![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
O 16.30 Morelli ma być dostępny dla prasy pod szpitalem. Potwierdzone zostały złamania prawej ręki dłoni i nogi... Ponoć to oficjalne - z forum autosportu. EDIT: Lotus Renault potwierdza złamania na swoim twitterze. prawej??? -------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 19 August 2004 ![]() |
Tak. Bariera przeszła w okolicach środka samochodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 24 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak, prawej http://twitter.com/OfficialLRGP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wypowiedzi Kuzaja o braku doświadczenia, zawieszenie i braku reakcji na uciekający tył są mocno nie na miejscu w tym momencie, szczególnie w świetle jego "dokonań" na rajdowych trasach, a szczególnie już poza nimi.
Oby Robert się wylizał i mógł wrócić do sportu. -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
jak by nie patrzeć to Kuzaj ma chyba najwięcej do powiedzenia w sprawie "dzwonów"... i w pewnym sensie jest już w tym ekspertem
Powód Edycji: Lubię to. Owko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Będzie dobrze, zobaczycie !
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Informacje dla prasy pod szpitalem miały być o 16.30 ale zostały przesunięte na "przed 17.00". Jednak i ta godzina nie jest na 100% pewna.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Jestem fanem Roberta od początku...zawsze sledze wszystkie Jego starty a rok temu w Barcelonie nawet mu kibicowałem na torze..i życze mu szybkiego powrotu do zdrowia ale w tym wszystkim jednak nie rozumiem jednego...przecież nie mozna się skupić na dwóch tak innych dyscyplinach...jednego dnia sprawdza opony i zawieszenie bolidu pędząc ponad 300kmh po torze wymachując dziesiątkami przycisków od docisków, systemu KERS i innych supergadzetów..schodzi z takiego toru i na drugi dzien wsiada w rajdówkę z napędem 4x4 i sciga się miedzy drzewami..no poprostu jest to dla mnie nie do pomyślenia...Mam nadzieje że Robert szybko z tego wyjdzie i wróci do wyścigów..Życze mu tego z całego serca!!!
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 20 December 2009 Skąd: Kielce ![]() |
informacje mogą być późno, ale żeby były dobre
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 03 September 2007 Skąd: wrocław ![]() |
wdg mnie to co przytrafiło sie Robertowi to wielki niefart a nie brak umiejetnosci. Bo zdecydowana wiekszość ludzi którzy biora udział w rajdach mieli wieksze lub mniejsze dzwony. Robert miał teraz to samo tylko trafił na tą nieszczęsna barierke która własnie spowodowała te obrażenia
![]() Kiedys usłyszałem bardzo ciekawą wypowiedż: żeby wiedzieć ile można wycisnąć z samochodu trzeba najpierw przekroczyć jego granice. oby wrocił do zdrowia |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 18 April 2005 ![]() |
mysle ze prasa grubo przesadza jak zwykle i 13 marca w Bahrajnie Kubica pojedzie... to nie czlowiek to robot
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
mysle ze prasa grubo przesadza jak zwykle i 13 marca w Bahrajnie Kubica pojedzie... to nie czlowiek to robot ![]() Oby - chociaż w Bahrajn wątpię - żeby tylko wyszedł z tego bez większego uszczerbku. -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Tyle ludu teraz za niego trzyma kciuki ze musi być dobrze!
-------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
CYTAT to nie czlowiek to robot ![]() Nie, to alien ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Mają go operować do 20, po operacji pewnie się czegoś dowiemy.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Robert Kubica is likely to miss the full functionality of the hand and right arm, as has been announced by team manager Davide Morelli , outside the Santa Corona Hospital operating room where the driver is under surgeryy. "There will NOTbe total amputation of the limb", as initially was to be feared, he explained.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 20 December 2010 ![]() |
sportmediaset.it
Czytając komentarze na popularnych portalach otwiera się nóż w kieszeni. Robert startuje w rajdach dla frajdy, każdy kierowca zdaje sobie sprawę, że kiedyś może w coś przywalić. Wątpię żeby Robert żałował, że wystartował w tym rajdzie. Po prostu miał pecha, zdarza się. Jestem dobrej myśli, Kubek to nie maminsynek i po rehabilitacji pewnie będzie robił to samo co dotychczas. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
"17:15 Świetne informacje przekazał menadżer naszego kierowcy Daniele Morelli. "Nie będzie amputacji dłoni" - napisał na portalu Twitter "
![]() ![]() ![]() EDIT: Sorry, nie odświeżyłem strony i już m.in. subek wcześniej napisał to samo. -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT Jestem dobrej myśli, Kubek to nie maminsynek i po rehabilitacji pewnie będzie robił to samo co dotychczas. tak jak Alex Zanardi... -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
To co napisał Subek moze ktos na polski dac bo ja z czasów ruskiego w sredniej jestem i nie wszystko kumam ....
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 15:26 |