.us/img130/7269/beztytuluf.png |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 13 March 2007 ![]() |
Tak chodzi o ten. Jednak na tvp i tak jest za darmo. Sprawdź czy masz aktualnego silverlighta.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
|
|
|
![]()
|