![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 21 July 2010 Skąd: sk ![]() |
Faktycznie bardzo jest zastanawiajace ze nikt o tym nie powiedzial,tym bardziej ze Kubica cala kariere latal do mediow,dzwonil do dziennikarzy i opowiadal ze szczegolami o swoim zyciu,nasililo sie to zwlaszcza w ciagu ostatniego roku. I teraz chlopak nie trabil ze idzie sobie pojezdzic swoim prywatnym samochodem. Skandal! Litosci.... +1 Ma chłopak cel do którego zmierza i chce to robić w spokoju -to powinno być uszanowane |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
testy Fabią WRC odbyły się 7 lutego podobno O ile google dobrze tłumaczą to środa 7 lutego w tym roku czyli 2012 nie występuje ![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
a gdzie ja napisałem ze w srode ?
![]() moze stąd ta buzka, której nie miał juz na spotkaniu z kibicami ![]() -------------------- |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
przepraszam....
czy to forum onet.pl ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
cowboy, nie Ty napisałeś tylko makaroni, dlatego napisałem o tłumaczu google
![]() No ale nie o tym nie o tym. Cieszymy się (niektórzy nie ![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
cowboy, nie Ty napisałeś tylko makaroni, dlatego napisałem o tłumaczu google ![]() aaa nie zajarzyłem coraz wiecej fotek pojawia sie w necie ![]() http://www.mykart.it/Articolo.aspx?id=30 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
Troche dziwna sprawa , bo to kask chyba za czasów jazdy BMW ( skłania mnie do tego logo PETRONASa )
Co prawda na wp http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-jez...ml?ticaid=1e157 też jest że w niedziele jeździł . |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Akurat wp.pl to słaby wyznacznik rzetelności informacji. A kask Robert mógł zatrzymać z czasów kiedy jeździł w bmw sauber.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 January 2005 Skąd: Anastazew ![]() |
Musi pojawic sie zdjecie z bierzacym wydaniem gazety i obowiazkowo pomarancza.
![]() -------------------- Duże, średnie i średnio małe...
Moc dostarcza - Master's Tuning Octavia Club Polska |
|
|
![]()
|
|
Troche dziwna sprawa , bo to kask chyba za czasów jazdy BMW ( skłania mnie do tego logo PETRONASa ) Co prawda na wp http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-jez...ml?ticaid=1e157 też jest że w niedziele jeździł . tak, to bardzo dziwne ze Robert ma kask z czasów BMW i nie spalił go po rozwiązaniu kontraktu odprawiając tajemne gusła ![]() podajesz link do WP podczas gdy ja podałem link do strony tego toru kartingowego... normalnie rece i nie tylko opadają, nic tylko wkleic facepalma ze startreka -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Ludzie, Jakub napisał że jeździł. Po co jeszcze rozgryzać kiedy i jaki wzór bokserek miał wówczas na dupie? W Sherlocka można się bawić mając dostęp do odpowiednich źródeł, a nie żonglując informacjami wp.pl itd. (OT: wrzuciłem do Dowcip! REWELKA! - to taka przestroga ile takie pisma/portale mogą być warte http://www.sadistic.pl/jak-koles-wkrecil-g...a-vt107564.htm).
|
|
|
![]()
|
|
Ten kask to prawdopodobnie ten na którym podpisali się Kubicy wszyscy członkowie zespołu (wówczas będącego o krok od zakończenia historii Sauber'a w F1).
![]() ![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Jakie to polskie, ciągłe narzekanie niezadowolenie , szukanie "PRAWDY".....Zamiast się cieszyć że Robert małymi kroczkami dąży do celu, to ciągle jakieś niezadowolenie i teorie niczym z katastrofy smoleńskiej...
-------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
kolejne info które ktos wygrzebał z internetu
CYTAT The rally test was done with an italian co-pilot Giuliano Manfredi with whom Kubica had already driven, the guys from the Erreeffe rally team said that he impressed everyone with his driving, the car hasn't been modified in any way for him, neither the wheel, nor the handbrake , nor the gearbox. The karting test from last year had been done during the night and, this is not official, he has established a new track record at the third lap! wynika ze Kubica juz w zeszłym roku kartem pomykał ![]() no nic dobrze ze w koncu pojawiaja sie jakies informacje i to jeszcze takie pozytywne, geba mi sie cieszy z kazdym nowym zdjeciem !! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
na wesoło
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 June 2010 Skąd: Mogilno ![]() |
hehe dobre, Twoje dzieło?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 19 May 2005 Skąd: Lublin ![]() |
W sumie wypowiedź Alguersuariego miała pozytywny skutek coś sie w końcu dowiedzieliśmy
![]() "Kupiłem ten numer Autosprinta w którym jest opisany test Roberta w Fabii WRC. Nie chce mi się go w całości tłumaczyć ale jest kilka informacji, które się nie pojawiły w sieci: 1) test w Fabii WRC z powodów miejsca – ruchy ręki są jeszcze ograniczone, w Fabii jest więcej miejsca niż w bolidzie 2) jazda odbywała się z pilotem – był nim Giuliano Manfredi z którym Robert jechał rajd Rally del Ciocchetto w 2010 roku. 3) Nie zostało nic zmienione w samochodzie jeżeli chodzi o zmianę biegów czy hamulec ręczny. I NAJWIAŻNIEJSZE: jesienią zeszłego roku, jeszcze przed operacją łokcia, Robert zaliczył w tajemnicy nocne jazdy na torze w Castelletto di Branduzzo pobijajac rekord trasy przy trzecim okrążeniu. Autosprint komentuje również fakt, że Robert ukrywa rekę na zdjęciach – wynika to raczej ze wstydu niż z chęci ukrywania prawdziwych rozmiarów obrażeń. I jeżeli Robert zdecydował się na publikację zdjęć z testów znaczy to, że wewnętrznie jest już po rehabilitacji Więc: jest dobrze i trochę cierpliwości drodzy kibice, milczenie Roberta służy tylko i wyłacznie jednemu: powrotowi do ścigania. Briatore powiedział kilka dni temu, że Alessandro Nannini przekreślił swoją karierę w F1 po swoim nie szczęśliwym wypadku tylko i wyłącznie dlatego, że za szybko chciał wrócić. Briatore i Robert znają się dobrze, więc myślę, że ktoś sobie takie rady wziął do serca. Bądźmy dobrej myśli!" |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 19 May 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Całkiem fajne wieści pojawiły sie na F1zone.pl ( o ile są prawdziwe), podobno R. Kubica trenuje na torze MyKart dwa razy w tygodniu
link do wiadomości na f1zone http://f1zone.pl/news/13035/kubica_trenuje_na_mykart.html |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 27 June 2005 Skąd: Belgia J. ![]() |
Zdjecia z MyKart 11 Marca
![]() ![]() a tak wyglada konfiguracja toru ich kanal http://www.youtube.com/user/kartodromoindoor?feature=watch |
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: warszawa ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 23:33 |