Shoutbox 0 nowych PW 

351 Stron V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Robert Kubica, kariera i dyskusje na ten temat.
Ibi12
post Tue, 13 Mar 2012 - 09:50
Post #1021

User

CYTAT(Olsen @ Sun, 11 Mar 2012 - 22:57) *
Faktycznie bardzo jest zastanawiajace ze nikt o tym nie powiedzial,tym bardziej ze Kubica cala kariere latal do mediow,dzwonil do dziennikarzy i opowiadal ze szczegolami o swoim zyciu,nasililo sie to zwlaszcza w ciagu ostatniego roku. I teraz chlopak nie trabil ze idzie sobie pojezdzic swoim prywatnym samochodem.
Skandal!

Litosci....

+1

Ma chłopak cel do którego zmierza i chce to robić w spokoju -to powinno być uszanowane
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Tue, 13 Mar 2012 - 09:50
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Sev
post Tue, 13 Mar 2012 - 10:05
Post #1022

Super User

CYTAT(cowboy @ Tue, 13 Mar 2012 - 08:25) *
testy Fabią WRC odbyły się 7 lutego podobno

O ile google dobrze tłumaczą to środa 7 lutego w tym roku czyli 2012 nie występuje wink.gif więc albo pomylili się w dniu tygodnia albo miesiącu. 7 marca - to by się wówczas zgadzało.

--------------------
Project FiA 6Y20VT - v 1.5

+Quote Post
cowboy
post Tue, 13 Mar 2012 - 11:03
Post #1023

Administrator

a gdzie ja napisałem ze w srode ? wink.gif była jakas pogłoska na forach ze 7 lutego

moze stąd ta buzka, której nie miał juz na spotkaniu z kibicami wink.gif

--------------------

+Quote Post
gość_bezduszny_*
post Tue, 13 Mar 2012 - 11:04
Post #1024

przepraszam....
czy to forum onet.pl ? tongue.gif

+Quote Post
Sev
post Tue, 13 Mar 2012 - 12:13
Post #1025

Super User

cowboy, nie Ty napisałeś tylko makaroni, dlatego napisałem o tłumaczu google wink.gif
No ale nie o tym nie o tym. Cieszymy się (niektórzy nie tongue.gif ) i czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

--------------------

+Quote Post
cowboy
post Tue, 13 Mar 2012 - 13:13
Post #1026

Administrator

CYTAT(Sev @ Tue, 13 Mar 2012 - 12:13) *
cowboy, nie Ty napisałeś tylko makaroni, dlatego napisałem o tłumaczu google wink.gif

aaa nie zajarzyłem

coraz wiecej fotek pojawia sie w necie wink.gif pozytywnie to nastraja

http://www.mykart.it/Articolo.aspx?id=30

--------------------

+Quote Post
RafcioGTC
post Tue, 13 Mar 2012 - 14:32
Post #1027

User

Troche dziwna sprawa , bo to kask chyba za czasów jazdy BMW ( skłania mnie do tego logo PETRONASa )
Co prawda na wp http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-jez...ml?ticaid=1e157 też jest że w niedziele jeździł .

+Quote Post
cubus1
post Tue, 13 Mar 2012 - 14:42
Post #1028

Super User

Akurat wp.pl to słaby wyznacznik rzetelności informacji. A kask Robert mógł zatrzymać z czasów kiedy jeździł w bmw sauber.

+Quote Post
Purchawa
post Tue, 13 Mar 2012 - 14:42
Post #1029

User

Musi pojawic sie zdjecie z bierzacym wydaniem gazety i obowiazkowo pomarancza. wink.gif

--------------------
Duże, średnie i średnio małe...
Moc dostarcza - Master's Tuning
Octavia Club Polska

+Quote Post
cowboy
post Tue, 13 Mar 2012 - 15:37
Post #1030

Administrator

CYTAT(RafcioGTC @ Tue, 13 Mar 2012 - 14:32) *
Troche dziwna sprawa , bo to kask chyba za czasów jazdy BMW ( skłania mnie do tego logo PETRONASa )
Co prawda na wp http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-jez...ml?ticaid=1e157 też jest że w niedziele jeździł .

tak, to bardzo dziwne ze Robert ma kask z czasów BMW i nie spalił go po rozwiązaniu kontraktu odprawiając tajemne gusła wink.gif

podajesz link do WP podczas gdy ja podałem link do strony tego toru kartingowego...

normalnie rece i nie tylko opadają, nic tylko wkleic facepalma ze startreka

--------------------

+Quote Post
Joker
post Tue, 13 Mar 2012 - 16:17
Post #1031

Forum Clubber

Ludzie, Jakub napisał że jeździł. Po co jeszcze rozgryzać kiedy i jaki wzór bokserek miał wówczas na dupie? W Sherlocka można się bawić mając dostęp do odpowiednich źródeł, a nie żonglując informacjami wp.pl itd. (OT: wrzuciłem do Dowcip! REWELKA! - to taka przestroga ile takie pisma/portale mogą być warte http://www.sadistic.pl/jak-koles-wkrecil-g...a-vt107564.htm).

+Quote Post
Sev
post Tue, 13 Mar 2012 - 20:13
Post #1032

Super User

Ten kask to prawdopodobnie ten na którym podpisali się Kubicy wszyscy członkowie zespołu (wówczas będącego o krok od zakończenia historii Sauber'a w F1).

--------------------

+Quote Post
mally
post Tue, 13 Mar 2012 - 20:50
Post #1033

Super User

Jakie to polskie, ciągłe narzekanie niezadowolenie , szukanie "PRAWDY".....Zamiast się cieszyć że Robert małymi kroczkami dąży do celu, to ciągle jakieś niezadowolenie i teorie niczym z katastrofy smoleńskiej...

--------------------
....Fabia RS.....190/400

+Quote Post
cowboy
post Tue, 13 Mar 2012 - 20:52
Post #1034

Administrator

kolejne info które ktos wygrzebał z internetu

CYTAT
The rally test was done with an italian co-pilot Giuliano Manfredi with whom Kubica had already driven, the guys from the Erreeffe rally team said that he impressed everyone with his driving, the car hasn't been modified in any way for him, neither the wheel, nor the handbrake , nor the gearbox.
The karting test from last year had been done during the night and, this is not official, he has established a new track record at the third lap!

wynika ze Kubica juz w zeszłym roku kartem pomykał wink.gif

no nic dobrze ze w koncu pojawiaja sie jakies informacje i to jeszcze takie pozytywne, geba mi sie cieszy z kazdym nowym zdjeciem !! wink.gif

--------------------

+Quote Post
cowboy
post Thu, 15 Mar 2012 - 15:07
Post #1035

Administrator

na wesoło wink.gif

--------------------

+Quote Post
hubos21
post Thu, 15 Mar 2012 - 17:06
Post #1036

Frequent User

hehe dobre, Twoje dzieło?

+Quote Post
Martinifan
post Sun, 18 Mar 2012 - 17:15
Post #1037

User

W sumie wypowiedź Alguersuariego miała pozytywny skutek coś sie w końcu dowiedzieliśmy wink.gif bo tak milczenie trwałoby dalej. Żeby nie był to offtopic zupełny to cytując za sokolimokiem.tv komentarz użytkownika Karluum :

"Kupiłem ten numer Autosprinta w którym jest opisany test Roberta w Fabii WRC. Nie chce mi się go w całości tłumaczyć ale jest kilka informacji, które się nie pojawiły w sieci:
1) test w Fabii WRC z powodów miejsca – ruchy ręki są jeszcze ograniczone, w Fabii jest więcej miejsca niż w bolidzie
2) jazda odbywała się z pilotem – był nim Giuliano Manfredi z którym Robert jechał rajd Rally del Ciocchetto w 2010 roku.
3) Nie zostało nic zmienione w samochodzie jeżeli chodzi o zmianę biegów czy hamulec ręczny.
I NAJWIAŻNIEJSZE: jesienią zeszłego roku, jeszcze przed operacją łokcia, Robert zaliczył w tajemnicy nocne jazdy na torze w Castelletto di Branduzzo pobijajac rekord trasy przy trzecim okrążeniu.
Autosprint komentuje również fakt, że Robert ukrywa rekę na zdjęciach – wynika to raczej ze wstydu niż z chęci ukrywania prawdziwych rozmiarów obrażeń. I jeżeli Robert zdecydował się na publikację zdjęć z testów znaczy to, że wewnętrznie jest już po rehabilitacji Więc: jest dobrze i trochę cierpliwości drodzy kibice, milczenie Roberta służy tylko i wyłacznie jednemu: powrotowi do ścigania. Briatore powiedział kilka dni temu, że Alessandro Nannini przekreślił swoją karierę w F1 po swoim nie szczęśliwym wypadku tylko i wyłącznie dlatego, że za szybko chciał wrócić. Briatore i Robert znają się dobrze, więc myślę, że ktoś sobie takie rady wziął do serca.
Bądźmy dobrej myśli!"

+Quote Post
Martinifan
post Fri, 23 Mar 2012 - 19:00
Post #1038

User

Całkiem fajne wieści pojawiły sie na F1zone.pl ( o ile są prawdziwe), podobno R. Kubica trenuje na torze MyKart dwa razy w tygodniu

link do wiadomości na f1zone

http://f1zone.pl/news/13035/kubica_trenuje_na_mykart.html

+Quote Post
mariuszmax
post Fri, 23 Mar 2012 - 19:31
Post #1039

User

Zdjecia z MyKart 11 Marca

a tak wyglada konfiguracja toru

ich kanal
http://www.youtube.com/user/kartodromoindoor?feature=watch

+Quote Post
guest_z
post Sat, 24 Mar 2012 - 11:34
Post #1040

eMpowered

CYTAT(Martinifan @ Fri, 23 Mar 2012 - 19:00) *
Całkiem fajne wieści pojawiły sie na F1zone.pl ( o ile są prawdziwe), podobno R. Kubica trenuje na torze MyKart dwa razy w tygodniu

Ehm, trenuje dwa razy w tygodniu od....tygodnia?

+Quote Post

351 Stron V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 23:33