![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
1 jest pewne. bardzo szybki driver za kierownica siedzi ![]() To samo miałem napisać . Brawo Robert ![]() -------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
oczywiscie sam mam nadzieje ze to RK, i widac ze kierownik na filmie ogarnia swietnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 17 October 2006 Skąd: Bielsko-Biala ![]() |
0:07 słychać strzały!
Oby udało mu się wrócić do motorsportu. Osobiście nie narzekałbym jeśli jeździłby w rajdach zamiast w F1 ![]() -------------------- www.swagdrift.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Obejrzałem sobie ten filmik na telefonie, więc może to z tego wynika, ale przyznam, że nic na nim sensacyjnego nie zobaczyłem - jasne ktoś jeździ rajdówką w malowniczych okolicznościach przyrody, ale czy to było jakoś nadzyczajnie szybko? Ogólnie tak, ale jak na rajdówkę? Po prostu ciężko stwierdzić na wyczucie.
Nawiasem mówiąc, fakt że nie widać, czy to był Roberto (czy tylko jakiś "fan", który sobie pooklejał samochód) nie ma chyba większego znaczenia, bo skoro wiemy, że jeździł, to znaczy że jeździł i tyle. Oczywiście tak po ludzku, ze współczucia i z sympatii życzę Robertowi przede wszystkim powrotu do pełni sił, ale nie będę ukrywał, że jako kibic, największą mam nadzieję na powrót do F1 i wywalczenie tego tytułu MŚ, który kiedyś obiecał - czy to będzie w barwach Ferrari, czy innego zespołu, to bez znaczenia (i tak zawsze wolałem McLarena, nie licząc czasu, gdy w F jeździł Prost ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 11 January 2005 Skąd: łódzkie ![]() |
Jeśli w tym filmie rzeczywiście głównym bohaterem jest Kubica, to oznaczałoby definitywne pożegnanie z F1. Po numerze sprzed roku, żaden liczący się zespół nie zatrudni takiego kierowcy w swoim bolidzie. Bo kto zechce zaryzykować utratę kluczowego kierowcy tuż przed rozpoczęciem sezonu?
A na rajdy Kubicy po prostu szkoda. Od czasów Sainza/Burnsa/McRae panuje tam taka mizeria, że już nawet Eurosport tego nie transmituje... -------------------- Porsche 911 (992)
BMW X7 M60iX (G07) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
W F1 przez wiele (choć nie aż tyle) lat też było wiadomo, kto najprawdopodobniej wygra - zarówno poszczególne wyścigi, jak i generalkę
![]() BTW, zakładając jednak, że to Robert jeździ ta rajdówką, to jakoś przecież musi trenowac i sprawdzić swoje możliwości. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Moim zdaniem Robert pracuje by być w pełni sił na sezon 2013,po takim wypadku niestety potrzeba czasu by wszystko mogło się odbudować, następnie małymi kroczkami trzeba zmusić organizm do coraz to wyższego wysiłku, uważając by nie złapać kontuzji.
3majmy kciuki !! -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 14 November 2009 ![]() |
sokolim okiem " Co dalej z Robertem" - wywiad z Czachorskim
http://wideo.onet.pl/co-dalej-z-robertem-kubica,75511,w.html -------------------- @rcw.waw.pl 58.41, rspw 1.23,5 @e30
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
pitu pitu ...i nic nie wiemy dalej
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 19 May 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Nowe wiadomości o Robercie w linku
http://f1zone.pl/news/13275/o_kubicy_na_pa...oru_sakhir.html Aczkolwiek odnoszę wrażenie, że każda informacja wychodząca od osób związanych z Robertem jest odpowiedzią na czyjeś stwierdzenia (Algersuari itd) jak nigdzie nie pojawiają śię informacje że jest źle postępami w rehabilitacji to managment zachowuje ciszę. |
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Tue, 08 February 2011 Skąd: POZNAŃ ![]() |
Allianz (Strefa Wyścigów) na swoim FB zapowiedziało, że wkrótce będzie jakaś niespodzianka z Robertem.
CYTAT Wszystkich, którzy pytają "a co u Roberta" bardzo prosimy o spokój i cierpliwość. Być może niebawem będzie niezła niespodzianka :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 31 March 2011 Skąd: Wrocław ![]() |
Jest jakas plota, jakoby Robert miał ostatnio testować testować bolid GP2 gdzieś we Francji... Ciekawe czy coś jest na rzeczy...
|
|
|
![]()
|
|
Brzmi dosyć ciekawie. Masz jakieś bliższe dane?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
A gdzie tam... Jedynie w komentarzach na "Powrót Roberta" wyczytałem, że takie info pojawiło się na jakimś bliżej nie znanym koncie na Twitterze, podobno także ze zdjęciem, ale już zostało usunięte. Trudno ocenić wiarygodność tych doniesień, bo to znów to, do czego jesteśmy przyzwyczajeni: "coś, gdzieś"...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Tue, 08 February 2011 Skąd: POZNAŃ ![]() |
Było zdjęcie obrobione hmm... pewnie w paincie
![]() EDIT: O proszę: ![]() Jak tak na to patrzę to szok, że ktoś w to uwierzył i to nie jeden. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czyli w temacie newsów o RK bez zmian
![]() EDIT: No cóż, faktycznie masakra. Ja przez weekend nie miałem dostępu do sieci, zdjęcia nie widziałem i jedynie wyczytałem takie ploty na tamtym blogu... Ktoś nie miał życia, żeby taką tandetę spreparować ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
KOD portal calciosport24.it opublikował dziś informację, że Robert Kubica, przeszedł ważną operację łokcia. Według doniesień włoskiego portalu zabieg miał na celu założenie Robertowi protezy, dzięki której ma odzyskać pełną sprawność ręki i tym samym dokończyć proces rehabilitacji. Póki co nic więcej nie wiadomo na temat tego zabiegu, a także dalszego procesu rehabilitacji Polaka. Warto jednak dodać, że Adam Malecki z Radiowej Trójki wspominał o plotkach dotyczących zabiegu tuż po Grand Prix Hiszpanii. no to teraz chyba sie juz w koncu wyjasni jakie sa szanse na pełną sprawnośc i powrót do F1, mam nadzieje ze jednak w tym dobrym kierunku wszystko pójdzie http://www.calciosport24.it/2012/05/25/ult...-gomito-destro/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
http://powrotroberta.blogspot.com/2012/06/...ubicy.html#more
CYTAT Poznaliśmy szczegóły niedawnej operacji Roberta Kubicy. Podczas zabiegu z 25 maja Polakowi wszczepiono dwie małe protezy, które mają mu pomóc w dokończeniu rehabilitacji. Zabieg został przeprowadzony po testach w symulatorze i sprawić, że Kubica będzie mógł pokonywać lewe zakręty bolidem wyścigowym.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Ja licze dalej na to , ze jednak Kubica jeszcze bedzie smigal bolidem , moze jestem naiwny , ale chce w to wierzyc
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 12 January 2007 Skąd: stąd ![]() |
Teraz nie dość, że kosmita to jeszcze cyborg
![]() Wracając do tematu- te implanty właśnie chyba mają mu ułatwić powrót. Zresztą- wszystko wyjdzie na testach- a takie Robert na pewno będzie miał- jeśli będzie szybki to co kogo będzie interesowało czy miał wypadek czy nie? -------------------- 3,0tdiq
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 12 August 2025 - 05:19 |