![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
przybrał trochę ciała i przymierzał nowo uszyty kombinezon ![]() Jasne - to tylko szopka pod publikę - tylko dlaczego nie wrzucili tego na stronę Roberta itd?? Menago mógł wysłać lepsze foty do mediów z precyzyjnym opisem - a tak to nie kumam po co byłaby taka akcja. Przymierzał kombinezon - DOBRE ![]() hubos21 - nikt tu sie nie nakręca więc możesz wyluzować i nie obawiać się o stan naszych umysłów. -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 June 2010 Skąd: Mogilno ![]() |
nikt się nie nakręca a wielkie halo o kilka fotek ze skodą... ciekawe co by było gdyby ktoś wstawił zdjęcia Roberta przy bolidzie ferrari albo redbulla, może byście mieli nadzieje, że za tydzień wystartuje w Australii
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Właśnie zastanawiające jest, dlaczego nikt oficjalnie nie powiedział o tych "testach" ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 22 July 2008 Skąd: czosnów ![]() |
Bo może on to zrobił bez wiedzy lekarza
![]() -------------------- "proste dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Jezdził. A ten kombinezon ja kiedyś miałen na sobie, bo nie doszły z OMP na testy. Wystarczy ?
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 25 March 2010 ![]() |
dziękuję, mi wystarczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Jezdził. A ten kombinezon ja kiedyś miałen na sobie, bo nie doszły z OMP na testy. Wystarczy ? i jak mu poszło, zadowolony ? ![]() ps. teraz macie z Robertem ten sam rozmiar? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
W sumie to by było absurdalne gdyby nie jeździł, zawieźli jego prywatną Skodę "po Kopeckym" (Nie wiem ile w tym prawdy ale takie ploty krązyły że to z "fabryki" odkupiona) gdzieś na testy, to kto miał nią jeździć?
-------------------- "proste dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
|
|
|
![]()
|
|
wystarczyłoby żeby gdzieś na jego stronie pojawiło się chociaż jedno zdanie z info że jeździł sobie Fabią WRC i nie trzeba by snuć domysłów i tylko o to chodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 09 March 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja raczej nie wierzę w to, żeby Kubica wrócił na tor. A jeżeli już wróci to raczej nie będzie już w tak świetnej formie
|
|
|
![]()
|
|
jak będzie sprawny to będzie jeździł ale pewnie już nie w F1
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Z tą wagą to nie koniecznie musiał przytyć, kiedyś leczyli mnie sterydami i po miesiącu byłem napompowany jak balon, podobnie jak Kubica teraz, po zmniejszeniu dawki wszystko mi zeszło.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
Właśnie zastanawiające jest, dlaczego nikt oficjalnie nie powiedział o tych "testach" ? Faktycznie bardzo jest zastanawiajace ze nikt o tym nie powiedzial,tym bardziej ze Kubica cala kariere latal do mediow,dzwonil do dziennikarzy i opowiadal ze szczegolami o swoim zyciu,nasililo sie to zwlaszcza w ciagu ostatniego roku. I teraz chlopak nie trabil ze idzie sobie pojezdzic swoim prywatnym samochodem. Skandal! Litosci.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
A może RK pojawił się tam pod innym nazwiskiem? Tak jak w szpitalu? Tylko po to by po cichu sobie polatać wurcem i żeby mu sępy z aparatami i kamerami nad głową nie wisieli i dupy nie zawracali? Hmm?
Jakbym chciał sobie polatać autem a nie tłumaczyć się i odganiać od pismaków to tak bym zrobił. -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie zastanawiające jest, dlaczego nikt oficjalnie nie powiedział o tych "testach" ? CYTAT “Private Rally where Kubica was driving was last week and only close friends knew about it. No media coverage ! So to make story short : after BS story by Alguersuari on BBC radio, people from the local Italian Rally club, posted pictures and video on Facebook. Some photos are visible to everyone, they are set as “public” but video from the the Skoda cockpit is set as “friends” so not many people seen it. Skoda is with sequential gearbox, same car was used by Jan Kopecky on few of the European rallys few years back.”
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Zauważcie różnicę wagi Roberta (twarz) ze zdjęć z testów i spotkania lotto he
![]() |
|
|
![]()
|
|
O wadze ludzie pisali już 1200 razy od pojawienia sie zdjęć.
-------------------- "proste dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
To pozwól, że ja napiszę 1201 raz o tym. Wygląda na to, że zdjęcia z szejkdałnu Skodą zostały zrobione dużo wcześniej niż je opublikowano. Autosprint pisze, że było to 7 lutego. Z resztą jutro mają opublikować więcej informacji o tym.
I nie spinaj się tak kolego bo Ci gumka w gaciach pęknie kiedyś ![]() |
|
|
![]()
|
|
Kto tutaj się spina, kolego?
|
|
|
![]()
|
|
testy Fabią WRC odbyły się 7 lutego podobno
![]() http://www.auto.it/autosprint/formula_1/20...no+sconto+Shell -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 23:31 |