![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 28 October 2006 Skąd: Wa-wa ![]() |
Pan_Mike , nie myślałeś żeby intra-UE zostać tapmodl po tym jak już cabing tugieder hedgowałeś hudge fundem ?
-------------------- e36 328i - Poznań 1.49
Race4Fun.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Terminy stricte finansowe nie mają odpowiedników w języku polskim dlatego wygląda to tak jak wygląda i bynajmniej nie jest to związane z byciem top modl
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 13 June 2009 ![]() |
Mieszkam od 1996 roku zagranico jakbys chcial wiedziec i juz wiele razy robilem szysko aby zostac tapmadl.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Masz poprawiony nos, fajne białe zEMby i supeer top verszyn fansy czip fansy kars
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
http://otomoto.pl/maybach-57-57s-w12-biturbo-C16124163.html
Ciekaw jestem kiedy to pójdzie jako bezwypadkowa igiełka ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 11 October 2007 Skąd: Tarnów ![]() |
Ten maybach to jest 'zarysowany'. Bez dramatyzmu. Ludzie nawet nie wiedzą jakimi złomami jeżdżą.
|
|
|
![]()
|
|
Wiem, ale mimo wszystko kwestia ile prawdy o aucie pozna przyszły właściciel
![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Na 100% to samo auto, należało do mojego znajomego:
![]() Uploaded with ImageShack.us http://otomoto.pl/bmw-330-330ci-m-pakiet-f...-C15582664.html ![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
http://otomoto.pl/maybach-57-57s-w12-biturbo-C16124163.html Ciekaw jestem kiedy to pójdzie jako bezwypadkowa igiełka ![]() Wiesz co? Pomijając fakt, że to Maybach to dla Ciebie to masakryczny dzwon? Proszę Cię. Ja rozumiem, że się aut po stłuczkach nie powinno sprzedawać jako bezwypadkowe, o ile się wie co i jak to informować o tym, ale nie porównuj skali dzwona M5 z pierwszego postu do tego co wkleiłeś, bo to naprawdę żadna tragedia (o ile kupujący wie, co kupuje). EDIT: Sorry, załadowało mi się tylko pierwsze zdjęcie, teraz widzę wszystkie - tam chyba cała linia boczna się ruszyła. Tak czy siak patrząc na pierwsze foto to żaden to groźny wypadek. |
|
|
![]()
|
|
Co do Maybacha, 2004, to raczej nie S-ka chyba ze jakis retrofit... Z dzisiejszym kursem dolara za moze 20 000tys wiecej po oplatach mozna kupic uzywanego M57 z USA z przebiegiem ~50k mil.
A co do BMW, Wojtek to w 2001 roku juz bylo po lifcie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Już miało dobrego dzwona wcześniej i ktoś przerobił na polift
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Wiesz co? Pomijając fakt, że to Maybach to dla Ciebie to masakryczny dzwon? Proszę Cię. Ja rozumiem, że się aut po stłuczkach nie powinno sprzedawać jako bezwypadkowe, o ile się wie co i jak to informować o tym, ale nie porównuj skali dzwona M5 z pierwszego postu do tego co wkleiłeś, bo to naprawdę żadna tragedia (o ile kupujący wie, co kupuje). EDIT: Sorry, załadowało mi się tylko pierwsze zdjęcie, teraz widzę wszystkie - tam chyba cała linia boczna się ruszyła. Tak czy siak patrząc na pierwsze foto to żaden to groźny wypadek. Wiem ![]() ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
jeżeli mówisz o samych słowach przybitych do sprzedawanych aut typu "igła bezwypadek" to można o tym spekulować w tysiącach przypadków... pisałem tylko i wyłącznie o 'zaawansowaniu' dzwona. Ten w Maybachu (powiedzmy, że nie tylko widziany po pierwszym foto) jest kosmetyką względem M5 z pierwszego posta. Enough.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Pytanie brzmi jak i komu sprzedać Maybacha po jakiejkolwiek przygodzie?
E46 wygląda ŹLE, mocowania elementów zawieszenia bez komentarza... Lift był w koncówce 2001, były nawet np. serie 320d silnik już 150KM a skrzynia nadal 5-biegowa. -------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Coupe chyba pozniej przechodzilo lift?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Tak się własnie zastawnawiam - kto kupuje Maybacha po strzale?? Większość nabywców nie ma problemów finansowych ani troszkę. Kupują nówkę w sklepie, ew jak się im baaardzo spieszy, to używkę igłę. Ale rozbitka?? I co, postawią do Zenka żeby polepił?? Jak ktoś w ramach oszczędności chce kupić Maybacha po strzale, to jak zamierza go potem utrzymać. Bo pewnie np. zestaw tarcze+klocki kosztuje tyle, co dobry używany kompakt.
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Tak się własnie zastawnawiam - kto kupuje Maybacha po strzale?? Większość nabywców nie ma problemów finansowych ani troszkę. Kupują nówkę w sklepie, ew jak się im baaardzo spieszy, to używkę igłę. Ale rozbitka?? I co, postawią do Zenka żeby polepił?? Jak ktoś w ramach oszczędności chce kupić Maybacha po strzale, to jak zamierza go potem utrzymać. Bo pewnie np. zestaw tarcze+klocki kosztuje tyle, co dobry używany kompakt. Zawsze można kupić jako dawce części, pewnie taniej wyjdzie niż w serwisie ;] -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
No tak, ale za taka cene... smiac mi sie chce. 95 tys euro za "dawce czesci" to spora suma. Plus, swoja droga to nie W100 Pullman zeby miec jednego na chodzie a drugiego na czesci, te auta sa w miare nowe, watpie zeby jakis wlasciciel sobie kupowal Maybacha na czesci na wszelki wypadek.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Mally - racja. Ale którego posiadacza Maybacha interesuje "taniej"?? Jak się Maybach psuje, to Pan Prezes (Jego Wysokość, Jego Ekscelencja itp) wsiada w inny, a odpowiedni ludzie kontaktują się z serwisem, który doprowadza samochód do sprawności, inni ludzie odbierają fakture itd. No nie wyobrażam sobie zakupu takich auta na części i lepienia tego gdzieś w garażu. Weźcie pod uwagę kto jest grupa docelową odbiorców takichg wynalazków jak Maybach czy inne Bentleye, że o cudach w stylu Veyrona nie wspomnę. To jest nieco inny świat
![]() tak sobie myślę ![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Ejże. Zawsze się znajdzie jakiś nowobogacki, który zapragnie być sprytniejszym od innych. Ten sam wypas, a dutków w kieszeni trochę zostanie. Dla mnie kimś takim jest Misztal, który na dodatek sam prowadzi tego Maybacha (sic!).
Ja tam w ogóle nie rozumiem idei kupowania takiego auta jako używki. Albo mnie stać na wyłożenie kilku baniek i wtedy kilka tygodni zawracam dupę osobistemu sprzedawcy, ze tapicerka ma być z bobrowego futra czochranego pod włos o północy, przy pełni, nitka ma mieć dokładnie 2,436600983mm grubości, kielonki mają mieć szlify pod katem 34*34'23", a zasłonka ma być z cholerawieczego, a po paru miesiącach siadam do tego konkretnego, przygotowanego dla mnie, albo po prostu kupuję coś bardziej pospolitego. Jakie to szczęście, że nigdy nie będę miał tego problemu ![]() r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 03:37 |