![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
P5 ekstra póżno - bardzo pozno do niego skręcić i ustawić sie do P3 zostań, tak aby w L3 slow wjechać idealnie torem. Niestey, zbyt pózno zahamował, zblokowało tylnie koła. To takie miejsce które "zaznaczasz w opisie" bo łatwo w nim wyjebać z powodu nagłej zmiany rytmu po szybkiej parti. Nie osądzam nikogo, bo za dużo oczu na tym forum.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
a co znaczy to STOP - to nie oznacza mocnego dohamowania ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Nie osądzam nikogo, bo za dużo oczu na tym forum. Na przyszłość byłbym wdzięczny, gdybyś powstrzymywał się od tego typu uwag i niedomówień bo zaraz urodzi się jakaś plota, którą potem pół Internetu będzie się fapować. Już teraz użytkownicy innych for tu zaglądają, żeby zobaczyć co Lagadula powiedział. Albo wszystko, albo nic. Pozdrawiam, r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Nikt nie oczekuje od Ciebie Jakubie, że bedziesz sobie ma forum robił kłopoty w pracy
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Ewidentnie tam podbijało, dlatego tylne heble zblokowało. Czy to powinno być w notatkach? Nie wiem, ja bym to zapisał (podbija).
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 17 December 2009 Skąd: Kruszwica ![]() |
Widzieliście ten durny komentarz w wieczornych Faktach? Jakiś Julian Starszy fachowo orzekł że Kubica ma kłopoty ze słabą psychiką...
I na to pouczający głos Kuzaja, który przecież nigdy w swej wielkiej karierze nie rozbił rajdówki... -------------------- Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.
B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad Punto Evo 1.4T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Za odważnie podeszli do tej parti. Opona ostygła na szybkiej parti wczesniej, podbilo, z górki i klops.... Na zapoznaniu nie wszystko sprawdzisz, nie da sie tak szybko jechac. Dlatego zapas jest potrzebny, z 20%.....
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Kubica potrzebuje spokojnego, opanowanego pilota, bo prócz umiejętności zap*lania, trzeba miec też umiejętnść planowania i strategii. Więc chyba źle trafił. Jak było w "Days of Thunder" - żeby wygrywać, trzeba dojechać do mety.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Kubica potrzebuje spokojnego, opanowanego pilota, bo prócz umiejętności zap*lania, trzeba miec też umiejętnść planowania i strategii. Więc chyba źle trafił. Jak było w "Days of Thunder" - żeby wygrywać, trzeba dojechać do mety. Na razie priorytetem Kubicy nie jest wygrywanie a uczenie się i zdobywanie doświadczenia. Robert jest na tyle inteligentnym kierowcą, że na pewno wyciągnie wnioski z tego dzwonu (tak myślę). Na wygrywanie przyjdzie czas ![]() -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Na razie priorytetem Kubicy nie jest wygrywanie a uczenie się i zdobywanie doświadczenia. Robert jest na tyle inteligentnym kierowcą, że na pewno wyciągnie wnioski z tego dzwonu (tak myślę). Na wygrywanie przyjdzie czas ![]() Słyszę to od kilku lat. Niech w końcu mu się uda, bo ja nabieram dziwnych skojarzeń Roberta Kubicy z polską reprezentacją w piłkę nożną. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: Lublin ![]() |
Wypowiedz Tomasza Czopika
CYTAT "Nikt z driverów się nie wypowiada więc powiem co myślę o RK: Nie było od lat takiego kierowcy! w dodatku naszego! Po tym jak nalał Loixa 1sek/km a teraz Kopeckiego, nie mam pytań, wierzcie mi że na tych pierwszych odcinkach na wilgotnym, nawet Loeb miałby problem! Na miejscu Kopeckiego tylko bym czekał az coś wykona... wykonał... Wszystkim przykro, nie tylko nam ale i całemu Światkowi Rajdowemu, wszyscy to obserwowali i wiedzą że jest nowy talent. Jeżeli walnie za piatym razem , będę zły ale na razie na tym etapie zapierdzielania i z tymi talentami, nie ma prawa nikt nic mówić. W różnych chwilach i w różnych Mistrzostwach trzeba "wozić dupę" do mety, on nie musi i niech tak dalej jedzie a bedziemy mieć drugiego Ogiera.Po raz pierwszy zostałem FANEM!" amen CYTAT Słyszę to od kilku lat. co? bo nie rozumiem jak tak mozna mowic o f1, gdzie bez dobrego bolidu i wsparcia nie ma na to szans..w miedzy czasie stalo sie co sie stalo i cieszmy sie ze wraca w wielkim stylu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
Jazda Roberta w F1 i zajmowane przez niego miejsca to tak jakby reprezentacja polski ciągle grała w MŚ lub ME i zawsze wychodziła z grupy, czy to byłoby kiepskim osiągnięciem? Osobiście też mi nie pasuje, to że jak jedzie w rajdzie "na serio" to wydzwania. Na jakiś testach itp. nie ma tego problemu, a tu co nie pojedzie to się rozwali.
![]() -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: warszawa ![]() |
Słyszę to od kilku lat. Niech w końcu mu się uda, bo ja nabieram dziwnych skojarzeń Roberta Kubicy z polską reprezentacją w piłkę nożną. Dawno mu się udało. Roberta n ie ma trzeci rok w F1, a posiada w padoku taką renomę , że tegoroczny debiutant Gutierrez na pytanie kto jest jego idolem mówi, niespodzianka, Kubica! Robert skończył sezon w 2010 roku na 8 miejscu, a w rankingu najważniejszych stron branżowych mieścił się w trójce najlepszych kierowców razem z mistrzami świata. A tutaj wrażenia z ostatniego rajdu bezstronnych, bo Bogu dzięki nie z Polski, obserwatorów - http://www.maxrally.com/2013/03/25/kuby-came-and-conquered |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
Słyszę to od kilku lat. Niech w końcu mu się uda, bo ja nabieram dziwnych skojarzeń Roberta Kubicy z polską reprezentacją w piłkę nożną. 2012 : Rallye du Var - Accident Trofeo ACI Como - 1. - Overall Rally Città di Bassano - 1. - Overall Rallye San Martino di Castrozza TRA - Accident Ronde Gomitolo di Lana - 1. - Overall 5 startów, 2 auta, 3 pilotów; 2 wypadki, 3 zwycięstwa; Rozumiem, że to złe statystyki w rok po powrocie z b. ciężkiego wypadku ? 2010 - 10 startów, 0 wypadków, 1 rezygnacja (10 kwietnia 2010), 2 awarie, 7 ukończonych (2011 to Ronde di Andora). |
|
|
gość_hexx_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 21 April 2005 Skąd: Wawa ![]() |
liczy się nie tylko piękna jazda, bo za to nie ma nagród ale wynik na mecie 3 wygrane na 5 startów to Twoim zdaniem nie jest wynik na mecie??? -------------------- O3 1.8 TSI + Monterey 3.1 LTD
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
WRC FAFE
http://uk.rallydeportugal.pt/content.aspx?...id=486&bl=1 i mapka odcinka specjalnego http://www.rally-maps.com/country/Portugal...e-Rallye-Sprint -------------------- |
|
|
gość_hexx_* |
![]()
|
![]() |
3 wygrane na 5 startów to Twoim zdaniem nie jest wynik na mecie??? nie biorąc pod uwagę poziomu innych zawodników którzy brali udział w rajdach, to skuteczność dojazdów do mety na poziomie 60% jakoś nie rzuca na kolana trzeba przeliczyć, czy punktowo opłaca się: dojechać 10 razy na 2 miejscu czy 6 razy na pierwszym dojechać 9 razy na trzecim i raz na drugim czy 6 razy na pierwszym |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Nie marudź. Gość ma nadmiar talentu i szybkości i wciąż jeszcze stosunkowo mało doświadczenia w rajdach, więc szansa dzwona zawsze jest. Rajd się już zakończył i nie ma co się dalej emocjonować. Teraz trzeba trzymać kciuki za następny, zwłaszcza że tym razem jadą po szutrach.
a tu fotka ze stronki, którą podlinkował cowboy - ludzi więcej, niż na Barbórce: ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
PIĘKNIE! Żeby u nas tylu ludzi przychodziło na rajdy.
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 11 September 2025 - 04:48 |