![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Po prostu niesamowite. Trzymam kciuki za jutro.
-------------------- ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Ostatni OS wygrał z przewagą 2,2s
"Na ostatnim odcinku było ciasne skrzyżowanie, zaciągnąłem ręczny i oparłem się tyłem o dom. Musiałem cofać, straciłem 10-12 sekund." -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Ostatni OS wygrał z przewagą 2,2s "Na ostatnim odcinku było ciasne skrzyżowanie, zaciągnąłem ręczny i oparłem się tyłem o dom. Musiałem cofać, straciłem 10-12 sekund." hahaha...made my day ![]() -------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
![]() Niesamowity gość. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
W tej specyfikacji jest oczywiscie blad. Fabia nie ma centralnego dyfra. Jedynym S2000, ktore mialo centralny dyfer bylo Punto Abarth S2000. A to nie jest tak ,ze każde s2000 ma centralny mechanizm różnicowy ....z tym ,że w przeciwieństwie do WRC jest on "otwarty"?? Czas na lobbowanie ...czyli trzeba takiej szerokości kabiny bolidu F1 na sezon 2014...,żeby Robert mógł wrócić ...szybkości Mu nie brakuje ...i jak On twierdzi ,że jechali normalnie ,a nie hardcorowo ...to już jest masakra jakaś ![]() Brawo dla Roberta i Macieja ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 24 May 2009 ![]() |
Onboard nagrany jest od samego początku, więc łatwo policzyć zakręty po kolei. Pilot dyktuje od startu: "dwadzieścia prawy trzy, dwadzieścia prawy 3+ media, dwadzieścia prawy 6 krótki wypuść, dwadzieścia prawy 2+" Podczas gdy załoga podróżuje po trasie, gdzie pierwszy zakręt faktycznie jest prawy 3, ale kolejny już... lewy ![]() ![]() Możliwe że coś źle ogarnąłem, ale to chyba jednak taki mały błąd pilota ![]() Poza tym, żebyście nie pomyśleli że hejtuje ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 22 June 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
Generalnie patrząc po tym onboardzie to ja bym sobie ręce i nogi poplątał! jedzie po mistrzowsku, precyzyjnie i bardzo szybko, świetnie widzieć Go w takiej formie!!
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 September 2010 ![]() |
strasznie ta skoda odchodzi na prostych w stosunku do ds3, od 1:05
|
|
|
gość_hexx_* |
![]()
|
![]() |
No i Robert przegrał pierwszy OS o 1.1s
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
swietne sa te symulcamy z eurosportu
Jan wygrał 9 bardzo szybki OS, srednia prawie 117km/h, moze tu S200 lepiej sobie radzi na dłuzszych prostych, moze Kubica jak sam powiedział juz jedzie bardiej ostroznie trzymam kciuki za bezpieczne dowiezienie 1 miejsca ! -------------------- |
|
|
gość_hexx_* |
![]()
|
![]() |
no i po rajdzie, wypadek
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 September 2010 ![]() |
dzwon? coś więcej wiadomo?
|
|
|
![]()
|
|
wykrakałem.... ;(
najwazniejsze ze załoga zdrowa na razie nie wiadomo co sie stało auto nie nadaje sie do dalszej jazdy szkoda ps. bedzie pozywka dla hejterów ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Załoga OK, auto nie pojedzie dalej...
-------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
podobno na dojazdówce ???
CYTAT Robert Kubica hit a barrier and broke the left-rear wheel in SS10. Unfortunately he has to retire. Source: Citroen Racing on Twitter teraz podobno info ze jednak jedzie dalej ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 05 July 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Może jeszcze się dotoczą na serwis, z tego co pisał Sokół jeszcze walczą.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
Sokół potwierdził że to dla nich koniec rajdu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Miejmy nadzieję, że to po prostu błąd, ludzki błąd kierowcy lub pilota niespowodowany bólem czy kontuzją - pewnie zaraz się wszystko wyjaśni. Z niecierpliwością czekam na kolejne starty.
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Ale fakty sa takie,ze Kubica-mimo bycia genialnym kierowca- po raz kolejny nie ukonczyl rajdu a zwyciezcy sa na mecie. Oby tylko nie sprawdzily sie slowa Waltera Rohrla,a on pojecie o rajdach ma. Racingforum z onetem chyba pomyliłeś. Człowieku to dopiero pierwszy rajd RK w tym miejscu, tym autem i z tym pilotem... Naprawdę nie rozumiesz, że w takim kontekście istniało większe prawdopodobieństwo jakiegoś błędu niż końcowego sukcesu? Jego wyczyny, te wczorajsze, są i tak ponadto tego czego wszyscy powinniśmy byli się przed rajdem spodziewać. Błągam, nie róbcie chociaż z tego forum lecznicy dla frustratów... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 11 September 2025 - 00:18 |